Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hayırlı "ozgekuaforr, post: 37382451, member: 569276"]Kizlarrrrrr ben hamileyimmmmmmmm :)))[/QUOTE]
Hayirli olsun canim

Çok teşekkür ederim canim
Aaaa cok sevindim ozge inanki cok sevindim senin icin zor falan diyodun esinin bazi rahatsizligi vardi falan ya ondan rabbim ol desin yeterki kim durabilir onunde allahim bizede nasip et yarabbim[/QUOTE]
Kesinlikle ole canım randevu aldık aşılama yaptırcaktik bi baktık kendiliğinden oldu Rabbim herkeze isteyen herkeze nasip etsin inş allahın kudreti büyük asla ümit kesilmez

bende aynı cnm zaten çalışmadım ve mide bulantısıyla girdim şu soruyuda yapım çıkıcam diyerek durdum sınavda bende önlisanstan 70 aldım boşver tatlım biz çocuk büyütücez zaten :):)

Kızlar 9 aylık evliyiz bizde bebek istiyoruz. Bugüne kadar hiç korunmadık ama olmadı sizler neleryapıyosunuz bebek için

GÜNAYDINNNNN KIZLARRRR HAFTAYA ÖZGENİN GÜZEL HABERİYLE BAŞLADIK DARISI DİĞER BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZAAAAA

özgemmmmmm bu ne güzelll haberrr çok sevindimmmmm gözün aydınnn olsunnnn rabbim sana bağışlasın hayırlısıylaaa
Aminnnn canım benim allah razı olsun dua edin ne olur değerim biraz düşük eğer artmassa kimyasal gebelik diyorlar şimdi doktora geldim sırami bEkliyorum bakalım o ne dicek dün adet günümdu değer 63 küsür cikti

Kızlar 9 aylık evliyiz bizde bebek istiyoruz. Bugüne kadar hiç korunmadık ama olmadı sizler neleryapıyosunuz bebek için
Valla canım benim bi seneyi geçmişti olmuyordu daha dün öğrendim hamile olduğumu imkansız diyodum aşılama yaptırcaktik ama Rabbim çok şükür nasip etti sana en büyük tavsiyem esine tatile çık çocuk düşünme gez Eğlen keyfine bak çünkü benim bole oldu :)

KALBİNİ BOZMA CNM OLMAZ İNŞALLAH HAYIRLIN HABERLERLE DÖNERSİN :)

HOŞGELDİN TATLIM ARAMIZA :) KISA ZAMANDA RABBİM SANA VE BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA NASİP ETSİN İNŞALLAH :) NELER YAPIYORUZ OVİ TESTİ KULLANIYORUZ + BİTKİSEL KÜRLERDEN KULLANIYORUZ ONUN DIŞINDA ÇOKTA BİŞEY YAPTIĞIMIZ YOK AMA OVİ TESTİNİ TAVSİYE EDERİM OK :)

Bende ateş ölçüyorum ama bu ay kistim varmış adetle sökülür dedi doktor. Soğan kürü uygulamayı düşünüyorum ama adet söktürücü kullanıyorum daha gelmedi kırmızılar. hayırlısı Allah bizlere de nasip etsin inş. siz de inş sağ salim sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi :)

Hayırlı olsun cnm inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende öyle diyorum ama her ay yine yumurtlama dönemi aklıma geliyo. Kpss ye hazırlanıyorum kafamdan çıkarayım sürpriz olsun diyorum ama işte... :) dualarınızı eksik etmeyin Allah bizlere de nasip etsin.

Olmadım canım ben bugunde olmadım ay inş vardır bişiler dua et ne olur ümitlendim ..hamileliginin yormadan geçmesi süper bişi inş ole devam eder

9 ay da olmicaksin insallaahhh :)

Amiiin cnm allah razı olsun sende haklısın Rabbim bu sefer sana nasip kilacak inş onu sağ salim kucağına alacaksın hiic kötü şeyler düşünme .. peki bundan önce kaybetmenin sebebi neydi

Maalesef sebebsiz düşük olabilirmiş. .
Pihtilasmadan şüphe ettiler bazi testleri yaptim temiz cikto ama yapilmasi gereken bazi tesyler daha varken hamile kaldkm hayırlısı artik rabbime emanet :)

Ya kızlar sabah sabah msjlari okuyum dedim tel.donup duruyo neyse ki öğleden sonra pc geliyo doya doya yazica.m ) haa tabiki listesiyide hemen duzenlicem inşallah :)

Ya kızlar sabah sabah msjlari okuyum dedim tel.donup duruyo neyse ki öğleden sonra pc geliyo doya doya yazica.m ) haa tabiki listesiyide hemen duzenlicem inşallah :)
UHİ ÖZGENİN MSJI GÖRMEDİN GALİBAAA

kızlar hayırlı haftalar hepinize biz cuma günü kalp atışını duyduk çok şükür miniğim 7 haftalık göründü inşallah devamı gelir darısı isteyen herkese olsun rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın amin.

canım seni öle ii anlıoruımki ben neler çektim neler çektim bi bilsen her adet olduğumda ağladım bunalıma girdim eve kapattım kendimi kimseye gitmedim öle zor zamanlar geçirdim ama ne zamnki ne yapayım olmuosa olmuo allahın vardır bi bildiği diyip tatile çıkıp keyfime baktığım bi anda yani hiç beklemediğim bi anda allah nasip etti sana tek tavsiyem oluruna bırak ve mutlaka eşinle tatile çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…