Ben ilaç kullanmadığım zamanlar 11-14. Günler arası yumurtlamam oluyordu. Dr bunu bildiği için adetim'n 3. Günü femaraya başla 5 gün kullan,10. Gün gel dedi. 10. Gün gittiğimde 23 mm olmuştu yumurtam iğne verdi. Sizin yumurtlama döneminiz ne aralıktaysa ve biliyorsanız doktorunuza söyleyebilirsiniz geç kalmamak içinMerhaba femara sonrası iğne için aradan kaç gün geçti doktorum ilacı adetin ikinci günü kullan 13. Günü de gel dedi o iğne istemiyor sanırım ama ben istiyorum o yüzden tarih geç gibi geldi nama bana
Bu pik oluyor canım. Her gün aynı saatte yap 2 saat sıvı almadan. Eğer bu t çizgisi silikleşirse yumurtan çatlamış demektir. Pik olduğu günü ve çatladığı günü mutlaka değerlendir.
Biraz silik çıkmış bu sefer. Çatladığını düşünmüyorum ben. Bence aynı saatte tekrarlaman daha sağlıklı olur. Bende aynı yanılgıya düştüm çünkü. Gündüz 12-13 saatlerinde yapsan en iyisiEki Görüntüle 2739042
Bir tane daha yaptım ben böle çıktı dedim emin oliyim
Tamam cnm saolBiraz silik çıkmış bu sefer. Çatladığını düşünmüyorum ben. Bence aynı saatte tekrarlaman daha sağlıklı olur. Bende aynı yanılgıya düştüm çünkü. Gündüz 12-13 saatlerinde yapsan en iyisi
Ben hiç adet olmuyorum o yüzden bilmiyorum ki ilaçla adet oluyorum benBen ilaç kullanmadığım zamanlar 11-14. Günler arası yumurtlamam oluyordu. Dr bunu bildiği için adetim'n 3. Günü femaraya başla 5 gün kullan,10. Gün gel dedi. 10. Gün gittiğimde 23 mm olmuştu yumurtam iğne verdi. Sizin yumurtlama döneminiz ne aralıktaysa ve biliyorsanız doktorunuza söyleyebilirsiniz geç kalmamak için
SanırımFemerayi 5 gün kullanıp iki gün bekleyip sonra doktora gidiyorum ben sizinki sanirim iğne vermeyecek
Benim adetim çok şükür düzenli, şu an dr kontrolü ile yumurtlama takibindeyiz sma öncesinde ovu testi ile yapıyordum. Adet bitince teste başlıyordum. 11-14 arası yumurtlama oluyordu. Bunu da dr ye söyledim. Ona göre kontroll günü belirledikBen hiç adet olmuyorum o yüzden bilmiyorum ki ilaçla adet oluyorum ben
Canım napıyosun birşey sorucaktım sanaTamam cnm saol
Benim de öncesinde hiç akıntım olmadı bu ay. Ama ovülasyon testinde piki de gördüm çatlamayı da o yüzden dert etmedim. Her zaman aynı belirtiler olmayabilir. Ben büyüdüğünü ve çatladığını ağrılarımdan sancımdan biliyorum. Öncesinde pek akıntım olmaz zatenkızlar birşey sorucam sizlere normalde yumurtlama akıntım 1 kaç gün sürerdi.Ama bu kez sadece 1 gün ve 1 kez geldim ilk defa böyle oldu acaba yumurtlamamış olabilirmiyim
benimde ağrılarım oldu adet ağrısı gibi 1-2 sürdü hem sağda hem solda ama akıntım ilk defa böyle oldu çalışıyorum diye övülasyon yapma fırsatımda olmadı hiç korktum dedim acaba kist falan mı oldu diye biraz olsun su serptin içime sağol bat 29 aralık :))) artık bekleyelim o zamanBenim de öncesinde hiç akıntım olmadı bu ay. Ama ovülasyon testinde piki de gördüm çatlamayı da o yüzden dert etmedim. Her zaman aynı belirtiler olmayabilir. Ben büyüdüğünü ve çatladığını ağrılarımdan sancımdan biliyorum. Öncesinde pek akıntım olmaz zaten
O tam da yumurtlama ağrısı endişelenmebenimde ağrılarım oldu adet ağrısı gibi 1-2 sürdü hem sağda hem solda ama akıntım ilk defa böyle oldu çalışıyorum diye övülasyon yapma fırsatımda olmadı hiç korktum dedim acaba kist falan mı oldu diye biraz olsun su serptin içime sağol bat 29 aralık :))) artık bekleyelim o zaman
Olabilir tabi. Ama akıntı azda olmuş olabilir doktor bakıp en doğrusunu söyler.kızlar birşey sorucam sizlere normalde yumurtlama akıntım 1 kaç gün sürerdi.Ama bu kez sadece 1 gün ve 1 kez geldim ilk defa böyle oldu acaba yumurtlamamış olabilirmiyim
Benim de fazla büyüyor yumurtalarım. Ama daha erken bikaç güne çok güzel gelişir merak etmeBirşey sormak istiyorum. Dün femara bitti bugün 9-10-11 mm 3 yumurta oluşmuş küçük değil mi sizde demi öyle oluyor acaba ?
Carşmba tekrar çağırdı bakalım inş hayırlısıyla hallolur bu ay yoruldum vallahiBenim de fazla büyüyor yumurtalarım. Ama daha erken bikaç güne çok güzel gelişir merak etme
Bu günde de aynı saatlerde yaptım böle çıktı ilk yaptığım gün daha koyuydu ama erkendi bence ama yine değerlendirdim tabi bide 14.gün yapıcam bakalım genelde benm hep ozamn çatlarBiraz silik çıkmış bu sefer. Çatladığını düşünmüyorum ben. Bence aynı saatte tekrarlaman daha sağlıklı olur. Bende aynı yanılgıya düştüm çünkü. Gündüz 12-13 saatlerinde yapsan en iyisi
aynen yine başladı ilacın etkileri aşırı gaz var hatta oturamıyorum bile gaz o kadar birikmiş kasıklarımda ama bu sefer koku yok :))))O tam da yumurtlama ağrısı endişelenmebenim de 26 Aralık bat. Geçmeyen günlere girdik hayırlı olsun
canım yumurtan çatlamış demek sen yine bügünü falanda değerlendir.Bu günde de aynı saatlerde yaptım böle çıktı ilk yaptığım gün daha koyuydu ama erkendi bence ama yine değerlendirdim tabi bide 14.gün yapıcam bakalım genelde benm hep ozamn çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?