• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felaketttt bir mide ağrısı yardımmm

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
iki hafta önce trafikl kazası geçirdim daha o soğumadan sevgilimden ayrıldım çok çok kötü bir ayrılıktı bu ailelerde girdi meseleye hakaretler edildi hiç sevmemiş beni neler etti bana anlatamam yanıyorum şimdi eriyorumm her sabah felaket bir mide ağrısıyla uyanıyorum bir haftada tam beş kilo verdim beş kilo düşünün yemek yemeyi unuttum mide ağrıma çare bulamıyorum g.. başlayan bir şurup kullanıyorum midem için fayda etmiyor midem yemek kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım dün misafirliğe gittik biri ruhumu sıkıyor sıkıyor ağlama krizine giricektim balkona çıkardılar hava al biraz diye herkes yiyor içiyor gülüyor benim içimde bir yumruk var sanki hiç böyle olmamıştım

tatlım geçmiş olsun ,arkadaşlarınla filan vakit geçir,misafirliğe gitmek yerine öyle yerler çok sıkıcı olabiliyor. özel değilse erkek arkadaşınla neden ayrıldınız,neler söyledi sana?

miğde ağrın sinirsel tatlım stresten olabiliyor böyle şeyler .ben pratisyen doktorum ama sen emin olmak için doktora git. kazada geçirmişsin öncesinde belki tesadüfi düşünüp başka bir şey olabilir altında.

tatlım geçmiş olsun ,arkadaşlarınla filan vakit geçir,misafirliğe gitmek yerine öyle yerler çok sıkıcı olabiliyor. özel değilse erkek arkadaşınla neden ayrıldınız,neler söyledi sana?

sevgilim beni mahvetti zaten her ilişkide olan tartışmalardan yaşıyorduk o da gidip evde yüzünü falan dökmüş annesi de benim oğlumu üzüyor o kız demiş erk arkadaşımın cebinden numaramı almış sabah annesinin mesajlarıyla uyandım yok oğlumn peşini bırak bilmem ne bende sevgilime söyledim annen mesaj atmış oda tartışmış ailesiyle sonra sevgilim bana patladı senin yüzünden oldu benim ailemde karşıydı bu ilişkiye işte bana diyor ki ya hemen annene söyle ilişkimizi kabul etsin emen nikahlanalım ya da annem gelip evinizi basacak laf sayacak anneme engel olamıyorum bende glirse gelsin kimsin sen falan dedim sonra hakaretler falan böylece ayrıldık hazmedemiyorum bu saçmalığı midem çok ağrıyor zaten ağır gastrit ve reflüm var delinecek gibi oluyor midem bana ettikleri yüzünden

Canım çok geçmiş olsun da bu üzüntülerin değmeyecek biliyorsun.
Hem bir haftada 5 kilo vermişsin bunca problemin var bence sen acilen git bir doktora..
İlk iş serum verirler heralde.
Çevredir psikolojik yardımdır bir yere kadar iş sende bitiyor.
Psikolojik olarak düzelmen de fayda var ,ki beden rahat etsin.
İstediğini söylesin ağzını büzemezsn değil mi?
Derin bir nefes al ve kurtulduğuna şükredip iyi olmaya bak..

Öncelikle çok geçmiş olsun. 2 senedir ben de stres kaynaklı mide agrıları yaşıyorum. Yemek yemege başladıgımda 10 dk icinde felaket mide agrısıyla kalkıyordum masadan yatıyordum kıvranıyordum. 15 dk sonra geciyordu ama 2 senedir zehir etti hayatımı. Ben de g ile baslayan bir surup ictim olmadi bana bir sürü kocaman haplar verdiler ki.ben hap icemiyorum daha kötü oldum. Neyse ki simdi gecti arada oluyor mide agrım ama en azından rahat yemek yiyebiliyorum.

Bence doktora git canım bir endoskopi falan yapılsın :26:

canım çok geçmiş olsun
moral bozukluğu ve sinir mideye vuruyor bazen benimde çok moralim bozulsun midem ağrır
bir doktora git ama sen yine de
canını hiç sıkma vardır herşey de bir hayır olmadıysa demek ki RABBİM sana daha hayırlı birini çıkarıcak karşına
RABBİM yar ve yardımcın olsun canım AMİN

Psikaytriste gitmelimiyim kızlar faydasını görür müyüm deliricek gibi hissediyorum çok kötüyüm psikyatrsitler de beş on dakika dinleyip ilaç yazıp gönderiyor

iki hafta önce trafikl kazası geçirdim daha o soğumadan sevgilimden ayrıldım çok çok kötü bir ayrılıktı bu ailelerde girdi meseleye hakaretler edildi hiç sevmemiş beni neler etti bana anlatamam yanıyorum şimdi eriyorumm her sabah felaket bir mide ağrısıyla uyanıyorum bir haftada tam beş kilo verdim beş kilo düşünün yemek yemeyi unuttum mide ağrıma çare bulamıyorum g.. başlayan bir şurup kullanıyorum midem için fayda etmiyor midem yemek kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım dün misafirliğe gittik biri ruhumu sıkıyor sıkıyor ağlama krizine giricektim balkona çıkardılar hava al biraz diye herkes yiyor içiyor gülüyor benim içimde bir yumruk var sanki hiç böyle olmamıştım

Mide konusunda uzmanlaşmış biri olarak söyleyebilirim ki yaşadığınız kotu olaylardan ötürü etkilenmissinizdir. Ama öncelikle bir dahiliye uzmanına gidip "üre nefes testi " yaptırın. Bu test sonucunda midenizde olan bakteriye göre size 14 günlük bir ilaç tedavisi veriyorlar. 14 gun o ilacı kullanıp sonunda kurtuluyorsunuz bu ağrıdan.
Ama eğer bakteri yoJsa ve tamamen psikolojikse size bitkisel olarak papatya çayını öneriyorum. Papatya çayı mideye oldukça iyi gelen bir cay. Ayrıca yoğurt ve yemeklerden önce alınan r... Adlı ilaçta yardımcı olabilir. Gecmis olsun cok cok

Öncelikle cok gecmıs olsun arkadasım.
Mide agrınız ıcın lutfen bır doktora gorunun kazadan oturu olabılır,stress zaten etkilemiştir.
5 kilo ne demek bunu yapmayın kendinize psikiyatriste gitseniz ilac verır psıkologa gıtsenız ne kadar faydalı olur bılmıyorum ama bence gıdın.
Ama sunu unutmayın hersey sızın beynınızde hanı hep denır ya bardagın dolu tarafı-bos tarafı..
Bardagın bos kısmı evet cok uzucu sevdıgınız adam hakaretler etmıs oda yetmemıs aılesı cok bunaltmıs amma bardagın dolu tarafı tam şükürlük..
Eger bu olaylar olmasaydı ve bu ıs evlılıge gıtseydı dusunsenıze en ufak sorunda aman oglum dıyen bır kayınvalıde..
Mutlu olun,Allaha sıgının..

bende nişanlıyken birara fena bi bunalıma girmiştim ve mide ağrılatım başladı öyleki elim ayağım tutmuyodu elimden bikere tabakları falan düşürdüm o derece ağrıyodu...
sonra baktık olmuyo annemin zoruyla gittik endokopi oldum...
iyikide olmuşum midemde yara oluşmuş stresden büyük ihtimalle birde reflü...
doktor bu mide yaraları hemen farkedilmezse yara kötüye dönüşüyor ve kansere yol açıyor,mide ve bağırsaktaki rahatsızlıklar en sinsi ilerleyen hastalıklarmış...
arkadaşım bırak sevgilini falan üzülme git bir doktora canından önemlimi...
endoskopidende korkma hiç iyi bir hastanede uyutuyomusun diye sorduktan sonra yap ilacı veriyolar hiçbişey hissetmiyosun...
ben 2 defa oldum 2.güle oynaya gittim şimdi 3.olayım diyorum doktorum ohaaa dedi...
verdikleri narkoz bağımlılık yaptı sanırım fena kafa yapıyo çok hoşuma gidiyo :51:

Back
X