İnşallah bozuktur kapağını ters kapatmış olmatest bozuk işte onu diyorum şimdi dikkatimi çekti benimde t koyu c hiç yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bozuktur kapağını ters kapatmış olmatest bozuk işte onu diyorum şimdi dikkatimi çekti benimde t koyu c hiç yok
o ihtimalde olabilir bak heyecandan ama forumları okudum 3 gün gecikmeyle çıkmaya bilirmiş herkesin idrara geçem zamanı farklı olabilirmiş inşallah olmazsam yılbaşından sonrasına kadar bekleyeyim en iyisi bu test işlerini bilmiyorum beceremiyorumİnşallah bozuktur kapağını ters kapatmış olma
Yaa tabii ki geç döllenme ihtimali de olabilir kuzum ama sen yine de kendini kötüsüne hazırla ki hayal kırıklığı olmasıno ihtimalde olabilir bak heyecandan ama forumları okudum 3 gün gecikmeyle çıkmaya bilirmiş herkesin idrara geçem zamanı farklı olabilirmiş inşallah olmazsam yılbaşından sonrasına kadar bekleyeyim en iyisi bu test işlerini bilmiyorum beceremiyorum
aynen acaba bugün kan vereyim mi en azında ona göre beklerimYaa tabii ki geç döllenme ihtimali de olabilir kuzum ama sen yine de kendini kötüsüne hazırla ki hayal kırıklığı olmasın
Kan ver gitsin kankaaynen acaba bugün kan vereyim mi en azında ona göre beklerim
Ama burda ters koyma ihtimalın yoki noktalı orduğu yer yerindeyse TM
ben kapağı söktüm ya ters takmış olabilrim doğru yani kanda vermiyecem kuzu bekleyecem nereye kadar giderse sen naptınAma burda ters koyma ihtimalın yoki noktalı orduğu yer yerindeyse TM
Bende test aldım yarın sabah yaparım olmassada napayım artık hayırlısı derim zamanı varmış derimben kapağı söktüm ya ters takmış olabilrim doğru yani kanda vermiyecem kuzu bekleyecem nereye kadar giderse sen naptın
aynen güzel :) bende kararsızım kan veredebilirim vermeyedebilirimBende test aldım yarın sabah yaparım olmassada napayım artık hayırlısı derim zamanı varmış derim
Ozaman bekle kankiaynen güzel :) bende kararsızım kan veredebilirim vermeyedebilirim
İne etkisi devam ediyordur cnm ondan ben 10. Günü vermiştim 8 di ama adet olmuştum acele etmiştimFamera ilk denememdi..İğne sonrası 14.günde kan testi 3.40 geldi.İki gün sonra tekrarlayacağım ama ben umudumu kaybettim.14.günden sonra pozitifleşen birileri var mı?
Ozaman bekle kanki
bu sabah ilk idrarla geldi kırmızılarYaa tabii ki geç döllenme ihtimali de olabilir kuzum ama sen yine de kendini kötüsüne hazırla ki hayal kırıklığı olmasın
Üzüldüm.. Ama umut hala var kuzum. Bu ay Femara kullanacak mısın? Kaçıncı olacak?bu sabah ilk idrarla geldi kırmızılar
kullanmıycam bende aşırı bel ağrısı yaptı rahim duvarını inceldiğinde aşırı bel ağrısı olurmuş oda tutunmayı zorlaştırıyor.Üzüldüm.. Ama umut hala var kuzum. Bu ay Femara kullanacak mısın? Kaçıncı olacak?
Doktorunla görüşüp ona göre bir yol çizsen daha sağlıklı olur bence. Sen de 1 kez kullandın zaten bu tedavi 3 aylık bir tedavi. Bak ikincisinde ihtimal daha yüksek oluyor zaten. Kendi başına karar verme derim ben.kullanmıycam bende aşırı bel ağrısı yaptı rahim duvarını inceldiğinde aşırı bel ağrısı olurmuş oda tutunmayı zorlaştırıyor.
2 aydır kullanıyorum canımDoktorunla görüşüp ona göre bir yol çizsen daha sağlıklı olur bence. Sen de 1 kez kullandın zaten bu tedavi 3 aylık bir tedavi. Bak ikincisinde ihtimal daha yüksek oluyor zaten. Kendi başına karar verme derim ben.
Hımmm.. Bence tedaviyi tamamla kuzum. Sen bilirsin tabii senin kararın.2 aydır kullanıyorum canım
devam edemiycem malesef biraz daha oluruna bırakmaya karar verdim stres yüzünden iki gün gecikme yaşadım ilk defaHımmm.. Bence tedaviyi tamamla kuzum. Sen bilirsin tabii senin kararın.
Adetin madem başladı çörek otu kürü yap yada soğann değerlendir ve düzenli yapoooodevam edemiycem malesef biraz daha oluruna bırakmaya karar verdim stres yüzünden iki gün gecikme yaşadım ilk defa