Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canım bende 1 ay önce 23 oldum :) almanya dayım canım ben ya gurbetciyiz sen nerde oturuyosun?

Bende grbetçiyim (
Ailem istanbul da ben mardin deyim eşimin işi dolayısıyla ama olsun sevdim bu farklı memleketi dee :)

Ay bende geçen hamile bi arkadaşa yeni doğan bebek zıbını aldım minnacık bişey bakıp bakıp sevdim sonra da diyorum acaba kendi bebeğime mi saklasaaam
Sonra da kızdım yok artıkkkkk dedim :))))

bende aranıza yeni katıldım sizin gibi bekliyorum artık 24 bi gelsede test yapsam var mı yokmu anlasam her gün kendimi internette belirtileri okurken buluyorum

bizim de evde tv açıksa ve biz oturup özellikle bişi izlemiyosak ki genellikle öyledir:)
mekke kabe canlı yayın kanalı açıktır. orda sürekli kuran okunuyo. tavsiye ederim.

Evimde tv yok canım :)
ama netten bakıyorum arada rabbim tekrar umreye gitmeyi de nasip etsin yaaa:)
Ben bugün pek bi aşka geldim :)

alemsin yaaaa

kafa bul sen benle:)
sen sıranı savdın nasılsa ooohhh

Yok yaa estg.ne kafasııı :))))))
Ama cidden bak yaa kimi görsem öyle adetimi bekliyorum diyen hamile oluyo ben hariiiççç ben bekliyorum dedim geldideee

bende aranıza yeni katıldım sizin gibi bekliyorum artık 24 bi gelsede test yapsam var mı yokmu anlasam her gün kendimi internette belirtileri okurken buluyorum

Hoşgeldiinnnn :)
24 Nisan mı ? sadece 10 güncük kalmış seni de ekliyim listeye bereketinle gelirsin belki :))
seni çok iyi anlıyorum ben b2 ay önce öyleydim yatıp kalkıp belirtiler hamilelik, yöntemler, ilk haftalar vs vs araştırıp duruyodum telefonumu bebek programı indirmiştim gündüz pc de gece yataga grince tel.den bakmalara devam :))

Ama farkettim ki okudukca kendi kendime senaryo yazıp ruhen yoruluyorum o yüzden bıraktım artık hayırlısı diyorum yaaaa :)))
Zor biliyorum ama sende rahat olmaya çalış ne kadar zamandır istiyorsun ?

Bekarken gitmiştim ailemle 2 kere gittim elhamdülillah yaaa darısı gitmek isteyen herkese inşallah...
Bambaşka bişey ya...gitmeden anlaşılmıyo

amiiin canım benim.Allah kabul etsin. biz de geçen ramazan ayında ordaydık. daha dönmeden tekrar gitmenin planlarını yapmaya başlamıştık.
gerçekten gitmeden anlaşılmıyo. anlatmakla da anlatılmıyo... burnumda tütüyo hergün.

1 senedir korunmuyoruz pikoluyum yumurtlayamıyorum yumurtlasamda büyütemiyorum adet düzenım bozuk dıye doktora gıttım tupunde problem var dedi amelıyatla alınıp tüp bebek deneriz dedi canım cok sıkıldı sonra kendı doktoruma gıttım baktı ne problemı gayyette sağlıklısın dedı ilaca basladık klomene bıttı ılacım yumurta takıbıne basladık ılactan sonraki ılk takıpte 26 milim olmus dedı bakalım bır ıkı gune çatlar dedı cumartesi gıttım pazartesı oğlen catladı cuma gunu tekrar gıttım kıst olusmusmu dıye baktı bı sağdan bırde soldan çatlanmıs dedı eger döllenirse ikiside ıkızın olur dedı tekıde dollenebılır yada hıc de dollenmeyebılır dedı beklıcez dedı ama bıde bana sorun beklıyorum ama ıcım kıpır kıpır bıde catlamadan sonrakı gunden berıde kasıklarım belım agrıyo ara ara bıde akıntım bakalım

Evet yaaa aynen öyle bende dönüşte uçaktan inemden bi daha ne zaman nasıl gideriz plan yapıyoduk hamdolsun rabbim 2.yide nasip etti inşalllah şimdi de eşimle niyetlendik ama biraz daha zamanı var hayırlısı bakalım :)

Dediğin gibi gitmeden anlaşılmıyo yaşanmıyo ...

Ay ne güzel yaaa ümidin çok yani bu ay maşallaahh :)
İnşallah verirsin müjdeli haberi :)))
Ne heyecanlı bekleyiş :)

Ben gülleri saksıya ekmeye gidiyorum kızlarr biraz toprakla ugraşım bari görüşürz inşallah hayırlı günler herkeseee

Evet dinlendigini biliyorum hamileyken bende bol bol dinlcem de okucam da inşallah :)
Bir sürü hatim indirmek niyetim:)

Inşallah canım, şimdiden Allah kabul etsin. Hem bebişlerimizde inşallah daha dünyaya gelmeden önce Kuran la tanışmış olurlar :)

Bekarken gitmiştim ailemle 2 kere gittim elhamdülillah yaaa darısı gitmek isteyen herkese inşallah...
Bambaşka bişey ya...gitmeden anlaşılmıyo

Kızlar yaa bende gecen hac döneminde oradayım, off of aynen benimde burnumda tütüyor ya. Rabbim tekrar tekrar nasip etsin inşallah, oralar bambaşka (

Inşallah canım, şimdiden Allah kabul etsin. Hem bebişlerimizde inşallah daha dünyaya gelmeden önce Kuran la tanışmış olurlar :)

Kızlar yaa bende gecen hac döneminde oradayım, off of aynen benimde burnumda tütüyor ya. Rabbim tekrar tekrar nasip etsin inşallah, oralar bambaşka (

Maşallah ya haccını da yapmışsın bu kadar genç darısı başımıza inşallaaahh ya :)

Maşallah ya haccını da yapmışsın bu kadar genç darısı başımıza inşallaaahh ya :)

Hamdolsun, yurtdışında yaşamanın benim için tek avantajı bu oldu diyebilirim :). Canım ya sizi benim karşıma Allah mı çıkardı anlamadım ben kafalar uyuşuyor ne güzel dertleşiyoruz sevindim valla iyiki girmişim kk ya :). Eskiden beri arda bi girerdim ama pek yorum yazmazdım işimi halledip kaçardım :) şimdi bebek istemek başka insan dertleşcek birilerini arıyor, bide ben buralara yeni geldim, ailem arkarkadaşlarım herkes türkiyede bi eşim bi ben burdayız, bebek diye adamcagızın kafasını ütülüyodum sizinle tanışmam iyi oldu ya :)

Evet ya kafalarımız yaşantımız bayaga aynı :) Bende ilk çocuk düşünmeye başlayıp netten bişey okudugumda google ne yazsam kk çıkıyodu okuyodum ama üye olmuyodum :)
Gecen ay adet olunca bayaga hayal kırıklıgı yaşadım ve o üzüntü ile konusucak birilerini arayıp üye oldum :)
Gurbette olmak ne demek biliyorum hamdolsun eşim çok iyi ama bebek konusunda ona karşı güçlü durmam gerekiyo çünkü o da hassas olsun istiyo bir an önce

Sen evlenip mi gittin yurtdışına ? Ne kadarlık evlisin :))

Bende eşimle pek konuşamıyorum, aslında benim eşim pek hassas değil o konuda hem daha yeni istemeye başladık, hemde eşim kendini tam hazır hissetmiyor :) aslında geçen ayı saymıyorum korunmuştuk hep tek 1 kere korunmadık, benim için bu ay önemli bakalım nolcak, hayırlısı olur inşallah.
Evet evlenip geldim temmuz da 2 olcak inşallah :) ama eşimde yeni geldi almanyaya yani almancı Türklerden değiliz bizimki geçici bi durum, iş sebebiyle :) sen ne kadarlıl evlisin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…