Az kalmış hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Bu ay Benin olmassa clife ballı hiç duydunmu onu alıcam deniycem artık doktora gitmiycem şansım yok artık takip için 1 hakkım tek var birdaha gitmem. Belki adet olursam onu alcam deniycem evde
3.Kaçinci denemendi senin cnm
benim dün gecen beri memelerimi ucu baya hassaslaştı hamilelik belirtisi olarak bakmıyorum bunada hormonları bçyle olan var mı femaradan sonra
Bazen oluyorbenim dün gecen beri memelerimi ucu baya hassaslaştı hamilelik belirtisi olarak bakmıyorum bunada hormonları bçyle olan var mı femaradan sonra
Femarayı bırakalı ne kadar oldu? Kullandığım günler ve sonrasında bikaç gün oldu bende ama sonra geçti.benim dün gecen beri memelerimi ucu baya hassaslaştı hamilelik belirtisi olarak bakmıyorum bunada hormonları bçyle olan var mı femaradan sonra
ymurtam çatlayalı 5 gün falan oldu ortalama bat 2 aralıkFemarayı bırakalı ne kadar oldu? Kullandığım günler ve sonrasında bikaç gün oldu bende ama sonra geçti.
Kusura bakma unutuyorum kaç gün vardı senin bata?
Valla kuzu ne desem yanlış olur şimdi. Bazen diğer yumurta bikaç gün sonra çatlayabiliyor. Ben de öyle oldu mesela 1 hafta farkla çatladı.ymurtam çatlayalı 5 gün falan oldu ortalama bat 2 aralık
gebelik için demedim zaten acaba famera böyle uyantılar yaptı mı size onu merak etiimValla kuzu ne desem yanlış olur şimdi. Bazen diğer yumurta bikaç gün sonra çatlayabiliyor. Ben de öyle oldu mesela 1 hafta farkla çatladı.
Sen yine de ilişkiyi bırakma sakın. Gebelik için 5 gün çok erken göğüs hassasiyeti başlamaz şimdiden
Evet yaptı. ilaç bitince bikaç gün devam etti geçti sonragebelik için demedim zaten acaba famera böyle uyantılar yaptı mı size onu merak etiim
Yumurtlamayı her ay yaşarsın ama bu yumurtanın yeteri kadar büyüyüp çatladığı anlamına gelmez. Benim de hiç büyümüyormuş mesela yumurtalarım ama çok düzenliydi reglim hiç şaşmazdı gününü. İlk defa bu ay ilaçla büyüttük.Selam kızlar
Ben bu ay ovulasyonla günümü takip edecektim hep tek çizgi çıktı ve beklediğimden on gün erken oldum , yumurtlama olmadıysa regl nasıl oldum ?
Kafam karıştı
yumurtlamak, yumurtanin dollenecek kadar buyumesi ayri sey.. rahimin gebelik icin hazirlanmasi ayri sey.. yumurta yeterince buyur catlarsa dogurgan olursunuz.. yumurta dollenir rahime gelir tutunur diye rahim her ay kalinlasir kendini hazirlar. yumurta gelip tutunmazsa dokulur akar gider ve regl olmus olur. yumurta olmasa da rahim kalinlasir ve dokulur.. ikisi bagimsiz seyler.. on gun erken olmak ara kanamadir.. dr a muayene olmalisiniz bence..Selam kızlar
Ben bu ay ovulasyonla günümü takip edecektim hep tek çizgi çıktı ve beklediğimden on gün erken oldum , yumurtlama olmadıysa regl nasıl oldum ?
Kafam karıştı
Canım prolaktin sorunun vardı sanırım değil mi ? Prolaktin yüksekliği bazılarında yumurtlamayi engelliyormuş. Yüksek olup yumurtlamasi olan nadir diyorlardı. Bu konu üzerine gitmelisin mutlaka doktora bahsetSelam kızlar
Kafam karıştı
Bide göbeğimin altı yanıyor alevKuzular dün gece yumurtam çatladığını anlamıştım akıntı şeffaftı öndan önce ilişki olmuştu bu sabahta oldu ay bugün resmen altıma işer gibi akıntı su gibi akıntım öyle çoktu yapışkandı anlamdım belimde çok ağrıdı bugün kasıklarımda bide midem bulanıyordu biley yiyemiyordum sadece canım eşki çekti resmenbaklavalı seven bayılan ben öyle işte yinemi yumurtladım anlamdım siz ne diyorsunuz
Yok kuzum çatlamadan sonra benim akıntım bikaç gün devam etmişti mesela. Ama bu çok güzelKuzular dün gece yumurtam çatladığını anlamıştım akıntı şeffaftı öndan önce ilişki olmuştu bu sabahta oldu ay bugün resmen altıma işer gibi akıntı su gibi akıntım öyle çoktu yapışkandı anlamdım belimde çok ağrıdı bugün kasıklarımda bide midem bulanıyordu biley yiyemiyordum sadece canım eşki çekti resmenbaklavalı seven bayılan ben öyle işte yinemi yumurtladım anlamdım siz ne diyorsunuz
Vallahi öldüm acaba dönlendimi böle oldu Çatlamasımı ayyYok kuzum çatlamadan sonra benim akıntım bikaç gün devam etmişti mesela. Ama bu çok güzeltam gaz devam
Evet yaptı. ilaç bitince bikaç gün devam etti geçti sonra
FEMARA BENDE DE AŞIRI GAZ YAPTI KAÇ GÜNDÜR DEVAM EDİYOR UTANIYORUM VALLA ARTIKVallahi öldüm acaba dönlendimi böle oldu Çatlamasımı ayy
Ben de çok fenaydım valla. Daha 2 gündür anca geçti gaz olayı. Ama ilaçtan değil de yumurtlamadan diye düşünüyorum benFEMARA BENDE DE AŞIRI GAZ YAPTI KAÇ GÜNDÜR DEVAM EDİYOR UTANIYORUM VALLA ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?