- 9 Kasım 2012
- 351
- 240
- 40
Hayirli olsun canim[/QUOTE]Hayırlı "ozgekuaforr, post: 37382451, member: 569276"]Kizlarrrrrr ben hamileyimmmmmmmm :)))
Çok teşekkür ederim canim[/QUOTE]Hayirli olsun canim
Aaaa cok sevindim ozge inanki cok sevindim senin icin zor falan diyodun esinin bazi rahatsizligi vardi falan ya ondan rabbim ol desin yeterki kim durabilir onunde allahim bizede nasip et yarabbim[/QUOTE]Çok teşekkür ederim canim
bende aynı cnm zaten çalışmadım ve mide bulantısıyla girdim şu soruyuda yapım çıkıcam diyerek durdum sınavda bende önlisanstan 70 aldım boşver tatlım biz çocuk büyütücez zaten :):)Rabbim tez zamanda sana da nasip eder insallah...bambaska bi duygu...ama daha once hic beklemedigim anda iki kere acisini yasayinca doya doya kaptiramadim kendimi hamilelige...ama aklima kötü bisey geldimk hemen elimi karnima koyup dua ediyorum rabbim sana emanet ettim masip eyle diyorum inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alirom
Didemcim benim durum pek parlak deil :) onlisanstan 73 aldim sen ne yaptin ?
Idicim bugün pazar dinleniyorsundur insallah doya doya keyof yap bugün bütün enerjini topla hafta icin :)
özgemmmmmm bu ne güzelll haberrr çok sevindimmmmm gözün aydınnn olsunnnn rabbim sana bağışlasın hayırlısıylaaaKizlarrrrrr ben hamileyimmmmmmmm :)))
Aminnnn canım benim allah razı olsun dua edin ne olur değerim biraz düşük eğer artmassa kimyasal gebelik diyorlar şimdi doktora geldim sırami bEkliyorum bakalım o ne dicek dün adet günümdu değer 63 küsür ciktiözgemmmmmm bu ne güzelll haberrr çok sevindimmmmm gözün aydınnn olsunnnn rabbim sana bağışlasın hayırlısıylaaa
Valla canım benim bi seneyi geçmişti olmuyordu daha dün öğrendim hamile olduğumu imkansız diyodum aşılama yaptırcaktik ama Rabbim çok şükür nasip etti sana en büyük tavsiyem esine tatile çık çocuk düşünme gez Eğlen keyfine bak çünkü benim bole oldu :)Kızlar 9 aylık evliyiz bizde bebek istiyoruz. Bugüne kadar hiç korunmadık ama olmadısizler neleryapıyosunuz bebek için
KALBİNİ BOZMA CNM OLMAZ İNŞALLAH HAYIRLIN HABERLERLE DÖNERSİN :)Aminnnn canım benim allah razı olsun dua edin ne olur değerim biraz düşük eğer artmassa kimyasal gebelik diyorlar şimdi doktora geldim sırami bEkliyorum bakalım o ne dicek dün adet günümdu değer 63 küsür cikti
HOŞGELDİN TATLIM ARAMIZA :) KISA ZAMANDA RABBİM SANA VE BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA NASİP ETSİN İNŞALLAH :) NELER YAPIYORUZ OVİ TESTİ KULLANIYORUZ + BİTKİSEL KÜRLERDEN KULLANIYORUZ ONUN DIŞINDA ÇOKTA BİŞEY YAPTIĞIMIZ YOK AMA OVİ TESTİNİ TAVSİYE EDERİM OK :)Kızlar 9 aylık evliyiz bizde bebek istiyoruz. Bugüne kadar hiç korunmadık ama olmadısizler neleryapıyosunuz bebek için
HOŞGELDİN TATLIM ARAMIZA :) KISA ZAMANDA RABBİM SANA VE BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA NASİP ETSİN İNŞALLAH :) NELER YAPIYORUZ OVİ TESTİ KULLANIYORUZ + BİTKİSEL KÜRLERDEN KULLANIYORUZ ONUN DIŞINDA ÇOKTA BİŞEY YAPTIĞIMIZ YOK AMA OVİ TESTİNİ TAVSİYE EDERİM OK :)
Hayırlı olsun cnm inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende öyle diyorum ama her ay yine yumurtlama dönemi aklıma geliyo. Kpss ye hazırlanıyorum kafamdan çıkarayım sürpriz olsun diyorum ama işte... :) dualarınızı eksik etmeyin Allah bizlere de nasip etsin.Valla canım benim bi seneyi geçmişti olmuyordu daha dün öğrendim hamile olduğumu imkansız diyodum aşılama yaptırcaktik ama Rabbim çok şükür nasip etti sana en büyük tavsiyem esine tatile çık çocuk düşünme gez Eğlen keyfine bak çünkü benim bole oldu :)
Olmadım canım ben bugunde olmadım ay inş vardır bişiler dua et ne olur ümitlendim..hamileliginin yormadan geçmesi süper bişi inş ole devam eder
Amiiin cnm allah razı olsunsende haklısın Rabbim bu sefer sana nasip kilacak inş onu sağ salim kucağına alacaksın hiic kötü şeyler düşünme .. peki bundan önce kaybetmenin sebebi neydi
UHİ ÖZGENİN MSJI GÖRMEDİN GALİBAAAYa kızlar sabah sabah msjlari okuyum dedim tel.donup duruyo neyse ki öğleden sonra pc geliyo doya doya yazica.m ) haa tabiki listesiyide hemen duzenlicem inşallah :)
canım seni öle ii anlıoruımki ben neler çektim neler çektim bi bilsen her adet olduğumda ağladım bunalıma girdim eve kapattım kendimi kimseye gitmedim öle zor zamanlar geçirdim ama ne zamnki ne yapayım olmuosa olmuo allahın vardır bi bildiği diyip tatile çıkıp keyfime baktığım bi anda yani hiç beklemediğim bi anda allah nasip etti sana tek tavsiyem oluruna bırak ve mutlaka eşinle tatile çıkHayırlı olsun cnm inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende öyle diyorum ama her ay yine yumurtlama dönemi aklıma geliyo. Kpss ye hazırlanıyorum kafamdan çıkarayım sürpriz olsun diyorum ama işte... :) dualarınızı eksik etmeyin Allah bizlere de nasip etsin.