Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bende eşimle pek konuşamıyorum, aslında benim eşim pek hassas değil o konuda hem daha yeni istemeye başladık, hemde eşim kendini tam hazır hissetmiyor :) aslında geçen ayı saymıyorum korunmuştuk hep tek 1 kere korunmadık, benim için bu ay önemli bakalım nolcak, hayırlısı olur inşallah.
Evet evlenip geldim temmuz da 2 olcak inşallah :) ama eşimde yeni geldi almanyaya yani almancı Türklerden değiliz bizimki geçici bi durum, iş sebebiyle :) sen ne kadarlıl evlisin canım?

Yok ya benim eşim çok hassas çocukları çok seviyo ve bayadır istiyodu hatta ona kalsa evlenir evlenmez olsun isterdiii :)))
Bizimki de iş sebebi ile gurbetlikkkk :) ay hakkaten bayaga bayaga benziyoruz :)))

Benimde geçen Mart ın 24 ünde bir yıl bitti evleneli :)
hemen hemen 8 aydır bebek istiyoruz ...
Ekimde bi düşük yaşadım ve düşükten sonra da korundum bi müddet..
İşte bu düşükten sonra 4.ayım :)
Ay ne uzun anlattım :)

Yok ya benim eşim çok hassas çocukları çok seviyo ve bayadır istiyodu hatta ona kalsa evlenir evlenmez olsun isterdiii :)))
Bizimki de iş sebebi ile gurbetlikkkk :) ay hakkaten bayaga bayaga benziyoruz :)))

Benimde geçen Mart ın 24 ünde bir yıl bitti evleneli :)
hemen hemen 8 aydır bebek istiyoruz ...
Ekimde bi düşük yaşadım ve düşükten sonra da korundum bi müddet..
İşte bu düşükten sonra 4.ayım :)
Ay ne uzun anlattım :)

Zormuş bu işler ya, insan hemen hamile kalırım sanıyor ama hiçte öyle değilmiş, filmler kandırmış bizi senelerdir :)

Aynen öyleee :)
Hele başlarda istemiyordum ya aman bi dikkat ediyordum sanki en ufak bişey de olcak :KK9:

Canım sen çalışıyor musun? Bem evdeyim evlendikten sonra okul yarım kaldı, ay sıkılıyorum sıkıntıdan kafayı boş işlere veriyorum ya :)

bende aralıktan beri bekliyorum. daha erken ama valla ümidim yok . bat 21 nisan. ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin.

Herkese şimdiden kolay gelsin diyorum çünkü ilk hamileliğimi 8.ayımda elde ettim ve o süre boyunca yaşadıklarımı bir ben bir de Allah bilir yaşadıklarım derken hastalık falan değil yanlış anlaşılmasın psikolojik olarak yaşadıklarım demek istiyorum çünkü bu dönemde çok gerildim ağladım dua ettim bunaldım yumurta takiplerine gittim strese girdim hatta tam bir hafta boyunca hiç geçmeyen baş ağrısı yaşadım ve sonra dedim ki kendime dur dedim ne yapıyorum böyle kendime ve Allahım dedim lütfen şifamı ver hastalık hastası olmayayım dedim bana yardım et dedim ve inanılmaz bir biçimde rahatlama yaşadığım ay bunu içten söylüyorum hamile olduğumu öğrendim ve sonra ne oldu 8 haftalıkken malesef kürtaj oldum kızlar çok üzüldüm ama şu an daha rahatım diyorum ki en azından hamile kalabiliyorum olabiliyomuş bu bile benim için mucizeydi buna şükrediyorum benim hikayem de böyle önümüzdeki ay korunmayı bırakıp çalışmalara başlamak istiyorum ama kürtajdan sonra 1 tane kistim oluşmuş bakalım bu adetle geçerse çalışmalara başlicam geçmezse malesef doğum kontrol hapı kullanman lazım dedi dr um yapacak bişey yok kısmetten öteye de yol yok Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin..:KK16::KK16: UMUT HEP OLMALI KIZLAR SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN..:KK16::KK16:

Zormuş bu işler ya, insan hemen hamile kalırım sanıyor ama hiçte öyle değilmiş, filmler kandırmış bizi senelerdir :)

bi arkadaşıma doktor , çocuğun çok zor olur hatta hiç olmayabilir demiş.
bende kıza korunma o zaman dedim. ne manası var.
bana uydu ogün korunmamışlar eşiyle.
vee hamileeee :KK53:

kısmet işte her çocuğun doğacağı bi tarih var demekki
Allah isteyenlere nasip etsin :)

Haklısın nasip bu işler, Rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :)

zaten kime dr çocuğun zor olur diyosa kesin hamile kalıyo benim de var etrafımda öyle kişiler Allahın hikmeti..

işte bende kendime sıkma canını diyorumda etrafımda herkes hamile kalıyo
tam atıyorum kafamdan hamilelik haberi gelince yine aklıma düşüyo

anlıyorum canım tabiki canın sıkılacak ama işte bunu en aza indirmeye çalış hatta kk ya girme ne bileyim kitap al oku ya da arkadaşlarınla görüş bi yerlere gidin birlikte bişeyler yapın ben hamile kaldığım ay kk ya az girmiştim işlerime yoğunlaşmıştım çalışıyorum da bi de yeni evime taşınmıştım evimle ilgilenmiştim kafam daha rahattı yani

anlıyorum canım tabiki canın sıkılacak ama işte bunu en aza indirmeye çalış hatta kk ya girme ne bileyim kitap al oku ya da arkadaşlarınla görüş bi yerlere gidin birlikte bişeyler yapın ben hamile kaldığım ay kk ya az girmiştim işlerime yoğunlaşmıştım çalışıyorum da bi de yeni evime taşınmıştım evimle ilgilenmiştim kafam daha rahattı yani

bende bu ay ev taşıdım o yüzden giremedim bayadır.
bugün giriyorum işte
kitapta aldım birsürü bitirdim.
heralde bi zamanı var diyorum Allah ne zaman kısmet ederse artık :KK55:

bende bu ay ev taşıdım o yüzden giremedim bayadır.
bugün giriyorum işte
kitapta aldım birsürü bitirdim.
heralde bi zamanı var diyorum Allah ne zaman kısmet ederse artık :KK55:

eder inşallah canım benim hsg çektir 2 ay daha olmazsa eşin test yaptırsın bi de yumurtlama düzenli olarak oluyosa zaten sıkıntı yoktur büyük ihtimalle 1 yıla kadar normal yani bunu içten söylüyorum

Canım sen çalışıyor musun? Bem evdeyim evlendikten sonra okul yarım kaldı, ay sıkılıyorum sıkıntıdan kafayı boş işlere veriyorum ya :)

Yok bende çalışmıyorum :) Aöf 2.sınıfım bu haftasonu vizelerm var işte onlarla ugraşıyorum :)
Bu aralar bende öyleyim az önce arkadaşla konusştum depresyondayım diyorum "bahar depresyondur " diyo :)
Bu sene ders bırakmadan bitirmek istiyorum, üstüne adet oldum üstüne uzun zamandır evdeyim afakanlar çöktü resmen :)

bende aralıktan beri bekliyorum. daha erken ama valla ümidim yok . bat 21 nisan. ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin.

Hoşgeldin aramıza:KK16:
Ümit kesmek yok daha yeniymiş seninde:)
Demekki hayırlı zaman daha gelmemiş inşallah bu ay bahar bereketi ile gelir sana da müjdeyi verirsin :)

Herkese şimdiden kolay gelsin diyorum çünkü ilk hamileliğimi 8.ayımda elde ettim ve o süre boyunca yaşadıklarımı bir ben bir de Allah bilir yaşadıklarım derken hastalık falan değil yanlış anlaşılmasın psikolojik olarak yaşadıklarım demek istiyorum çünkü bu dönemde çok gerildim ağladım dua ettim bunaldım yumurta takiplerine gittim strese girdim hatta tam bir hafta boyunca hiç geçmeyen baş ağrısı yaşadım ve sonra dedim ki kendime dur dedim ne yapıyorum böyle kendime ve Allahım dedim lütfen şifamı ver hastalık hastası olmayayım dedim bana yardım et dedim ve inanılmaz bir biçimde rahatlama yaşadığım ay bunu içten söylüyorum hamile olduğumu öğrendim ve sonra ne oldu 8 haftalıkken malesef kürtaj oldum kızlar çok üzüldüm ama şu an daha rahatım diyorum ki en azından hamile kalabiliyorum olabiliyomuş bu bile benim için mucizeydi buna şükrediyorum benim hikayem de böyle önümüzdeki ay korunmayı bırakıp çalışmalara başlamak istiyorum ama kürtajdan sonra 1 tane kistim oluşmuş bakalım bu adetle geçerse çalışmalara başlicam geçmezse malesef doğum kontrol hapı kullanman lazım dedi dr um yapacak bişey yok kısmetten öteye de yol yok Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin..:KK16::KK16: UMUT HEP OLMALI KIZLAR SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN..:KK16::KK16:

Öncelikle sende hoşgeldin aramıza:KK16:
Hikayemiz biraz benziyo :)
Ama ben korunmayı ilk bıraktıgımda hemen olmaz zaten diye düşündüğüm için rahattım ve dediğin gibi hemen hamile kaldım ama 1 bucuk aylık düştü kendiğinden...sonra bende senin gibi dedim en azından hamile kalabiliyormuşum :)) Bu da bişeydir :)
Ve ne tevafuk benimde düşükten sonra kistlerim oldu ve doktor bana da doğum kontrol hapı dedi ben kullanmak istemedim...zaten korunuyoduk ama ilac içip hormon dengemi bozmak istemedim onun yerine soğan suyu yaptım ve işe yaradı kist falan kalmadı:)
Düşükten sonra 2 ay korundum şimdi 4 aydırda bekliyorum veeeee umut doluyum :)

Hayırlı zamanda hayırlı ve saglıklı bi şekilde gelicek bebegim biliyorum :)

Öncelikle sende hoşgeldin aramıza:KK16:
Hikayemiz biraz benziyo :)
Ama ben korunmayı ilk bıraktıgımda hemen olmaz zaten diye düşündüğüm için rahattım ve dediğin gibi hemen hamile kaldım ama 1 bucuk aylık düştü kendiğinden...sonra bende senin gibi dedim en azından hamile kalabiliyormuşum :)) Bu da bişeydir :)
Ve ne tevafuk benimde düşükten sonra kistlerim oldu ve doktor bana da doğum kontrol hapı dedi ben kullanmak istemedim...zaten korunuyoduk ama ilac içip hormon dengemi bozmak istemedim onun yerine soğan suyu yaptım ve işe yaradı kist falan kalmadı:)
Düşükten sonra 2 ay korundum şimdi 4 aydırda bekliyorum veeeee umut doluyum :)

Hayırlı zamanda hayırlı ve saglıklı bi şekilde gelicek bebegim biliyorum :)

canım yaz benıdee aranıza alınn 26 nisann sabretmek gerekıo ama her gecen ayda sankı umutlarr tukenıo

Ay süpermiş :)
Benim kuzenimde öyle korunmayı bıraktıgı ay hamile kaldı nasip işi hakkaten yaa :)

işte bende kendime sıkma canını diyorumda etrafımda herkes hamile kalıyo
tam atıyorum kafamdan hamilelik haberi gelince yine aklıma düşüyo

Bunda haklısın bende normalde "beni bana bıraksalar" gayet rahatım kafaımıda takmıyorum ama biri ne zaman çocuk yapcan diğeri aman geç kalma vs vs dedikçe afakanlar basıyo :KK43:

canım yaz benıdee aranıza alınn 26 nisann sabretmek gerekıo ama her gecen ayda sankı umutlarr tukenıo

Hoşgeldinnnn :)
Kaç aydır bekliyodun hatırlamıyorum ama umudunu asla kaybetme...
Ben topigin başında da dedim Koca Yakup a.s Allah tan sabır istemiş biz neyin telaşındayız....

Bi de ben geçen aydan beri sürekli kendime bunu hatırlatıyorum " Rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir bunu kalpten söylüyorsan kalbine hüzün düşürme"

İnan bu ay adet oldum şeytan boşdurur muu hemen dikildi tepemeeee:)
Bak bu ay da olmadı, kocaaaaa bi ay daha bekliceksin, ya bekledikce olmazsa vs vsss
Sonra kızdım kendime....müslüman rabbinden ümidini kesmez dedim :)
Bu ay da olmadıysa bunda da bi hayır vardır :) nasip olucak o duygu ama demekki zamanı var :)

X