16si olmasi lazimHım bende bişey yapmadı herkesle farklı aynen senin bat nezmndi
Haber edersin gebe fln kalırsan inşallah16si olmasi lazim
duydum canım 17 ay bence tüp bebeğe karar vermek için çok erken bizim ülkemizde 1 yıl diyorlar ama yurt dışında bütün ülkerlerde 2 yıl dolmadan ilaç bile vermiyormuş çoğu doktor yaşını sormadım bilmiyorum bu karar vericek olan sensin ama öyle kafanı bir rahatlan acele etmeYok canim hiç olmadi. 17 ayimizdayiz. Folik asit. Bazen 10 gunluk vitamin E takviyesi aliyorum. Doktor reçetesiyle. Bide dedin ya ilaci kesdikden sonra hamile kalanlar var ben de bir kere okumuşdum ama 2 ay falan kullanip birakanlardi. Hiç 6 ay gibi sure kullanip birakip hamile kalan duydun mu?
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı yaAdetine varmı daha
bazen yumurta çatladığından da kahverendine benzer lekelenmeler olabiliyorSabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya
Evet inşallah odur yabazen yumurta çatladığından da kahverendine benzer lekelenmeler olabiliyor
20 gün adet olmak için kısa bir süre çünkü bakarsın yerleşme kanamasıdır.Evet inşallah odur ya
benimde daha yumurtlama akıntım gelmedi daha yumurtlama olmadı biliyorum yani ama bu sabah su gibi baya akıntım olmuştu acaba buda yumurtlama akıntısı sayılabilir miEvet inşallah odur ya
Test yap canım ovulasyon testibenimde daha yumurtlama akıntım gelmedi daha yumurtlama olmadı biliyorum yani ama bu sabah su gibi baya akıntım olmuştu acaba buda yumurtlama akıntısı sayılabilir mi
İnşallah canım ya çokta umutlanmak istemiyorum ama bakalım20 gün adet olmak için kısa bir süre çünkü bakarsın yerleşme kanamasıdır.
kaç gündür böyle pik gösteriyorTest yap canım ovulasyon testi
Ben şimdi yine yaptım adete 11 gün var
hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım ya çokta umutlanmak istemiyorum ama bakalım
InsaAllah. Senden de guzel haberler bekliyorumHaber edersin gebe fln kalırsan inşallah
Bu pik oluyor canım. Her gün aynı saatte yap 2 saat sıvı almadan. Eğer bu t çizgisi silikleşirse yumurtan çatlamış demektir. Pik olduğu günü ve çatladığı günü mutlaka değerlendir.
TamamdırBu pik oluyor canım. Her gün aynı saatte yap 2 saat sıvı almadan. Eğer bu t çizgisi silikleşirse yumurtan çatlamış demektir. Pik olduğu günü ve çatladığı günü mutlaka değerlendir.
Merhaba femara sonrası iğne için aradan kaç gün geçti doktorum ilacı adetin ikinci günü kullan 13. Günü de gel dedi o iğne istemiyor sanırım ama ben istiyorum o yüzden tarih geç gibi geldi nama banaBen de bu ay başladım femaraya, inşallah tutar benim de, yarın yumurta kontrolüm var
Femerayi 5 gün kullanıp iki gün bekleyip sonra doktora gidiyorum ben sizinki sanirim iğne vermeyecekMerhaba femara sonrası iğne için aradan kaç gün geçti doktorum ilacı adetin ikinci günü kullan 13. Günü de gel dedi o iğne istemiyor sanırım ama ben istiyorum o yüzden tarih geç gibi geldi nama bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?