- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
canım ben eve gidiyorum pazartesi görüşürüzYani eğer 2 yumurtan varsa ikisi büyümez bazen bazen 1 tanesi geride kalır büyümesi durur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben eve gidiyorum pazartesi görüşürüzYani eğer 2 yumurtan varsa ikisi büyümez bazen bazen 1 tanesi geride kalır büyümesi durur
İnşallah tamamen kurtulursunbakalım görücez zaten pazartesi kontrolde nolmuşlar nasıllar üçüde bebiş oluyormuş
Görüşürüz cnmcanım ben eve gidiyorum pazartesi görüşürüz
Doktor kontrolünde değilsen canm iğne vurma kendisi çatlar ama birdaha kullanma belki kıstın vardırMerhaba ben de femara hap vardı önceki tedaviden ben onu adetin 3. Günü kıllandım çatlatma iğnesi vurulmadan çatlar belki dedim ama kist yapar mı bilemedim şimdi iğne kaçıncı günü yapılıyor
Tahlillerim normal çıktı en son yazın gittimİsteğe bağlı doktoruna git çoçuk sahibi olmak istiyorumde tahlillerine baksın fln nezamndan beri istiyorusnuz
Özele gitsem ?isteğe bağlı devlette bir yıl dolmadan hiçbir şey yapmıyorlar ama bilgin olsun
Git yaparlarÖzele gitsem ?
Öezel gitsende yine istiycek cnm git bi. Kontrol yap iyi bi doktora git mumkünse araştır nerde oturuyorsan oranın en iyi doktoruna git kaç yıl oldu evleneniTahlillerim normal çıktı en son yazın gittim
Yumurta takibi gibi mi oluyorGit yaparlar
Evet adetim düzenlimiYumurta takibi gibi mi oluyor
Evet genel olarak düzenli sayılır , 4 sene oldu da biz ilk başta istemedik doktorun yaptığı yumurta takibinin ovulasyon testi ile takip etmekten ne farkı varEvet adetim düzenlimi
Benim kistim var zaten pko var ben de adet göremiyorum ilaçsız ben çatlatma iğnesi ve femara ile hamile kalmıştım öyle içtim doktora da yumurta takibine giderim dedim oda kısmet olmadı bir türlüDoktor kontrolünde değilsen canm iğne vurma kendisi çatlar ama birdaha kullanma belki kıstın vardır
Valla o tarifi ben dr alsamDoktor daha iyi ama ilk ovulasyonla dene hatta ben buraya bi tarif atım dene. Eşimin arkadaşının çoçuklarınyokmuş 1 yıl olmamış sonra doktora gitmişler bi doktor ona o attığım tarifi vermiş yemiş hamile kalmış bende şimdi onu kullanıcam dene bence
Kist olursa gecer mi ben de zaten pko var kist cok yani Femara içtim iğne için gidecektim gidemedim sorun olur mukist olur mu diyosun
İncir kürü mü ?Doktor daha iyi ama ilk ovulasyonla dene hatta ben buraya bi tarif atım dene. Eşimin arkadaşının çoçuklarınyokmuş 1 yıl olmamış sonra doktora gitmişler bi doktor ona o attığım tarifi vermiş yemiş hamile kalmış bende şimdi onu kullanıcam dene bence
Merhaba ben de daha evvel çatlatma iğnesi ve femara ile hamile kaldım sonra erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil elimde femara kalmıştı içtim sonra yumurta takibine giderim dedim ama gidemedim ilaç kullanalı 11 gün oluyor doktora gitsem mi ya da gec mi kaldım o yüzden sorayım dedim5. Günüm iğne olalı canm
Çok farkı var. Ben testlerle takip ediyordum. Çok da güzel pik görüyordum ama doktor yumurta takibi deyince bi baktık ki gelişmiyor yumurtalar en fazla 8 mm de kalıyor. O yüzden ilaca başlattı bu ay işte. Şimdi oldu 25 mm. Testlere çok güvenme yaniEvet genel olarak düzenli sayılır , 4 sene oldu da biz ilk başta istemedik doktorun yaptığı yumurta takibinin ovulasyon testi ile takip etmekten ne farkı var
Adetleriniz düzenli miydi ?Çok farkı var. Ben testlerle takip ediyordum. Çok da güzel pik görüyordum ama doktor yumurta takibi deyince bi baktık ki gelişmiyor yumurtalar en fazla 8 mm de kalıyor. O yüzden ilaca başlattı bu ay işte. Şimdi oldu 25 mm. Testlere çok güvenme yani