Estağfirullah ne özrü :)Çok özür dilerim. Çalışıyordum işin arasında okudum cevabınızı. Üzgünüm e basacaktım kızgınım a basmışım.
Hergun dua ediyorum allah'ım tüm anne olmak isteyenlerin elini boş çıkarmasinHadi bakalım dua et bizede
Amin canımAmin allah razı olsun rabbim tez vakitte sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin
Merhaba bende ocak ayında femara kullandım ve hamile kalabildim. Fakat kalbi durdugu için mart ayında kürtaj oldum. Sonra aralıklı aylarda femara ve çatlatma iğnesi kullandım faydasını göremedim. En son doktor kontrolümde regl dönemlerim düzensiz diye 2. Günümde doktora gittim. 2,5 cm kist gördü 1 ay sonrası için kontrole çağırdı. Toplam 3 kez kullanmış oldum. Bakalım hayırlısıkızlar merhabalar femara ile kaçinci yumurta takibinde gebe kaldınız? Yada kaçincidasınız ben 5. Denemem giriyorum inşallah bu sefer sonuç alırım yaşım 22 eşimin hali 29. Değerlerimiz gayet iyi vitamin ilaçları verdi bu ay 9 da adet oldum bakalım 20sinde kontor yumurta büyümüşmü diye bide femara kullanırken çörek otu bal kürü kullansam zararı olurmu daha kalpteki yapıyor yumurtayı bide eşime çerez yediyorum keçiboynuzu ötü yediyorum daha sağlıklı kalıteli olsun sprem i diye. Başka neler yapabilirim sabah aç karna yumurtada kaynatıcam ona bende yicem günde 1
canım sen naptın nasıl gidiyor bekleme sürecinAyy çok güzel inşallah
canım sen iğneden sonra naptınBende tedirgin oldum klomen kullanırken zararı olurmu diye yaptım çörek otu kürü 2 yumurtam gelişti kür ve klomen birlkte
Hamileyim canımm dün betam 184 çıkdı adetime 3 gün kala yaptırdım test evde yaptm önce pozitfdi emin olamadım kan verdimcanım sen iğneden sonra naptın
senin adına çok sevindim ilk klomen kullaışınmıydıHamileyim canımm dün betam 184 çıkdı adetime 3 gün kala yaptırdım test evde yaptm önce pozitfdi emin olamadım kan verdim
yumurtlamadan ka. gün sonra 184 çıktıHamileyim canımm dün betam 184 çıkdı adetime 3 gün kala yaptırdım test evde yaptm önce pozitfdi emin olamadım kan verdim
Maşallahh bu gruptakiler hamile kalıyor artık allah bizede nasıp etsin inşallahHamileyim canımm dün betam 184 çıkdı adetime 3 gün kala yaptırdım test evde yaptm önce pozitfdi emin olamadım kan verdim
16.gün iğneden canmyumurtlamadan ka. gün sonra 184 çıktı
İlk yumurta takibi yaptırman mıydıHamileyim canımm dün betam 184 çıkdı adetime 3 gün kala yaptırdım test evde yaptm önce pozitfdi emin olamadım kan verdim
İlk yumurta takibi yaptırman mıydı
Sadece iğne gününü mü değerlendirdiniz ?Klomen kullandı doktor 2 tane umuttan gelişmiş dedi çatlama iğnesi oldum iğnemin 16. Günü betam 184 çıktı
Sadece iğne gününü mü değerlendirdiniz ?
hadi bakalım Hayırlısı olsun inşallahCanım kk kadınları, dün regl oldum ve bugün dr kontrolüne gittim tekrar. Femaraya başlamaya karar verdik. Yarın başlayacağım, 5gün günde 2kez kullanıp haftaya salı kontrole gideceğim.
Hayırlısı artık...
Hmm iğne ertesi 2 gün vs iğneden önce bir günHayr iğne vurulmadan Bi gün önce, iğneyi sabah vurdum, ertesi gün ve 2 gün üstü üste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?