Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben artık girmiycem buraya Çok araştırıyorum sıkıldım artık ama eğer hamile kalırsam inşallah haber Edicem

duydum canım 17 ay bence tüp bebeğe karar vermek için çok erken bizim ülkemizde 1 yıl diyorlar ama yurt dışında bütün ülkerlerde 2 yıl dolmadan ilaç bile vermiyormuş çoğu doktor yaşını sormadım bilmiyorum bu karar vericek olan sensin ama öyle kafanı bir rahatlan acele etme

benimde daha yumurtlama akıntım gelmedi daha yumurtlama olmadı biliyorum yani ama bu sabah su gibi baya akıntım olmuştu acaba buda yumurtlama akıntısı sayılabilir mi
Test yap canım ovulasyon testi
Ben şimdi yine yaptım adete 11 gün var

Eklentiler

• E85AE405-3E79-4D4A-A07B-46B06399FBAF.jpeg
    253,4 KB · Görüntüleme: 18
  • DB2E3CA1-B600-4088-B392-A5B9EABE509F.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 15
Ben de bu ay başladım femaraya, inşallah tutar benim de, yarın yumurta kontrolüm var
Merhaba femara sonrası iğne için aradan kaç gün geçti doktorum ilacı adetin ikinci günü kullan 13. Günü de gel dedi o iğne istemiyor sanırım ama ben istiyorum o yüzden tarih geç gibi geldi nama bana

Merhaba femara sonrası iğne için aradan kaç gün geçti doktorum ilacı adetin ikinci günü kullan 13. Günü de gel dedi o iğne istemiyor sanırım ama ben istiyorum o yüzden tarih geç gibi geldi nama bana
Femerayi 5 gün kullanıp iki gün bekleyip sonra doktora gidiyorum ben sizinki sanirim iğne vermeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…