Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de femara hap vardı önceki tedaviden ben onu adetin 3. Günü kıllandım çatlatma iğnesi vurulmadan çatlar belki dedim ama kist yapar mı bilemedim şimdi iğne kaçıncı günü yapılıyor
Doktor kontrolünde değilsen canm iğne vurma kendisi çatlar ama birdaha kullanma belki kıstın vardır

Doktor daha iyi ama ilk ovulasyonla dene hatta ben buraya bi tarif atım dene. Eşimin arkadaşının çoçuklarınyokmuş 1 yıl olmamış sonra doktora gitmişler bi doktor ona o attığım tarifi vermiş yemiş hamile kalmış bende şimdi onu kullanıcam dene bence

Doktor kontrolünde değilsen canm iğne vurma kendisi çatlar ama birdaha kullanma belki kıstın vardır
Benim kistim var zaten pko var ben de adet göremiyorum ilaçsız ben çatlatma iğnesi ve femara ile hamile kalmıştım öyle içtim doktora da yumurta takibine giderim dedim oda kısmet olmadı bir türlü

Valla o tarifi ben dr alsam

Pazartesi ikinci kez femaraya başlayacağım, ilkinde tek yumurta oldu, ikindi denemede femara ile bunu da yap kesin diyeceğiniz bir tecrubeniz var mi? Neler yapmalı neler yapmamalıyım? Eşimin sonuclari vs iyi bende pcos var. Onerileriniz nedir kizlar?

İncir kürü mü ?
Prolaktin yüksek bende o daha da yükseltirse

5. Günüm iğne olalı canm
Merhaba ben de daha evvel çatlatma iğnesi ve femara ile hamile kaldım sonra erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil elimde femara kalmıştı içtim sonra yumurta takibine giderim dedim ama gidemedim ilaç kullanalı 11 gün oluyor doktora gitsem mi ya da gec mi kaldım o yüzden sorayım dedim

Evet genel olarak düzenli sayılır , 4 sene oldu da biz ilk başta istemedik doktorun yaptığı yumurta takibinin ovulasyon testi ile takip etmekten ne farkı var
Çok farkı var. Ben testlerle takip ediyordum. Çok da güzel pik görüyordum ama doktor yumurta takibi deyince bi baktık ki gelişmiyor yumurtalar en fazla 8 mm de kalıyor. O yüzden ilaca başlattı bu ay işte. Şimdi oldu 25 mm. Testlere çok güvenme yani

Adetleriniz düzenli miydi ?
Bende o testlere güveniyordum
Yani yumurta çatlıyor atılıyor ama yeterince büyümediği için mi olmuyormuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…