En iyisini yaptın tabi ki araştır insanın bilmediği o kadar çok şey var ki...
Doktorların bile birinin dediği digerini tutmaz inşallah senin doktrda tahmninde yanılıyordur...
Biz hep birlikte burda müjdelerimizi de birlikte alıcaz inşallaah :)
İnşallah yanılır canım benim.
Dualarını eksik etme lütfen
Ovülasyon testi mi canım? Akşama çalışma var desene
kızlar merhabalarsabah doktoruma gittim muayenemi oldum.bugün tüp bebek için iğnelerime başlıyorum nasipse bu sefer yüzüm güler inşallah
Slm kizlar gezinirken buldum burayi bnde bebis istiyorum hemde coook bnide eklermisinz listeye bu arada bat nedir
Canım daha çok varmış batına gerçektende, bende tecrübesizim ilk denemeler ne diyebilirim bilmiyorum
En iyisini yaptın tabi ki araştır insanın bilmediği o kadar çok şey var ki...
Doktorların bile birinin dediği digerini tutmaz inşallah senin doktrda tahmninde yanılıyordur...
Biz hep birlikte burda müjdelerimizi de birlikte alıcaz inşallaah :)
Ellerine sağlııkkk :)
Pırasa yemeği özledm yaaa (ben eşim sevmiyo koca bi sene de bi kere yaptım)
Size mi gelsem yemeğe acabaa
Bu arada benim eşimde foruma kızmıyor ama onu ihmal ettiğimi düşünüyoo :))
O varken girmiyorum ki ya da iki dk da yazıp kaçıyorum :)
Akşamları da bazen uzun telefon konuşmaları oluyo o konuşurken ben burdayım
Hoşgeldiin aramızaaaa :)))
Bat demek "beklenen adet tarihi" demek yani adet olma ihtimali olan gün demek :)))
Bi daha ki ay hangi gün adet olacagını düşünüyorsan söyle seni de ekleyelim birlikte bekleyelim arkadaşım :))
Ayy benim ki fena yakaladığı anda kızıyor :) buyur gel tadıda güzel olduu :)
Çift çizgiyi gördün kim tutar seni :) hadi hayırlısı. Buarada bi dua var ilişki den öncr okuyorsun onu bi araştır öncesinde okuyun
Tmm simdi anladim bugun adet oldm bn cok umitlenmistim bu ay olmadi malesef ozamn mayis 29 diyelim ya bnim sorunm bide sey bn inanmiyorm cocugumn olcagna hic hayal edemiyorm inanmiyorm plmiycakmis gbi geliyo bzende icmde bi heyecan oluyo ck yakinmis gbi geliyo cogunlukla olmiycakmis gbi dusunuyorm nasil asicam bnu
arkadaşlar adetime daha 13 gün var ama karnım gögüslerim falan ağrıyo bu neki acaba....adet belirtisi bu kadar erken olurmu
Yok arkadaşım o bildigin yumurtlama belirtisi :)
adetten 13 14 gün önce yumurtladıgımız düşünülürse sende o dönemdesin ..
Benimde 3 gündür kasıklarımda batma var ve gögüslerim adet döneminde olmadıgı kadar hassas resmen yaa :)
Bugünleri iyi degerlendir arkadaşım sonra senle ben müjdelerimizde peşpeşe inşallah :)
Ya benim ki de sınav öncesi burda gördü müü" kaptırdın kendini bak derslerin duruyo" diyo :))
afiyet olsun eminim güzel olmuştur :)
Ne duası ki ?
Ben her ilişki öncesi sadece " Allahumme cennibneş şeytane ve cennibiş şeytane ma rezaktena" okuyorum...
Başka nasıl dua var kiii?
Bu arada eşin işten gelmedi mi :))
Listeye ekledim inşallah bu son bat ın olurda hayırlısı ile ayın sonunda müjdeyi verirsin :)
Daha bugün adet olmuşsun onun hayal kırıklıgı ile böyle hissetmen normal ama daha önce ki sayfalarımıza bi bakarsan umutsuz arkadaşlar için bazı şeyler yazmıştık....herşeyden önce Allah a güven ve olumlu düşün bol bol dua et bu da önemli :)
Ne kadar zamandır bekliyorsun ?
cnm geçen hafta içi ben yumurtladım ama galiba:))çünkü üç gün kasık ağrısından öldüm ama sonra geçti üç dört gün bir belirti yoktu şimdi kasık ağrım yok sadece gögüslerim ağrıyo acep bebeğimmi var ya çok heycanlandım:)
Saol cnm bn bes bucuk yildir evliyim yalniz bes senem vajinusmusla gecti bes aydirda korunmadn iliskiye girmeye calisiyorm aslinda yeni duzene girmeye basladi ama bes senedir vajiyle ugrastim mucadele ettm cok yiprandm zamn gecti simdi bebk icn hayirlisi artik rabbim isteyen herkese nasip etsin ins bu ay dk.gitcem muayane faln olayim diyorm
Tmm simdi anladim bugun adet oldm bn cok umitlenmistim bu ay olmadi malesef ozamn mayis 29 diyelim ya bnim sorunm bide sey bn inanmiyorm cocugumn olcagna hic hayal edemiyorm inanmiyorm plmiycakmis gbi geliyo bzende icmde bi heyecan oluyo ck yakinmis gbi geliyo cogunlukla olmiycakmis gbi dusunuyorm nasil asicam bnu
Ya benim ki de sınav öncesi burda gördü müü" kaptırdın kendini bak derslerin duruyo" diyo :))
afiyet olsun eminim güzel olmuştur :)
Ne duası ki ?
Ben her ilişki öncesi sadece " Allahumme cennibneş şeytane ve cennibiş şeytane ma rezaktena" okuyorum...
Başka nasıl dua var kiii?
Bu arada eşin işten gelmedi mi :))
Ev
Bende bu duayı diyordum canım :) geldi ya kaçak giriyorum :)) derste öğretmenden gizli mesajlaşan öğrenci gibi hissediyorum kendimi :)
:))))))
Seni kaçak seniiiiiii :)
Ay ne fenayız yaa :) istedik m bi şeyi illa yapıyoruz :)
Neyse bende gidiyim şartları zorlamamak lazım dimi :)
Yarın görüşürz inşallah kızlar hayırlı akşamlarrr :))