O nedir tam bilmiyorum canım. PKO için detaylı ultrasona girdim.
Ultrason sonuçları için öyle söyledi.
amh yumurta rezervi demek yani yumurtalığın ne ölçüde çalışıyor menapoz riskin nedir falan bunları gösteriyor.
Nasıl yapılıyor peki?
Merhaba kızlar.
Benim de umutlarımın tükendiği an şuan...
Dr'dan geliyorum BHCG >0.5 yani negatif.
Bunu zaten biliyordum. Dr ultrason sonuçlarımı inceledi.
Yumurtalıkların çalışmıyor gibi görünüyor dediBu ne demek bilgisi olan var mı?
Yine adet söktürücü verdi 3. gün hormon tahlillerim yapılacak.
çok basit kan veriyorsun sadece :)
canım aynen ilaç takviyesi yapıyolar klomen falan kullandırıyolar bu durumlarda hiç belli olmaz yumurtalıkları süper çalışan bir kişinin kısmette yoksa olmuyo çocuğu dr ların olmaz dediği kişilerde hemen hamile kalıyo çok duydum bunları takılma inşallah olur hormon testlerini bi yaptır da hayırlısıyla ondan sonra tedaviye başlarsın sıkma canını..
Muhtemelen adetin 3. günü yapılacak olan hormon testinde ona da bakarlar diye düşünüyorum.
Eğer onun için de özellikle bakılması gereken bir zaman aralığı falan yoksa tabiki.
evet ama sen hatırlat doktoruna olurmu amh değerine baktırmak istiyorum de
Canım test yapmam için bat ımın geçmesi gerekmezmi ? Yoksa hemen giderim sağlık ocağına
Benimde ümidimi kesmeme ramak kaldı
Pardon canım ben batın geldide öyle oldu sandım, kaç gün kaldı batına. Evet dogru sonuç için batını beklemen lazım.
Tamam canım. Ama yumurtalıkların çalışmıyor gibi duruyor dediğine göre muhtemelen bakar diye düşünüyorum.
Bu arada ultrason sonucunda bir de ''Overler normalden hafif büyüktür'' yazıyor. Bu neye işaret acaba :26:
pko luysan öyle oluyor tatlım endişelenme allahın izniyle ölüm dışında herşeye çare var..
son hormon tahlilimde pko teşhisi konmadı canım. Bakalım bu tahlilde ne çıkacak.
kız benimde kafamı karıştırdınInşallah güzel sonuçlar çıkar diyelim o zaman
Ay canim yaa ne guzel yazmışsın :)
Canım ben gidiyorum hadi hayırlı günler sana :)
Canım benim LH FSH'tan azıcık daha yüksek. 2 dr'a gösterdim ikisi de pko demedi.
Yumurtalıklarımda da kist olmadığı söylenmişti.
İnşallah canım ya.
valla normal değer ne bilmiyorum benim e2 22 çıktı fsh 2,45 çıktı
E2 benim 61.62
Normal değeri: 11-165 arası
FSH'ım 5.94
Normal değeri: 3.5-12.5 arası
Bu arada canım FSH 9'un altındaysa yumurtan var demekmiş. Nasıl yumurtalıklarım çalışmıyor olabilir?