Çatlamaya bakmadık. Önümüzdeki hafta çağırdı gel bakalım çatlamışlar mı diye dedi. Ama yumurtlama gününde bile 8in üstüne çıkmıyordu. Ben de çok güveniyordum. Belki de kaset test olduğu içindir bilemicem. Laboquick kullandım hep. Bu ay öğrenicez bakalım büyüyünce oluyor muymuş?Adetleriniz düzenli miydi ?
Bende o testlere güveniyordum
Yani yumurta çatlıyor atılıyor ama yeterince büyümediği için mi olmuyormuş ?
Bende aynı marka kullanıyorum sizin kullandığınızdanÇatlamaya bakmadık. Önümüzdeki hafta çağırdı gel bakalım çatlamışlar mı diye dedi. Ama yumurtlama gününde bile 8in üstüne çıkmıyordu. Ben de çok güveniyordum. Belki de kaset test olduğu içindir bilemicem. Laboquick kullandım hep. Bu ay öğrenicez bakalım büyüyünce oluyor muymuş?
Herkes için farklı süreçler var işte. Allah hayırlı olanı nasip etsinBende aynı marka kullanıyorum sizin kullandığınızdan
İnşallah ideal boya ulaşmıştır olur bu sefer :)
Ne zor işmiş çocuk sahibi olmak
8 tane kuru inciri dörde bölüp 1 bardak içme suyu ile tahta kaşıkla pişiriyor lapa haline getiriyorsun günde 3 öğün yemeklerden önce 3 tatlı kaşığı yeyip 21 gün devam ediyorsun. Adet döneminden hemen sonra yap. Günlük taze taze yaparsan daha iyi olur Allah'ın izniyleValla o tarifi ben dr alsam
Yüksetmez. Tamtersi iyi gelir adet kanın güzel gelir emin ol hiç bi zararı yok faydası olur Allah’ın nimetidirİncir kürü mü ?
Prolaktin yüksek bende o daha da yükseltirse
Az önce birine tarifi yazdım cnm onu yap adetten hemen sonra ve havuç ye eşinede yedir sağlıklı beslen eşinde keçi boynuzu özü yesin çerez ye bolbul eşinle beraber her akşam yeyin hersabah yumurta ye eşinede yedir haşlanmışPazartesi ikinci kez femaraya başlayacağım, ilkinde tek yumurta oldu, ikindi denemede femara ile bunu da yap kesin diyeceğiniz bir tecrubeniz var mi? Neler yapmalı neler yapmamalıyım? Eşimin sonuclari vs iyi bende pcos var. Onerileriniz nedir kizlar?
Cok teşekkür ederim8 tane kuru inciri dörde bölüp 1 bardak içme suyu ile tahta kaşıkla pişiriyor lapa haline getiriyorsun günde 3 öğün yemeklerden önce 3 tatlı kaşığı yeyip 21 gün devam ediyorsun. Adet döneminden hemen sonra yap. Günlük taze taze yaparsan daha iyi olur Allah'ın izniyle
Rıca ederim inşallah şifa olur göbiş olurCok teşekkür ederim
Deneyeyim bari bir bu ayYüksetmez. Tamtersi iyi gelir adet kanın güzel gelir emin ol hiç bi zararı yok faydası olur Allah’ın nimetidir
AminHerkes için farklı süreçler var işte. Allah hayırlı olanı nasip etsin
Yok ya geç kalmş değilsin bence doktor en azından çatladımı yumurta onu söyler canmMerhaba ben de daha evvel çatlatma iğnesi ve femara ile hamile kaldım sonra erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil elimde femara kalmıştı içtim sonra yumurta takibine giderim dedim ama gidemedim ilaç kullanalı 11 gün oluyor doktora gitsem mi ya da gec mi kaldım o yüzden sorayım dedim
Yarın olmadı öyle yapımYok ya geç kalmş değilsin bence doktor en azından çatladımı yumurta onu söyler canm
Tamam canmYarın olmadı öyle yapım
Dene inşallah şifa olurDeneyeyim bari bir bu ay
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirKız nasıl dayanıyon Benim testim öyle çıksa giderim hemen
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabiliryumurtanın akı gibi beyaz beyaz kıvamıda aynı öyle
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirYaaa biz senden çok heyecanlandıktest negatif çıksa da ben kan tahlili yaptırıyordum. Bi de böyle çıksa 1 dk duramam yerimde. İnşallah vardır duacınım
Ben iğne vurulmadım ama bilenlere göre 15.gün etkisi kalmazmış hiç. Zaten reglin de çok yakındır. Bence var ya bebişBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunuBen iğne vurulmadım ama bilenlere göre 15.gün etkisi kalmazmış hiç. Zaten reglin de çok yakındır. Bence var ya bebişinşallaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?