• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhabalar femara ile kaçinci yumurta takibinde gebe kaldınız? Yada kaçincidasınız ben 5. Denemem giriyorum inşallah bu sefer sonuç alırım yaşım 22 eşimin hali 29. Değerlerimiz gayet iyi vitamin ilaçları verdi bu ay 9 da adet oldum bakalım 20sinde kontor yumurta büyümüşmü diye bide femara kullanırken çörek otu bal kürü kullansam zararı olurmu daha kalpteki yapıyor yumurtayı bide eşime çerez yediyorum keçiboynuzu ötü yediyorum daha sağlıklı kalıteli olsun sprem i diye. Başka neler yapabilirim sabah aç karna yumurtada kaynatıcam ona bende yicem günde 1
Merhaba bende ocak ayında femara kullandım ve hamile kalabildim. Fakat kalbi durdugu için mart ayında kürtaj oldum. Sonra aralıklı aylarda femara ve çatlatma iğnesi kullandım faydasını göremedim. En son doktor kontrolümde regl dönemlerim düzensiz diye 2. Günümde doktora gittim. 2,5 cm kist gördü 1 ay sonrası için kontrole çağırdı. Toplam 3 kez kullanmış oldum. Bakalım hayırlısı :(

Canım kk kadınları, dün regl oldum ve bugün dr kontrolüne gittim tekrar. Femaraya başlamaya karar verdik. Yarın başlayacağım, 5gün günde 2kez kullanıp haftaya salı kontrole gideceğim.
Hayırlısı artık...

Canım kk kadınları, dün regl oldum ve bugün dr kontrolüne gittim tekrar. Femaraya başlamaya karar verdik. Yarın başlayacağım, 5gün günde 2kez kullanıp haftaya salı kontrole gideceğim.
Hayırlısı artık...
hadi bakalım Hayırlısı olsun inşallah ❤️😍 bolbol havuç ye canım yumurtan sağlıklı büyür

Back