Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetleriniz düzenli miydi ?
Bende o testlere güveniyordum
Yani yumurta çatlıyor atılıyor ama yeterince büyümediği için mi olmuyormuş ?
Çatlamaya bakmadık. Önümüzdeki hafta çağırdı gel bakalım çatlamışlar mı diye dedi. Ama yumurtlama gününde bile 8in üstüne çıkmıyordu. Ben de çok güveniyordum. Belki de kaset test olduğu içindir bilemicem. Laboquick kullandım hep. Bu ay öğrenicez bakalım büyüyünce oluyor muymuş?

Bende aynı marka kullanıyorum sizin kullandığınızdan
İnşallah ideal boya ulaşmıştır olur bu sefer :)
Ne zor işmiş çocuk sahibi olmak

Valla o tarifi ben dr alsam
8 tane kuru inciri dörde bölüp 1 bardak içme suyu ile tahta kaşıkla pişiriyor lapa haline getiriyorsun günde 3 öğün yemeklerden önce 3 tatlı kaşığı yeyip 21 gün devam ediyorsun. Adet döneminden hemen sonra yap. Günlük taze taze yaparsan daha iyi olur Allah'ın izniyle

Az önce birine tarifi yazdım cnm onu yap adetten hemen sonra ve havuç ye eşinede yedir sağlıklı beslen eşinde keçi boynuzu özü yesin çerez ye bolbul eşinle beraber her akşam yeyin hersabah yumurta ye eşinede yedir haşlanmış

Cok teşekkür ederim

Yok ya geç kalmş değilsin bence doktor en azından çatladımı yumurta onu söyler canm

Günaydin kızlarr inşallah sizin için hayırlı bi gün olur dün akşam şeffaf akıntım geldi yumurta akı gibi o yumurtalamamıw oluyor yoksa çatlamamı

Kız nasıl dayanıyon Benim testim öyle çıksa giderim hemen
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir

Eklentiler

• D6417455-7380-4752-9471-D5FD6CF273E6.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 103
yumurtanın akı gibi beyaz beyaz kıvamıda aynı öyle
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Yaaa biz senden çok heyecanlandık test negatif çıksa da ben kan tahlili yaptırıyordum. Bi de böyle çıksa 1 dk duramam yerimde. İnşallah vardır duacınım

Eklentiler

• 52AE7C96-63B1-4F95-9B8E-E173E4FF0308.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 72
Ben iğne vurulmadım ama bilenlere göre 15.gün etkisi kalmazmış hiç. Zaten reglin de çok yakındır. Bence var ya bebiş inşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…