Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün çok farklı bir rüya gördüm saçlarım kısa omuzlarımda normalde ama rüyada upuzun nasıl parlıyor anlatamam size çok güzel bir rüyaydı
Anlamına baktın mı? Hayırlara çıksın inşallah. Ben de rahmetli babamı gördüm çok uzun zamandır gelmiyordu rüyama.
Biraz da sıkıntılıydım dün. Saçlarımı okşadı artık kendine iyi bakman gerekiyor biliyorsun değil mi sakın sıkma canını dedi. Uyandım sonra

""güzel ve uzun bir ömre işaret eder. Mutlu bir geleceğin, girilen işin uzun ömürlü olacağının, mutlu ve uzun yıllar herhangi bir sorun yaşamadan evliliğini ağız tadı içinde geçirecek olan rüya sahibinin hayattan her istediğini elde edeceğini bildirir. Güzel ve hayırlı rüyalar arasındadır ve hamile bayanlar için kız evlat anlamına gelir. "" aynen bu yazıyor.

Ayy çok güzel inşallah

Yumurtamın yeterince büyüyüp büyümediğini öğrenmek için doktora gidip yumurta takibi mi yaptırmam gerek ?
Ve karından mı bakıyorlar ultrasonla mı ?

Yumurtamın yeterince büyüyüp büyümediğini öğrenmek için doktora gidip yumurta takibi mi yaptırmam gerek ?
Ve karından mı bakıyorlar ultrasonla mı ?
Bazen büyür ama çatlamaz mesela ya da yeterince büyümeden çatlar.
Evet mutlaka gidin vajinal ultrasonla bakılır alttan muayene yani. Muayeneyi yumurtlama gününüze yakın yaptırın ki büyüme daha iyi tespit edilebilsin

Erken olma ilk defa bu ay oldu

Geçen ay pik görmüştüm ama değerlendirme yapamadım
Bu ay da pik göremedim
Bilmiyorum sanırım doktor yolu göründü yine

Canım prolaktin sorunun vardı sanırım değil mi ? Prolaktin yüksekliği bazılarında yumurtlamayi engelliyormuş. Yüksek olup yumurtlamasi olan nadir diyorlardı. Bu konu üzerine gitmelisin mutlaka doktora bahset
Evet canım prolaktin yüksek
Doktor prolaktin gebeliği engelleyecek kadar yüksek değil dedi
Ama yine de soracağım

Teşekkür ederim cevabınız için :)

Canim prolaktinin kaçtı peki ? Doktor oyle dediyse ozaman sorun yoktur bu konuyla ilgili bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…