Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyleyiz, yazık erkekler çok saff :)) yaşasın kötülük :)
Yarın görüşürüz hayırlı akşamlar :)
Evet iste dedigim buydu hic yokken birden beliriyo diye bahsetmistim ya cok guzel ya hadi tam bugun ve yarin kacirma nolurr hadi hayirlisi
Tatlimmmm benim de ayni boyleydi bak uhibbukeee ve ben bu cizgiyi gorduguk gunun gecesini degerlendirdimm :) sakin kacirma derim :) hadi hayirlisi rabbimmmm nasip etsin ins..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlimmmm benim de ayni boyleydi bak uhibbukeee ve ben bu cizgiyi gorduguk gunun gecesini degerlendirdimm :) sakin kacirma derim :) hadi hayirlisi rabbimmmm nasip etsin ins..
Saol canim...darisi basiniza ins en kisa zamanda :) ara ara kasik agrim oluo bulantim sadece sabahlari ve ac kalinca oluo..cubuk kraker yiyince gecio bi sonraki randevum 6 mayis..kalp atisini duymustuk zaten..genel kontrol amacli iki haftada bir oluo..hadi ama birinize bebis gelsin konsun gobuseee ben yalnizim yaaaa :)
evet ovulasyon testi bayaga şaşırttı beni yaaa :))
Akaşam nasip yaa biz plan yapınca olmuyo
pozitif çıktıktan sonra en önemli gün o akşam mı ?
Ya benim ki de sınav öncesi burda gördü müü" kaptırdın kendini bak derslerin duruyo" diyo :))
afiyet olsun eminim güzel olmuştur :)
Ne duası ki ?
Ben her ilişki öncesi sadece " Allahumme cennibneş şeytane ve cennibiş şeytane ma rezaktena" okuyorum...
Başka nasıl dua var kiii?
Tatlım zaten ilaçsız adet olamıyorum ki :26:
Gerçi çok uzun süre kendi haline bırakıp adet olmayı beklemedim.
1 hafta bile gecikse hemen söktürücü kullandım.
Bu sabahta kırmızılar geldi zaten