bingöllüyüm ama doğma büyüme istanbulMardin sen
Aynen çok şükür bin kez şükürler olsun iyidir valla allah bütün kadınları iyi erkeklerle karşılaştırsın erkeklerde iyi kadınlarlaolsun canım kimisi onu bile yapmıyor
Bende İstanbul’da büyüdüm 3 yaşımdan beri bingöle gitmiştimbingöllüyüm ama doğma büyüme istanbul
çok uzak memleketli dğilmişizBende İstanbul’da büyüdüm 3 yaşımdan beri bingöle gitmiştim
istanbulda nerdeydinBende İstanbul’da büyüdüm 3 yaşımdan beri bingöle gitmiştim
gaz sancısı gibi bende var ya olur olmaz çatlasında yumurtalarım en azından kist olmasınBide Benin 2 keredir takip ediyorum çatlayınca ağrım oluyor gaz sancısı gibi o zaman hissediyorum 2 sonra doktora girmişlik iyi oldu hep çatlamış demişti 2 sindede sizde öyle oluyorum ya gaz sancısı giriyor bide ilişkiye girene kadar gitmemeştigirince bitiyor
Bahçelievleristanbulda nerdeydin
söylemiştin yukarılarda da hatırlayamamıştımBahçelievler
Bence senin 2 tane çatlamıştır 3 çok nadır olur yumurtan arka arkaya gelcek 17lik olanlar takip etgaz sancısı gibi bende var ya olur olmaz çatlasında yumurtalarım en azından kist olmasın
kist olur mu diyosunBence senin 2 tane çatlamıştır 3 çok nadır olur yumurtan arka arkaya gelcek 17lik olanlar takip et
Olabilirsöylemiştin yukarılarda da hatırlayamamıştım
Olmazz bence bi yumurta büyüdümü diğer yumurta geride kalır büyümezkist olur mu diyosun
anlamadım valla ne demek istediğiniOlmazz bence bi yumurta büyüdümü diğer yumurta geride kalır büyümez
Yani eğer 2 yumurtan varsa ikisi büyümez bazen bazen 1 tanesi geride kalır büyümesi dururanlamadım valla ne demek istediğini
bakalım görücez zaten pazartesi kontrolde nolmuşlar nasıllar üçüde bebiş oluyormuşYani eğer 2 yumurtan varsa ikisi büyümez bazen bazen 1 tanesi geride kalır büyümesi durur
Merhaba ben de femara hap vardı önceki tedaviden ben onu adetin 3. Günü kıllandım çatlatma iğnesi vurulmadan çatlar belki dedim ama kist yapar mı bilemedim şimdi iğne kaçıncı günü yapılıyorBende bir kez klomen kullandım.Adetin 5.gün başladım.bitincede gittim yani adetin 11.günü oluyor.4 tane yumurtam olmuştu 24,22,17,14 çatlatma iğnesi yaptı.tabiki döllenme olmamıştı çünkü çok kısa zamanda çok büyüyen kalitesiz yumurtalım olmuştu.Adet olduktan sonra tekrar gittim ve hemen aşılamaya geçelim dedi.Tabiki dinlemedim çünkü yumurtalarım kalitesizde olmuş olsa olmuştu.Sonra tedaviye ara vermeye karar verdim çok acele ettiğimi hissettim.Bu ay tekrar başladım.Bu kz femara kullanmaya başladım bunun daha az ama kalite yumurta geliştrdiği duydum.adetin 3,günü başladım hergün bir tane alıyorum 5günüm dolunca gideceğim.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu arada yumurta kalitesini arttırman için arı sütü bal polen ve propolis karışımı kullanıyorum eşimde bu kullanıyor spermin hem kalitesini hem hızını arttırıyormuş.ayrıca glifor ve folik asit kullanıyorum.haftada 1 yada 2 kere koenzim q10 kullanıyorum vitamin buda doğurganlığı arttırıyormuş
ona doktor karar veriyor benim 3 yumurta olduğu için çatlatma iğnesi yapılmadı. 2 tane olsa belki yapardı ama gerek yok yumurtalar kaliteli dediMerhaba ben de femara hap vardı önceki tedaviden ben onu adetin 3. Günü kıllandım çatlatma iğnesi vurulmadan çatlar belki dedim ama kist yapar mı bilemedim şimdi iğne kaçıncı günü yapılıyor
ben kendim kullandım ama bitince doktora gittim özele ne olur ne olmaz diyeMerhaba ben de femara hap vardı önceki tedaviden ben onu adetin 3. Günü kıllandım çatlatma iğnesi vurulmadan çatlar belki dedim ama kist yapar mı bilemedim şimdi iğne kaçıncı günü yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?