• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bozuktur 😂 kapağını ters kapatmış olma 🙈
o ihtimalde olabilir bak heyecandan :KK45: ama forumları okudum 3 gün gecikmeyle çıkmaya bilirmiş herkesin idrara geçem zamanı farklı olabilirmiş inşallah olmazsam yılbaşından sonrasına kadar bekleyeyim en iyisi bu test işlerini bilmiyorum beceremiyorum (:

o ihtimalde olabilir bak heyecandan :KK45: ama forumları okudum 3 gün gecikmeyle çıkmaya bilirmiş herkesin idrara geçem zamanı farklı olabilirmiş inşallah olmazsam yılbaşından sonrasına kadar bekleyeyim en iyisi bu test işlerini bilmiyorum beceremiyorum :-)
Yaa tabii ki geç döllenme ihtimali de olabilir kuzum ama sen yine de kendini kötüsüne hazırla ki hayal kırıklığı olmasın 😔

Famera ilk denememdi..İğne sonrası 14.günde kan testi 3.40 geldi.İki gün sonra tekrarlayacağım ama ben umudumu kaybettim.14.günden sonra pozitifleşen birileri var mı?

kullanmıycam bende aşırı bel ağrısı yaptı rahim duvarını inceldiğinde aşırı bel ağrısı olurmuş oda tutunmayı zorlaştırıyor.
Doktorunla görüşüp ona göre bir yol çizsen daha sağlıklı olur bence. Sen de 1 kez kullandın zaten bu tedavi 3 aylık bir tedavi. Bak ikincisinde ihtimal daha yüksek oluyor zaten. Kendi başına karar verme derim ben.

Back