Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İnşallah yanılır canım benim.
Dualarını eksik etme lütfen

İnşallah yanılır canım benim.
Dualarını eksik etme lütfen

Tabi dua ederim :))
Ben ümitliyim senden çok yakında vereceksin müjdeyi inşallah :)

Ovülasyon testi mi canım? Akşama çalışma var desene

evet ovulasyon testi bayaga şaşırttı beni yaaa :))
Akaşam nasip yaa biz plan yapınca olmuyo
pozitif çıktıktan sonra en önemli gün o akşam mı ?

Slm kizlar gezinirken buldum burayi bnde bebis istiyorum hemde coook bnide eklermisinz listeye bu arada bat nedir

Slm kizlar gezinirken buldum burayi bnde bebis istiyorum hemde coook bnide eklermisinz listeye bu arada bat nedir

Hoşgeldiin aramızaaaa :)))
Bat demek "beklenen adet tarihi" demek yani adet olma ihtimali olan gün demek :)))
Bi daha ki ay hangi gün adet olacagını düşünüyorsan söyle seni de ekleyelim birlikte bekleyelim arkadaşım :))

Ayy benim ki fena yakaladığı anda kızıyor :) buyur gel tadıda güzel olduu :)
Çift çizgiyi gördün kim tutar seni :) hadi hayırlısı. Buarada bi dua var ilişki den öncr okuyorsun onu bi araştır öncesinde okuyun

Tmm simdi anladim bugun adet oldm bn cok umitlenmistim bu ay olmadi malesef ozamn mayis 29 diyelim ya bnim sorunm bide sey bn inanmiyorm cocugumn olcagna hic hayal edemiyorm inanmiyorm plmiycakmis gbi geliyo bzende icmde bi heyecan oluyo ck yakinmis gbi geliyo cogunlukla olmiycakmis gbi dusunuyorm nasil asicam bnu

arkadaşlar adetime daha 13 gün var ama karnım gögüslerim falan ağrıyo bu neki acaba....adet belirtisi bu kadar erken olurmu

Ya benim ki de sınav öncesi burda gördü müü" kaptırdın kendini bak derslerin duruyo" diyo :))
afiyet olsun eminim güzel olmuştur :)
Ne duası ki ?
Ben her ilişki öncesi sadece " Allahumme cennibneş şeytane ve cennibiş şeytane ma rezaktena" okuyorum...
Başka nasıl dua var kiii?

Bu arada eşin işten gelmedi mi :))

Listeye ekledim inşallah bu son bat ın olurda hayırlısı ile ayın sonunda müjdeyi verirsin :)
Daha bugün adet olmuşsun onun hayal kırıklıgı ile böyle hissetmen normal ama daha önce ki sayfalarımıza bi bakarsan umutsuz arkadaşlar için bazı şeyler yazmıştık....herşeyden önce Allah a güven ve olumlu düşün bol bol dua et bu da önemli :)

Ne kadar zamandır bekliyorsun ?

arkadaşlar adetime daha 13 gün var ama karnım gögüslerim falan ağrıyo bu neki acaba....adet belirtisi bu kadar erken olurmu

Yok arkadaşım o bildigin yumurtlama belirtisi :)
adetten 13 14 gün önce yumurtladıgımız düşünülürse sende o dönemdesin ..
Benimde 3 gündür kasıklarımda batma var ve gögüslerim adet döneminde olmadıgı kadar hassas resmen yaa :)
Bugünleri iyi degerlendir arkadaşım sonra senle ben müjdelerimizde peşpeşe inşallah :)

cnm geçen hafta içi ben yumurtladım ama galiba:))çünkü üç gün kasık ağrısından öldüm ama sonra geçti üç dört gün bir belirti yoktu şimdi kasık ağrım yok sadece gögüslerim ağrıyo acep bebeğimmi var ya çok heycanlandım:)

Saol cnm bn bes bucuk yildir evliyim yalniz bes senem vajinusmusla gecti bes aydirda korunmadn iliskiye girmeye calisiyorm aslinda yeni duzene girmeye basladi ama bes senedir vajiyle ugrastim mucadele ettm cok yiprandm zamn gecti simdi bebk icn hayirlisi artik rabbim isteyen herkese nasip etsin ins bu ay dk.gitcem muayane faln olayim diyorm

Heyecanını anlıyorum ama belirtiler için erken :)
Tabi ki olumsuz düşünme ama kendini de çok kaptırma bence rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallaah :))

Maşallah sen imtihanın en zorlarından birini vermişsin yaa...
Rabbim hayırlısı ile bu ay nasi eder inşallah:)
5 yıl dan sonra bunu yenip bu aşamaya gelmen bile çok güzel inşallah gerisi de gelir :)

Doktora bence de git en azından için rahat olur...
Listeye adını ekledim ilk sayfada bakabilirsin:) Yaş meslek şehir vs gibi eklememi istediğin biligileri de yazabilirsin :)

Canım aynen bende öyle hissediyorum, olmicak gibi sanki ben anne olamam :) galiba hala kendimizi küçük görüyoruz yada ssorumlulul fazla geliyor :) bende niye anlamadım ama bazen çok heyecanlanıyorum bazende inanamıyorum :)

Ev
Bende bu duayı diyordum canım :) geldi ya kaçak giriyorum :)) derste öğretmenden gizli mesajlaşan öğrenci gibi hissediyorum kendimi :)

Ev

Bende bu duayı diyordum canım :) geldi ya kaçak giriyorum :)) derste öğretmenden gizli mesajlaşan öğrenci gibi hissediyorum kendimi :)

:))))))
Seni kaçak seniiiiiii :)
Ay ne fenayız yaa :) istedik m bi şeyi illa yapıyoruz :)
Neyse bende gidiyim şartları zorlamamak lazım dimi :)

Yarın görüşürz inşallah kızlar hayırlı akşamlarrr :))

Evet öyleyiz, yazık erkekler çok saff :)) yaşasın kötülük :)
Yarın görüşürüz hayırlı akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…