Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

:) Ee artık hep böyle merakla geçecek kuzum :) Rabbim hep böyle tatlı bekleyiş ler nasip eylesin inş ay cnm ya sağ salim atlatrsn inş bu günleri

Allah razı olsun yaaa inan şu bi kaç gündür daha da vesveseliyim maalesef bir an önce doktora gidip kafamı rahatlatmak istiyorum ama bi yandan da kendime kızıp sakin ol diyorum veren rabbim korurda inşallah ya...
o yüzden rabbim bi sıkıntı vermezse cmrtsyi beklicem inşallah...

Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin senin heyecan dolu anlarını da birlikte yaşalım inşallaaah :)
kadrolu hoca mısın sen yoksa fahri mi ?

Ay ya seni çok ii anlıyorum cnm inan ama sen onu Rabbime Emanet et o deil midir El-Emin bol bol dua et kuran oku bu sefer bebisin seni bırakmayacak inş ümitvar ol evet cnm kadroluyum :)

Ay ya seni çok ii anlıyorum cnm inan ama sen onu Rabbime Emanet et o deil midir El-Emin bol bol dua et kuran oku bu sefer bebisin seni bırakmayacak inş ümitvar ol evet cnm kadroluyum :)

teşekkür ederim bende öyle yapıyorum hatime falanda başladım hamdolsun:)
ve rabbim bekleyenlerede nasp etsin diye çok dua ediyorum...beklemek ne kadar zor çok iyi biliyorm o yüzden bu nimeti herkese nasip eylesin rabbim

Allah sizi topraktan yarattı, sonra bir damla sudan. Sonra da sizi çift çift kıldı. O'nun bilgisi olmaksızın, hiç bir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz da. Ömür sürene, ömür verilmesi ve onun ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta (yazılı)dır. Gerçekten bu, Allah'a göre kolaydır. (FÂTIR SURESİ 11.AYET)

ben iki gündür bu ayeti düşünüyorum kızlar..bize düşen rabbimizin iznini ol demesini sabırla beklemek.yaşadıklarımız bizim bu dunyadaki imtahanlarımızdan sadece bir tanesi Rabbim en güzel şekilde imtahanımızı vermeyi nasip etsin inşaallah.isyan etmek neden demek bize düşmüyor. Ayetlerde çok sık geçer Allah sabredenlerle beraberdir,Allah sabredenleri sever.
bunu unutmayalım inş.

canım çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda saglıklı bir evlat daha nasip eder inşallah.umidini yitirme olur mu.bu yolda en önemli şey sabır ve dua.

Kizlaaarr hamileyimmmmmmmmmm sonunda Rabbim dualarimi kabul etti Rabbim isteyen herkese yasatsin inş bu muhtesem duyguyu smdi sıra bebisimi görmede
canım tebrik ederim. çok sevindim. hamişler artıyo ohh misss... Allah sağlıklı bir şekilde gebelik nasip etsin ve bebişini sağlıkla kucağına al inş. şimdi anlat bakalım, nasıl öğrendin. belirtin var mıydı???? ve aklına gelen her şeyi bizimle paylaş. bize de umut olsun.

Çalışma varda sonuca ulaşamadık daha canım :) Döngüm uzadı benim ya sorma 43 gün oldu adet olmadım hala,yarını bekliyorum yarında olmassam doktor yolu gözüküyor.
hıımm... neden uzadı acaba? kist olunca uzuyo diye biliyorum. benim öyle olmuştu. doktor ne diyo sürecin uzamasına, daha önce gittin mi hiç? bu konu için.

hıımm... neden uzadı acaba? kist olunca uzuyo diye biliyorum. benim öyle olmuştu. doktor ne diyo sürecin uzamasına, daha önce gittin mi hiç? bu konu için.

Gittim canım,stres psikolojik diyor,yumurtalıklarım rahmim temiz Allaha şükür.Sürekli böyle uzarsa gel hormonlarına bakalım dedi işte geçen ay normal oldum bu ay gene şaştı

Gittim canım,stres psikolojik diyor,yumurtalıklarım rahmim temiz Allaha şükür.Sürekli böyle uzarsa gel hormonlarına bakalım dedi işte geçen ay normal oldum bu ay gene şaştı
anladım arkadaşım. hayırlısıyla biz de güzel haberi birgün alırız inşaAllah :) bazen hiç mi olmayacak diye korku sarsa da kısa sürede tekrar umudumu toplayıveriyorum. Allah bize sabretme dayanma gücü versin. o yumuk yumuk ellerden mis kokulardan bizi mahrum etmesin. Amiiiinnnnn

kızlar günaydın özge acını anlıyorum canım biraz kafanı dinle sonra yine gelirsin ama üzüldüm gerçekten rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…