ben de yaptığımın saçma olduğunu suyun hiç dolmadığını görünce anladım ama yağmur falan kalmamıştı artık çok geçti yani :) ne biliiim ben hiç yağmur suyu toplamadımki, bi de nakdar küçük bişi olursa okadar temiz kalır gibi geldi bana. etraftan toz toprak uçmaz içine gibi geldi.
neyse nisan bitmeden yakalarım belki
Sagolbenim de galiba sorunum bu.. 31-33 gün arasi olurdu bu sefer 40 gün sürdü gelmesi.. ne desem yanlis olur
Nasipten öte köy yok der babam hep biraz öyle oluyor bu isler sanirim
-
Sanmıyorum canım ya o kadarcık şeyden bişey olacagını, bu mevsimsel gecişlerden herkes erken oluyor galba bak bana 5 6 gün önce oldu :)
Vesveseleri at bi kenara kafanı rahatlatmaya çalış emi :):)
topic için teşekkür ederim :) dimiiiiiiiii ne kadar tatlılar bayıldım :) hele profilimdekineee :) oyyy oyyyyyy :)
Hamile olasım geldiiiiii
İstersen bi daha ki mayıs bat ını söyle de listeye yazalımmm :)
Bi daha ki aya da bol bebişli bi topic olsun :)[/FONT][/B]
Canım valla bu ay erken oldum batımı kestiremiyorum, yine erken olursam filan diye ama 7 mayıs diyelim banada ortada bişey olsun :)
Kızlar siz folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir süredir kullanıyorum, hamile kalmak isteyenlerin 1 ay öncesinden kullanması gerekiyormuş, benden küçük bir tavsiye olsun size :)
Sanmıyorum canım ya o kadarcık şeyden bişey olacagını, bu mevsimsel gecişlerden herkes erken oluyor galba bak bana 5 6 gün önce oldu :)
Vesveseleri at bi kenara kafanı rahatlatmaya çalış emi :):)
topic için teşekkür ederim :) dimiiiiiiiii ne kadar tatlılar bayıldım :) hele profilimdekineee :) oyyy oyyyyyy :)
Hamile olasım geldiiiiii
İstersen bi daha ki mayıs bat ını söyle de listeye yazalımmm :)
Bi daha ki aya da bol bebişli bi topic olsun :)
Teşekkür ederim kromozomuuuummmm :):)
Nasılsın nasıl geçiyo adetin ?
Ya dün bi arkadaştan bişey ögrendim yumurtlamadan tam önce spermler hazır olmalıymış sanırım ben bu hesap işine dikkat etmeliyim artık :):)
Ama işin kötü tarafı ben nerdeyse 10 gün adet oluyorum ve geç kalmış oluyorum oyyy oyyy ne zor işlerrr:):)
Prof. olcazzz yakında :)))
Arkadaşlar nisan yagmuruna okunacakları buldum evde zemzemimde vardı azda ondan katsam mı şifa üstüne şifa olsuunn :)
Canım valla bu ay erken oldum batımı kestiremiyorum, yine erken olursam filan diye ama 7 mayıs diyelim banada ortada bişey olsun :)
Kızlar siz folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir süredir kullanıyorum, hamile kalmak isteyenlerin 1 ay öncesinden kullanması gerekiyormuş, benden küçük bir tavsiye olsun size :)
sağol tatlım iyi geçiyor sonlarına geldim
nasıl yani sperm hazır olmalıymış canım? anlamadım valla :44:
Canım zemzemim hikmeti neye niyet ederek içersen ona şifa olurmuş, bence kat zemzrmimdende yada ayrıyeten niyet ederek iç :)
Ya bi akrabamızın (ki kız benden küçük ) hamilelik fotosunu gördüm az önce iki yaşında ki çocugunun elinden tutuyo digeri karnında oyyyyy bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))
Bebek aşerdim resmen
Ay bende öyle bayılıyorum, elinde bi minik bide karnında, bizede nasip olur inşallah :) sen kaç yaşındaydın canım :)
Bence deee :)
Allahım bu ay tamamen tasavvufi hikmetlere yöneldim resmen :)
Adetim bitince meryem süresine de başlıcam inşallaah :)
Ya bi akrabamızın (ki kız benden küçük ) hamilelik fotosunu gördüm az önce iki yaşında ki çocugunun elinden tutuyo digeri karnında oyyyyy bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))
Bebek aşerdim resmen
25 biteli 2 ay oldu :))
Yani 26 ile yol alırken bebek bekliyorum işte :)
Sen kaç yaşındaydın ?
Bi de nerde oturuyodun :):)
ben sırf bu yüzden alışveriş merkezleri gezmelerime bikaç aydır ara verdim. farkettimki sürekli hamilelere ve çok çocuklu ailelere bilimsel bi veri arar gibi bakıyorumdedim psikolojimi bozuyo benim bu alışveriş merkezleri herkes hamile ve çocuklu sanki bi süre gitmiycem dedim. ve gerçekten çok oldu gitmeyeli.
Benide mağazalarda ki bebek kıyafetleri coşturuyor, almak istiyorum eşim duruyor :)
bugün benim de aklıma o geldi. acaba dedim hamile kalsam o coşkuyla hemen alışverişe mi koşarım. sonra da yok kendime engel olmalıyım, ilk aylar en riskli aylar, 5-6 aylıkolunca anca başlanır alışverişlere diye kendimce karar aldım. doğmamış çocuğa don biçios biz yaaaa
Adetliykende sure dinleyebilirsin youtube da fussilet diye bi sayfanın Kuran video larıno çok beğeniyorum, dinlerken meailini okuyorsun videodan, Meryem sureside var anlamı gerçekten cok etkileyici. hem hamileykende inşallah bol bol Kuran dinleyelim :)
ben sırf bu yüzden alışveriş merkezleri gezmelerime bikaç aydır ara verdim. farkettimki sürekli hamilelere ve çok çocuklu ailelere bilimsel bi veri arar gibi bakıyorumdedim psikolojimi bozuyo benim bu alışveriş merkezleri herkes hamile ve çocuklu sanki bi süre gitmiycem dedim. ve gerçekten çok oldu gitmeyeli.
farkındaysan bu geri dönüşlerine pek cvp bile vermiyorum
çünkü Allah'tan ümit kesilmes tabi ama, ben bitirdim bu ayı kafamda onu biliom
Evet dinlendigini biliyorum hamileyken bende bol bol dinlcem de okucam da inşallah :)
Bir sürü hatim indirmek niyetim:)