Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide Benin 2 keredir takip ediyorum çatlayınca ağrım oluyor gaz sancısı gibi o zaman hissediyorum 2 sonra doktora girmişlik iyi oldu hep çatlamış demişti 2 sindede sizde öyle oluyorum ya gaz sancısı giriyor bide ilişkiye girene kadar gitmemeşti girince bitiyor

gaz sancısı gibi bende var ya olur olmaz çatlasında yumurtalarım en azından kist olmasın

Merhaba ben de femara hap vardı önceki tedaviden ben onu adetin 3. Günü kıllandım çatlatma iğnesi vurulmadan çatlar belki dedim ama kist yapar mı bilemedim şimdi iğne kaçıncı günü yapılıyor

Merhaba ben de femara hap vardı önceki tedaviden ben onu adetin 3. Günü kıllandım çatlatma iğnesi vurulmadan çatlar belki dedim ama kist yapar mı bilemedim şimdi iğne kaçıncı günü yapılıyor
ona doktor karar veriyor benim 3 yumurta olduğu için çatlatma iğnesi yapılmadı. 2 tane olsa belki yapardı ama gerek yok yumurtalar kaliteli dedi

ben kendim kullandım ama bitince doktora gittim özele ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…