- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Evet canımHmm iğne ertesi 2 gün vs iğneden önce bir gün
Sağolun. Severim ve yerim zaten havucu.Yumurta büyüme problemim yoktu aslında ama belki daha fazla sayıda yumurta büyür ihtimal artar diye kullanmalıymışım.hadi bakalım Hayırlısı olsun inşallahbolbol havuç ye canım yumurtan sağlıklı büyür
AynenSağolun. Severim ve yerim zaten havucu.Yumurta büyüme problemim yoktu aslında ama belki daha fazla sayıda yumurta büyür ihtimal artar diye kullanmalıymışım.
Kusura bakma bana bildirimler gelmemiş kuzum yaa.canım sen naptın nasıl gidiyor bekleme sürecin
Çoook sevindimHamileyim canımm dün betam 184 çıkdı adetime 3 gün kala yaptırdım test evde yaptm önce pozitfdi emin olamadım kan verdim
canım benim bata tam 7 gün var ama yumurtlamadan 10 gün falan geçti gazım hala aşırı bir şekilde devam ediyor . hafifte meme ucumda hassasiyetim var hala ama femaradan olabilir diye düşünüyorum hala belirti aramak istemiyorum kendimdeKusura bakma bana bildirimler gelmemiş kuzum yaa.
Ben dün kan verdim bir umut ama boş çıktı. Yarın regl günüm gecikmezse. İlk femara deneyimi başarısız yani. Bu ay da devam edecek miyiz soracağım bugün doktoruma. Sen nasılsın nasıl gidiyor sürecin?
Yaklaşmış belirti hissetmek için aslında ama sen düşünüp strese girme yine de. İlaç bende meme hassasiyeti yapmadı. Sadece yumurtlamadan 1-2 gün acır uçları benim o kadarcanım benim bata tam 7 gün var ama yumurtlamadan 10 gün falan geçti gazım hala aşırı bir şekilde devam ediyor . hafifte meme ucumda hassasiyetim var hala ama femaradan olabilir diye düşünüyorum hala belirti aramak istemiyorum kendimde
herkesin hormonları farklı ya vucüt nasıl tepki verir bilnmez bu ilaç meme kanseri tedavisinde kullanılıyormuş beni düşündüren o zaten takıldım böyle sadece uç kısımlarında hassasiyeyet var dokundukça bir sanki beze bez gliyor elimeYaklaşmış belirti hissetmek için aslında ama sen düşünüp strese girme yine de. İlaç bende meme hassasiyeti yapmadı. Sadece yumurtlamadan 1-2 gün acır uçları benim o kadar
Evet canım belirtilere göre test yaptım göğüslerim her zamankinden erken ve cok şiidi mavi damar oluştu ve adet sancım vardı bide bazen midem kısa kısa bulanırdıÇoook sevindimsağlıkla kucağına alırsın inşallah belirti hissettin mi peki?
gazım içinde hiç sorma zaten akşamları daha fazla tutuyor rezil oluyorum hep : )Yaklaşmış belirti hissetmek için aslında ama sen düşünüp strese girme yine de. İlaç bende meme hassasiyeti yapmadı. Sadece yumurtlamadan 1-2 gün acır uçları benim o kadar
Bazı ilaçların yan etkisinden faydalanılır, bunda korkacak bişey yok. Yumurta büyütmek için kullandığımız her ilaç hormon zaten. Hepsi zararlı aslında ama napalım doğal yolla olsun biz de isterdik. Kurma kafanda böyle şeyler rahat ol dua et bekleherkesin hormonları farklı ya vucüt nasıl tepki verir bilnmez bu ilaç meme kanseri tedavisinde kullanılıyormuş beni düşündüren o zaten takıldım böyle sadece uç kısımlarında hassasiyeyet var dokundukça bir sanki beze bez gliyor elime
HarikaEvet canım belirtilere göre test yaptım göğüslerim her zamankinden erken ve cok şiidi mavi damar oluştu ve adet sancım vardı bide bazen midem kısa kısa bulanırdı
gazım içinde hiç sorma zaten akşamları daha fazla tutuyor rezil oluyorum hep : )
benim dün adet olucam gibi ağrım oldu ama çok uzun sürmedi yani 10 dakika falanEvet canım belirtilere göre test yaptım göğüslerim her zamankinden erken ve cok şiidi mavi damar oluştu ve adet sancım vardı bide bazen midem kısa kısa bulanırdı
zaten o durumdayız eşimde benimle uğraşıyor devamlı delirtiyor : ) inşaal bebektendirBebekten de sal gitsin hahaha
Hadi sen güldür yüzümüzübenim dün adet olucam gibi ağrım oldu ama çok uzun sürmedi yani 10 dakika falan
Evet gaz cok olyo adet ağrısıda uzun sürmüyor ara ara sürüyozaten o durumdayız eşimde benimle uğraşıyor devamlı delirtiyor : ) inşaal bebektendir
inşallah canım benimHadi sen güldür yüzümüzü
ayne gaz baya var adet sancısı ilk defa dün oldu birde şuan adet sancısı gibi hafifi bir his var bel ağrıyla birlite belirti olarak düşünmek istemiyorum adetim geçmeden kendimi kaptırmıycamEvet gaz cok olyo adet ağrısıda uzun sürmüyor ara ara sürüyo
Evet gaz cok olyo adet ağrısıda uzun sürmüyor ara ara sürüyo
hatta adetim geçerse bile 2-3 gün falan beklemeyi düşünüyorumayne gaz baya var adet sancısı ilk defa dün oldu birde şuan adet sancısı gibi hafifi bir his var bel ağrıyla birlite belirti olarak düşünmek istemiyorum adetim geçmeden kendimi kaptırmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?