Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

iyi dilekleriniz için teşekür ederim arkadaşlar.29 haftalık hamileyim doktorum istirahat ve bol su önerdi haftada bir kontrole gidicem...inşlh iyi olur herşey
inş. canım. kendine ve bebeğine dikkat et, stres olma. hayırlısını iste Allah'tan. sağlıklı bi bebekse annesine sıkı sıkı tutunur ve toparlar Allah'ın izniyle...

evet :) varmış, her kadında olmazmış. ya da çok nadir de görülebilirmiş. istersen bir araştır forumda. yumurtlama günlerine denk geliyosa bu dönem. muhtemelen yumurtlama kanaması o .
Aslında evet 16. Gün bugün ama kanama gibi değilde kahverengi lekelenme şeklinde sen söyledikten sonra okudum biraz evet ilk kez duydum

Merhaba kızlar...
3-4 gündür biraz rahatsızdım ve foruma giremedim...ama aklım hep burdaydı....geçmişe bi göz attım da bu ay herkesde tuhaflıklar var...acaba soğuklar falan bi anda oldu o mu etkiledi....insan sürekli sebebler arıyo hakkınızda hayırlısı olsun kızlar....

arkadaşlar dün doktora gittim moralim çok bozuk.bebeğim haftasına göre geri ve sıvısı azalmış böyle giderse doktor bebeğimi erken alacağını soyledi çokkk üzgünüm...

geçmiş olsun melek....arkadaşların dediği gibi doktorunla görüş sürekli bol su ve istirahat ve hergün muz yemeye de dikkat et...inşallah herşey daha güzel olucak ve minigini saglıcakla kucagına alıcaksın

iyi dilekleriniz için teşekür ederim arkadaşlar.29 haftalık hamileyim doktorum istirahat ve bol su önerdi haftada bir kontrole gidicem...inşlh iyi olur herşey

Bak güzel haberler bunlar hem bayaga büyümüş minigin inşallah çok daha iyi olucak merak etme stres yapma sakın

BUNUN ERKEĞİNİ İSTİYORUM YAAAA OFFF

Bebeğiniz kız sanırım...hakkınızda hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin rabbim...

Özgecim sırf bildiklerini paylaşmak için geldin foruma teşekkür ederim inşallah sizin için cok faydalı olur...

cemrenin dediği mantıklı olabilir...yine de sen kendine çok dikkat et mooncum

GEÇMİŞ OLSUNN UHİCİMMM NEYİN VARDI ŞİMDİ İİSİNDİR UMARIMM :)

GEÇMİŞ OLSUNN UHİCİMMM NEYİN VARDI ŞİMDİ İİSİNDİR UMARIMM :)

ya üşüttüm mü neden oldu bilmiyorum 2-3 gün mide bulantısı yaşadım ama bayaga şiddetli dün de aşırı şişkinlik vardı nerdeyse nefes alamıyodum yani
Bugün daha iyiyim şükür dikkat etmeye çalışıyorum kendime....artık rabbime emanet

sen nasılsın didemcim?
Nasıl geciyor miniginle zaman ?

iyi diyelim ii olalaım uhicim ben çok fazla karın ve bel ağrısı yaşıyorum ama buna şükür :) miniğimin keyfi yerinde şükürler olsun devamlı kıpır kıpır hiç unutturmuyo kendini minik kızımm :) sende artık yavaş yavaş kıpırtı şeklinde hissedersin :)

geçmiş olsun sana da didemcim dediğin gibi bunlarada şükür yeterki iyi olsunlar diyoruz hep :)
yok ya ben henüz hiç hissetmedim :)
daha erken galiba bilmiyorum ki

geçmiş olsun sana da didemcim dediğin gibi bunlarada şükür yeterki iyi olsunlar diyoruz hep :)
yok ya ben henüz hiç hissetmedim :)
daha erken galiba bilmiyorum ki
senin ilk olduğu için biraz daha zamanı var ewet ama çok sürmez inşallahhh :)

Özgecim sırf bildiklerini paylaşmak için geldin foruma teşekkür ederim inşallah sizin için cok faydalı olur...

cemrenin dediği mantıklı olabilir...yine de sen kendine çok dikkat et mooncum
Geçmiş olsun canım,Allah acil şifa versin inşallah.bugün daha iyisin değil mi ? Şuan gözlemliyorum sadece canım devam etseydi doktoru arayacaktım ama şuan bi akıntı falan yok hakkımda hayırlısı olsun,tez zamanda bebeğime kavuşayım

Gecmis olsun cnm dikkat et havalar cok sogudu suan feci yagmur yagiyo burdada

Hamilemisinki sonucunu aldinmi merak ettim

inşallah gönlündekine kavusursun canım.Hiçbir fikrim yok devam da etmedi kanamaya dönmedi gözlemleyip bakacağım gelirse tekrar yazarım sizede çok şaşkınım
Amin cnm inşallah benim sonuçlar gene negatif bebis yok gecikmenin de psikolojik olabileceğini söyledi doktor pozitif görmem de yediklerimden kaynaklanabilir dedi çok saçma geldi bana neyse nasip artık çok şükür ters bi durumum yok ama herşey normalmis içerde keşke bebisim de olsaydı

Geçmiş olsun uhi umarım şimdi daha iyisindir evet ne yazıkki bu ay tuhaflıklar aldı başını gitti umarım herkesin gönlüne göre olur herşey

senin ilk olduğu için biraz daha zamanı var ewet ama çok sürmez inşallahhh :)

inşallah merak ediyorum o duyguyuda :)
senin ki çok hareketli mi annesi :)

Saol Allah razı olsun evet bugün daha iyiyim çok şükür...
inşallah tez zamana kavusursun ya ve bu tuhaflıklar hep hayra alamet olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…