Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canim Allah korkusu olsa zaten yapmaz ki :KK43:

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben o videoyu seyrettim dün
olay çinde geçiyomuş
çocuğun babası kavgaya tutuşmuş birileriyle
dükkandan onları ayırmaya gelenler oluyo
adamda onlara sinirleniyo
çocuğu tuttuğu gibi fırlatıyo
nasıl içim ezildi görünce

28 günde 1 oluyorum
doktora gittim geçen ay oda erken yumurtluyosun dedi
8. gün 18mmlik yumurtam vardı bugün yarın çatlar demişti

8.gun 18 mm yumurta cok erkenmis gercekten senin le batlarimiz ayni gunmus ben bu ay kacirdim sanirim ama insallah sen guzel haberi verirsin

ben o videoyu seyrettim dün
olay çinde geçiyomuş
çocuğun babası kavgaya tutuşmuş birileriyle
dükkandan onları ayırmaya gelenler oluyo
adamda onlara sinirleniyo
çocuğu tuttuğu gibi fırlatıyo
nasıl içim ezildi görünce

Nedenini bilmiyordum ben canim spiker emin olmamakla birlikte oyle bir yorum yapmisti.
Ben de cok uzuldum. Siniri cocuktan cikarmak zorunda degildi yazik ya.

Nedenini bilmiyordum ben canim spiker emin olmamakla birlikte oyle bir yorum yapmisti.
Ben de cok uzuldum. Siniri cocuktan cikarmak zorunda degildi yazik ya.

onda vicdan olsa o bebeğin hatırına kavga etmezdi zaten
Allah böylelerine vermesin diye hep söylüyorum yaa

Iyi geceler kızlar. Beni de aranıza alır mısınız?
28 yaşımda, 2 yıllık evli ve 1.5 yıldır da bebek bekliyorum. Öğretmenim ve Ankaralıyım. Bebeklerimizi birlikte bekleyelim :KK31::KK31:

Ayyy o ne kız gece gece:-) yoksa bebek için yeni bir kür mü:-)

artık kuş pisliği etkili deseler onu bile yiyecek kıvamdayım am bebek için değil :KK37:
astımım için bıldırcın yumurtası bal ve sütü duymuş annem geçmeyen öksürüğe iyi geliyormuş
cici bebeyi ben karıştırdım içine hem kiloya faydası olsun hemde yumurtanın kokusu gitsin diye

artık kuş pisliği etkili deseler onu bile yiyecek kıvamdayım am bebek için değil :KK37:
astımım için bıldırcın yumurtası bal ve sütü duymuş annem geçmeyen öksürüğe iyi geliyormuş
cici bebeyi ben karıştırdım içine hem kiloya faydası olsun hemde yumurtanın kokusu gitsin diye

:-) Afiyet bal şeker olsun. Şifa olsun:-)

Iyi geceler kızlar. Beni de aranıza alır mısınız?
28 yaşımda, 2 yıllık evli ve 1.5 yıldır da bebek bekliyorum. Öğretmenim ve Ankaralıyım. Bebeklerimizi birlikte bekleyelim :KK31::KK31:

Tabi kiii alırızz :)
Hoşgeldin aramızaa :)
Listeye ekledim bilgilerini ama bat ını dersen ona göre yazarız liste sıranııı :KK16:

beyim evde değil gelmedi daha
hem sabahları deniyoruz artık geceleri uykudan bişey anlamıyoruz yalapşap bişey oluyo:KK30::KK52:
Sabah da spermler hareketli olurmuş biz de denemiştik bayağı bir süre sabahları :KK1:

Tabi kiii alırızz :)
Hoşgeldin aramızaa :)
Listeye ekledim bilgilerini ama bat ını dersen ona göre yazarız liste sıranııı :KK16:
Hosbuldum teşekkürler :)
Evet.doğru batı yazmayı unutmuşum :KK1: 3 mayıs normalde yani bugün ama gecikmeli olursa diyerek 6 mayıs diyelim biz en iyisi

X