inşallah birşey çıkar çoksa gerçekten çakılıcamFotoğraf at hemen
Etmez miyim?Alıcam yarın sabah yaparım inşallahhçıkar bişeyler dua et
Çıkar çıkarinşallah birşey çıkar çoksa gerçekten çakılıcam
İnşallah rabbımın izniyleEtmez miyim?Mutlu haberi ver bize inşallah
Etmez miyim?Mutlu haberi ver bize inşallah
canlarım kocaman bir tane tek çizgi hayatımda ilk defa yaşadığım bu gecikmenin muhtemel sebebi stres başka birşey gözükmüyor.Çıkar çıkarbende gidiyorum test alcam çok korkuyorum ya böle bişey olamaz
Yok mu yani hayalet çizgi falan bişey yaacanlarım kocaman bir tane tek çizgi hayatımda ilk defa yaşadığım bu gecikmenin muhtemel sebebi stres başka birşey gözükmüyor.
yok canım zaten adetim bir gün geçti olsaydı da en son ki testime göre daha koyu olmalıydı şu geç döllenme muhabbeti nedir bilgin var mıYok mu yani hayalet çizgi falan bişey yaa
Şimdi öğlen olduğu için çıkmaz tabi sabah yapman lazım bu kaç gün geçsin hele Fotosunu çek bakıyımyok canım zaten adetim bir gün geçti olsaydı da en son ki testime göre daha koyu olmalıydı şu geç döllenme muhabbeti nedir bilgin var mı
canım birşey gözükmüyor ki atsamda yılbaşı bitene kadar adet olmazsam yaparım ama olsa çıkardı diyede düşünüyorumŞimdi öğlen olduğu için çıkmaz tabi sabah yapman lazım bu kaç gün geçsin hele Fotosunu çek bakıyım
Yap yap yap
şimdiki testim bu birşey yokŞimdi öğlen olduğu için çıkmaz tabi sabah yapman lazım bu kaç gün geçsin hele Fotosunu çek bakıyım
canım attın testi bak sende hayalet falan göremedim zaten olsa bir gün gecikmeye daha belli olmalıydı yani öyle değil miYok mu yani hayalet çizgi falan bişey yaa
Üzülme rabbim hayırlısını biliyor belli olmaz belki vardır yanişimdiki testim bu birşey yok
bakıcaz artık :)) hevenlenmiştim bayaÜzülme rabbim hayırlısını biliyor belli olmaz belki vardır yani
Etmez miyim?Mutlu haberi ver bize inşallah
canlarım teste iyi bakın c olmalı t koyuÜzülme rabbim hayırlısını biliyor belli olmaz belki vardır yani
Evet kuzum yaacanım attın testi bak sende hayalet falan göremedim zaten olsa bir gün gecikmeye daha belli olmalıydı yani öyle değil mi
T o kadar koyu olmaz kuzum ya yanlışın var. C koyu olmazsa zaten test bozukturcanlarım teste iyi bakın c olmalı t koyu
test bozuk işte onu diyorum şimdi dikkatimi çekti benimde t koyu c hiç yokT o kadar koyu olmaz kuzum ya yanlışın var. C koyu olmazsa zaten test bozuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?