- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Hı yok canım ama adet olursam klomen kullanıcam bu sefer 4 ay femera ile denedim olmadı kist oldu tutmadı klomen daha iyi olabilirben femara kullandın zanettim hayırlısı olsun
bende 1 kere klomen kullandım kist olmuştu dahada kullanmadım.herkese aynı şey iyi gelemeye bilir.birde klomen kullan ondanda çok sonuç alan varHı yok canım ama adet olursam klomen kullanıcam bu sefer 4 ay femera ile denedim olmadı kist oldu tutmadı klomen daha iyi olabilir
Hayit suyunu ben denemisdim evet faydasini gormusdum. Ama eşim kürlere izin vermiyor. Bilmeden yapma. Doktor ne derse yap diyor. Arada kaçamat yapib bir ay denedim. O ay ovulasyon gunumde aşiri kan geldi korkdum) Ama sogan suyu kullanicam gizli gizli))canım aslında dediğin gibi tüp bebekte duyduğum kadarıyla daha fazla hormon yüklüyorlar bence iki ay kadar kürle dene birşeyler vücudu serbest bırak biraz tüp bebekten önce temizlenmiş olsun ilaçlardan daha iyi birde ilaçı bıraktından sonraki aylarda hamile kalan çok var hayıt suyunu dene birde
Eşin seni düşündüğü için izin vermiyor zaten hepsi bir arada olmuyor.bu arada vitamin falan ek takviye ne alıyosunuz.Hayit suyunu ben denemisdim evet faydasini gormusdum. Ama eşim kürlere izin vermiyor. Bilmeden yapma. Doktor ne derse yap diyor. Arada kaçamat yapib bir ay denedim. O ay ovulasyon gunumde aşiri kan geldi korkdum) Ama sogan suyu kullanicam gizli gizli))
birde daha önce hiç gebelik oldu muHayit suyunu ben denemisdim evet faydasini gormusdum. Ama eşim kürlere izin vermiyor. Bilmeden yapma. Doktor ne derse yap diyor. Arada kaçamat yapib bir ay denedim. O ay ovulasyon gunumde aşiri kan geldi korkdum) Ama sogan suyu kullanicam gizli gizli))
Evet sonuç alan çok olmuş adet olunca gideyimbende 1 kere klomen kullandım kist olmuştu dahada kullanmadım.herkese aynı şey iyi gelemeye bilir.birde klomen kullan ondanda çok sonuç alan var
inşallah yine gidersin doktora ama kontrole ilaç kullanmana falan gerek kalmazEvet sonuç alan çok olmuş adet olunca gideyim
Amin canıminşallah yine gidersin doktora ama kontrole ilaç kullanmana falan gerek kalmaz
Yok canim hiç olmadi. 17 ayimizdayiz. Folik asit. Bazen 10 gunluk vitamin E takviyesi aliyorum. Doktor reçetesiyle. Bide dedin ya ilaci kesdikden sonra hamile kalanlar var ben de bir kere okumuşdum ama 2 ay falan kullanip birakanlardi. Hiç 6 ay gibi sure kullanip birakip hamile kalan duydun mu?birde daha önce hiç gebelik oldu mu
Yok normal adetime yakın hep olurdufemara sende sivilce yaptı m ı
Adetine varmı dahaAdetim bittikten 3 gün sonra başladım 10 .gün pik oldu
Şimdi bugün 15.gün tekrar yaptım bu işte canım
Ben 5 kez içtim ama olmadı doktorum en son gittiğimde 1 kere daha deneriz demişti ben gitmedim yeter dedim artık bu ay kendimi dinliycem aşımde bi karışım kullanıcam haftaya falan bizde başlıycaz artık ama bu gün girin bu günü girmıyım yapmıycam akışına bırakıcam inşallah bende bi kür kullanıyorum bakalımArkadaşlar belki benimle aynı durumu yaşayan vardir. Ben 6 ay femara kullandim. Ilk ay 2 , diger aylar 3 tablet. Bu ay kullanmadim. Adetimi bekliyorum. Ama adet olursam doktor 4 tablet 3ay daha kullan dedi yine olmazsa tüp bebek. 23 olan lh degerim şu an 6. Bu kadar uzun süre kullanilmasi normal mi? Aslinda doktorum en iyilerden o yuzden guveniyorum. Hem bana heçbir yan etkisi olmadi tam tersi hormonlarim normal oldu. Benim gibi kullanan, 6ci ayda bile olsa hamile kala bilen var mi? Bu ay kullanmadim. Acaba bu ay kala bilirmiyim. 16si bilicem
Ben de bu ay senin gibi yaptim. Iliski o kadar keyifli olduki ayip olmasin) kaç aydir odev gibi heba etmisim o guzelim aylari. Kafadan attim. Bu ay olursa ben de herşey stresden kaynakliymiş diye bir başlik açicamBen 5 kez içtim ama olmadı doktorum en son gittiğimde 1 kere daha deneriz demişti ben gitmedim yeter dedim artık bu ay kendimi dinliycem aşımde bi karışım kullanıcam haftaya falan bizde başlıycaz artık ama bu gün girin bu günü girmıyım yapmıycam akışına bırakıcam inşallah bende bi kür kullanıyorum bakalım
11 günAdetine varmı daha
Dün bir ruya gordum. Çocugum vardi ama buzlukdan çikariyordum. Eşime diyorumki her halde tup bebekde dondurulmus embriyolardan olucak çocugumuzBen 5 kez içtim ama olmadı doktorum en son gittiğimde 1 kere daha deneriz demişti ben gitmedim yeter dedim artık bu ay kendimi dinliycem aşımde bi karışım kullanıcam haftaya falan bizde başlıycaz artık ama bu gün girin bu günü girmıyım yapmıycam akışına bırakıcam inşallah bende bi kür kullanıyorum bakalım
Ahahah rüyan komıkBen de bu ay senin gibi yaptim. Iliski o kadar keyifli olduki ayip olmasin) kaç aydir odev gibi heba etmisim o guzelim aylari. Kafadan attim. Bu ay olursa ben de herşey stresden kaynakliymiş diye bir başlik açicamsizin sorununuz nedir canim? Adetin ne zaman? Benimki 16si
Bende zaten kist oluşuyor incir de kist yaptiğini duydum o yuzden hiçbir zaman incire başlamadim korkudan. Umarim sana hamile kalmana vesile olur canimAhahah rüyan komıkaynen bende böle yapcam inşallah tutarrr canım inşallah hepimizin tutar ben adetim bitçek 2 güne ben yine incir yicem sende bittiyse ye kür yapcaktım artık bi dahaki aya bu ay o clife deniyorum
Halla halla kistmi yapıyormuş ilk senden duydumBende zaten kist oluşuyor incir de kist yaptiğini duydum o yuzden hiçbir zaman incire başlamadim korkudan. Umarim sana hamile kalmana vesile olur canim
Herkesde değil tabi. Kimsenin sorunu ayni değil sonuçda. Ama bir kaç kişide o yonde yorumlar okumuşdumHalla halla kistmi yapıyormuş ilk senden duydum
Hım bende bişey yapmadı herkesle farklı aynen senin bat nezmndiHerkesde değil tabi. Kimsenin sorunu ayni değil sonuçda. Ama bir kaç kişide o yonde yorumlar okumuşdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?