BUNUN ERKEĞİNİ İSTİYORUM YAAAA OFFFooyyy ooyyyy yaaaaaa :):):)
Yerleşme kanamasını duymuştumda yumurtlama kanamasıda mı varmooon, yumurtlama kanaması olabilir. değerlendir bu zamanları mutlaka
evet :) varmış, her kadında olmazmış. ya da çok nadir de görülebilirmiş. istersen bir araştır forumda. yumurtlama günlerine denk geliyosa bu dönem. muhtemelen yumurtlama kanaması o .Yerleşme kanamasını duymuştumda yumurtlama kanamasıda mı var
inş. canım. kendine ve bebeğine dikkat et, stres olma. hayırlısını iste Allah'tan. sağlıklı bi bebekse annesine sıkı sıkı tutunur ve toparlar Allah'ın izniyle...iyi dilekleriniz için teşekür ederim arkadaşlar.29 haftalık hamileyim doktorum istirahat ve bol su önerdi haftada bir kontrole gidicem...inşlh iyi olur herşey
Aslında evet 16. Gün bugün ama kanama gibi değilde kahverengi lekelenme şeklinde sen söyledikten sonra okudum biraz evet ilk kez duydumevet :) varmış, her kadında olmazmış. ya da çok nadir de görülebilirmiş. istersen bir araştır forumda. yumurtlama günlerine denk geliyosa bu dönem. muhtemelen yumurtlama kanaması o .
arkadaşlar dün doktora gittim moralim çok bozuk.bebeğim haftasına göre geri ve sıvısı azalmış böyle giderse doktor bebeğimi erken alacağını soyledi çokkk üzgünüm...
iyi dilekleriniz için teşekür ederim arkadaşlar.29 haftalık hamileyim doktorum istirahat ve bol su önerdi haftada bir kontrole gidicem...inşlh iyi olur herşey
BUNUN ERKEĞİNİ İSTİYORUM YAAAA OFFF
selam kızlar nasılsınız idi ve moon cnm preseedi merak etmissiniz bu jel tıpkı vajina jelleri gibi fakat tek farkı spermlerin yumurtaya kolayca geçişini saglamak eğer arsivlere bakarsaniz kibele die bi arkadaş var oda kullarak hamile kalmış bu ürün amerikada bi Dr tarafından uretilmis hani yumurtlama zamaninda bi sıvı gelioya onun birebir kopyasiymis ve asit olmadığı için spermlern olmemesine ve yumurtaliga rahatça gitmesine yardimci olmuomus özelliklede hareketli spermi az olan erkeklerde ve tek tüpü olmayan yada tıkalı kadinlarda yada hicbi sorunu olmayanlarda çünkü stresten yumurtlama sivisi gelmio ve bu sıvı olmadanda hamile kalmak neredeyse imkansiz hale gelio çünkü spermler bu sıvı sayesinde yasio ve yumurtayi daha rahat buluo ben bu ay siparis ettim botanik ecza deposundan henüz kullanmadim adetliyim inş faydasını görürüm eger sizde siparis etmek isterseniz yumurtlama testide spiaris edin cunku yumurtlama zamaninda ise yario diger gunler bosa heba etmeyin simdilik bildiklerim bu kadar kızlar hepinizi opuyorum
Selam kızlar moralim bozuk bugün , bugün wc ye gittiğimde afedersiniz çok hafif pembe akıntım oldu şıanda kahverengiye döndü.Anlam veremiyorum vücuduma adet mi oluyorum daha 15 gün oldu geçen adetimin başlangıcından sayarsam
GEÇMİŞ OLSUNN UHİCİMMM NEYİN VARDI ŞİMDİ İİSİNDİR UMARIMM :)Merhaba kızlar...
3-4 gündür biraz rahatsızdım ve foruma giremedim...ama aklım hep burdaydı....geçmişe bi göz attım da bu ay herkesde tuhaflıklar var...acaba soğuklar falan bi anda oldu o mu etkiledi....insan sürekli sebebler arıyo hakkınızda hayırlısı olsun kızlar....
GEÇMİŞ OLSUNN UHİCİMMM NEYİN VARDI ŞİMDİ İİSİNDİR UMARIMM :)
iyi diyelim ii olalaım uhicim ben çok fazla karın ve bel ağrısı yaşıyorum ama buna şükür :) miniğimin keyfi yerinde şükürler olsun devamlı kıpır kıpır hiç unutturmuyo kendini minik kızımm :) sende artık yavaş yavaş kıpırtı şeklinde hissedersin :)ya üşüttüm mü neden oldu bilmiyorum 2-3 gün mide bulantısı yaşadım ama bayaga şiddetli dün de aşırı şişkinlik vardı nerdeyse nefes alamıyodum yani
Bugün daha iyiyim şükür dikkat etmeye çalışıyorum kendime....artık rabbime emanet
sen nasılsın didemcim?
Nasıl geciyor miniginle zaman ?
iyi diyelim ii olalaım uhicim ben çok fazla karın ve bel ağrısı yaşıyorum ama buna şükür :) miniğimin keyfi yerinde şükürler olsun devamlı kıpır kıpır hiç unutturmuyo kendini minik kızımm :) sende artık yavaş yavaş kıpırtı şeklinde hissedersin :)
senin ilk olduğu için biraz daha zamanı var ewet ama çok sürmez inşallahhh :)geçmiş olsun sana da didemcim dediğin gibi bunlarada şükür yeterki iyi olsunlar diyoruz hep :)
yok ya ben henüz hiç hissetmedim :)
daha erken galiba bilmiyorum ki
Geçmiş olsun canım,Allah acil şifa versin inşallah.bugün daha iyisin değil mi ? Şuan gözlemliyorum sadece canım devam etseydi doktoru arayacaktım ama şuan bi akıntı falan yok hakkımda hayırlısı olsun,tez zamanda bebeğime kavuşayımÖzgecim sırf bildiklerini paylaşmak için geldin foruma teşekkür ederim inşallah sizin için cok faydalı olur...
cemrenin dediği mantıklı olabilir...yine de sen kendine çok dikkat et mooncum
Gecmis olsun cnm dikkat et havalar cok sogudu suan feci yagmur yagiyo burdadaMerhaba kızlar...
3-4 gündür biraz rahatsızdım ve foruma giremedim...ama aklım hep burdaydı....geçmişe bi göz attım da bu ay herkesde tuhaflıklar var...acaba soğuklar falan bi anda oldu o mu etkiledi....insan sürekli sebebler arıyo hakkınızda hayırlısı olsun kızlar....
Hamilemisinki sonucunu aldinmi merak ettimMevsimsel bir durum olabilir mi acaba yasadiklarimiz bende 4 gün adet gecikmesinden sonra idrar testinde silik pozitif gördüm ama aynı gün kahverengi akıntı ile kanama başladı 2gün sürdü 4 gündür de hala kahverengi akıntı devam ediyor zar gibi parçalar da düşüyor kahverengi akıntının içinden tek duam gebeligimin devam ediyor olmasi
Amin cnm inşallah benim sonuçlar gene negatif bebis yok gecikmenin de psikolojik olabileceğini söyledi doktor pozitif görmem de yediklerimden kaynaklanabilir dedi çok saçma geldi bana neyse nasip artık çok şükür ters bi durumum yok ama herşey normalmis içerde keşke bebisim de olsaydıinşallah gönlündekine kavusursun canım.Hiçbir fikrim yok devam da etmedi kanamaya dönmedi gözlemleyip bakacağım gelirse tekrar yazarım sizede çok şaşkınım
Yok cnm inşallah bidahaki aya artık bu ay da psikolojik olarak yedim kendimiHamilemisinki sonucunu aldinmi merak ettim
Geçmiş olsun uhi umarım şimdi daha iyisindir evet ne yazıkki bu ay tuhaflıklar aldı başını gitti umarım herkesin gönlüne göre olur herşeyMerhaba kızlar...
senin ilk olduğu için biraz daha zamanı var ewet ama çok sürmez inşallahhh :)
Geçmiş olsun canım,Allah acil şifa versin inşallah.bugün daha iyisin değil mi ? Şuan gözlemliyorum sadece canım devam etseydi doktoru arayacaktım ama şuan bi akıntı falan yok hakkımda hayırlısı olsun,tez zamanda bebeğime kavuşayım