- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
tamam o zaman hiç moral bozma tamammı.dediğim gibi doktorum mevsimsel gecikmeler en çok bu ay olur dedi.sonraki aya hamiş kalırsın inşallah
Vayy arkadas bizi unuttunuz:)
Canım benim hipotiroidim var her zaman düzensiz mevsimsel değil.
Zaten moralim buna bozulmadı. Çok hissetmiştim bu ay ama idrar testlerindeki tek çizgiden sonra zaten olmayacağını biliyordum hazırdım.
Hemen ilk denemede olmaması da normal zaten :)
:))) yok canım niye unutalım sen nasılsın
İyiyim bebegim sen nasilsin keyfin nasil
Tatlım birkaç gündür böyleyim.
Sanki bu negatif olma durumuyla da alakası yok.
İnanır mısın bu gece tam 12 saat uyudum
Dün gece 20.30'da uyudum ta ki sabah 8.30'da telefon çalana kadar.
hepinize günaydın arkadaşlarben hala regl olmadım.testim negatif çıkıyor.demekki mevsimsel geçişten gecikmeler olabiliyor.1 hafta gecikmeden kan testi vermeyin kızlar moralinizi bozmayın boşuna tamam mı
amin canım
iiyim bende ewet canım kuaforum ben çalışıorum işte zaman öle geçip gidior sen nasılsın
canım tiroid ilaçlarını kullanıosun dimi gebelik olursa sıkıntı olur çünkü
Belki de bahardandır mevsimsel geçiş..
geçen bi arkadaş ded baharın depresif etkisi de çok olurmuş...
İnşallah cabucak toparlanırsın arkadaşım
Belki de bahardandır mevsimsel geçiş..
geçen bi arkadaş ded baharın depresif etkisi de çok olurmuş...
İnşallah cabucak toparlanırsın arkadaşım
Geçen mart ayında o kadar cok geciken vardı ki bu sene bahar kimseye yaramadı sanırım
Bende iyiyim bu ara temizlik modundayım bi mutfagım kaldı ve devasa bi ütü :)
Ben onlara bakıyorum onlar banaaa :)
ama en gec yarına bitmesi lazım hepsinin ya :)
Kullanmaya başladığımdan beri hiç aksatmadım canım. TSH'ım şuan alt sınıra yakın çok şükür.
ohh süper merak etme benim arkadaşımda trioid hastası 5 aylık hamile çok rahat geçirio hamileliğini troid gebe kalmaya asla engel deil
Evet evet biliyorum canım. Dr'um da öyle söyledi.
Ama işte adet düzensizliği olmasa bir de.
ewet malesef o sorunu yapıo bide hamilelik düşününce her gecikmede ümitlenme sıkıntısı anlıorum ama doğal yollarla adet olmaya çalış ilaçlarını kullan allahım yardımcın olsun
Canım benim hipotiroidim var her zaman düzensiz mevsimsel değil.
Zaten moralim buna bozulmadı. Çok hissetmiştim bu ay ama idrar testlerindeki tek çizgiden sonra zaten olmayacağını biliyordum hazırdım.
Hemen ilk denemede olmaması da normal zaten :)
ha daha ilk denemen mi :) olur kız sabırlı ol
İnsallah Rabbim tez vakitte sifasini verir ve nurtopu gibi bebeisleriniz gelir Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin tez vakitte evlatlarimiz gelsin.. Git git anakara iyilesir esin kafan dagiliriiyim tatlım bende dört gözle ameliyat gününü bekliyorum işte işin kötü yanı mayısın 27sinde uçak bileti almıştım ankaraya gidiorum eşimide böle bırakıp gitmek içime sinmiyor ama mecburum aylar öncesinden almıiştım gerçi ozamana kadar iileşir die düşünüyorum drlar 4 gün yatacak 2 haftada ilişki yasak dediler onun haricinde bi sıkıntısı olmazmış
:))allah kolaylık versin bende eşimde çalıştığımız için biziim ev otel gibi kirlenmio bile haftada bi gün temizlik yapıorum ütü falan tertemiz oluo ee çalıştıgım için misafirimde gelmio zaten burada yabancıyım bitane arkadaş edinebildim kendime diğerleri kafa yapıma uymuo
Canım adet söktürmek için kullanmadığım ne kaldı bilmem.
Geçen adetten beri hayıt hapı kullanıyorum.
Yine yaklaşık o zamandan beri her gün civanperçemi-aslanpençesi-hayıt çayı içiyorum.
Dünden beri adaçayı içiyorum.
Hala gelemedi.
İnsallah Rabbim tez vakitte sifasini verir ve nurtopu gibi bebeisleriniz gelir Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin tez vakitte evlatlarimiz gelsin.. Git git anakara iyilesir esin kafan dagilir
Amin cümlemize :)
Normalde bende de çoluk çocuk yok çok kirlenmez ama uzun zamandır pek bi iş yapmıyodum bi de soba kullanıyodum ya o mahvetti her tarafı işte şimdi sobayı kaldırdım bi evi baştan aşağı sil süpür modundayım:)
Halı ve koltuklar için maalesef havanın düzelmesini beklicem bi yağmur bi güneş işimi riske atamam :))