Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hiç kötü düşünme tatlım minigin sapasağlam inş bak senide yormuyor ne güzel doguncada böyle akıllı uslu olur annesini yormaz ins mide bulantin felan var mı ? Senin belirtilerin neydi buarada

Rabbim gönlüne gore versin inşallah :) oğlun kac yaşında ? Ve ikinciyi ne kadar zamandir bekliyosun ?

Gunaydiinnn Cemre :)
Nasılsın sogan suyu içmeyi biraktin mi ?
dediğiniz gün bıraktım:) bana da bahanesi oldu aslında : )) ben iyiyim asıl sen nasılsın? bebiş nasıl? hamilelik nasıl gidiyor? var mı ağrın bulantın? anlat yaw biraz uhicimmm:)

CNM DEDİĞİM GİBİ ÇİFT ÇİZGİ VE ERTESİ GÜNÜ DEĞERLENDİR GERİSİ ÇOKTA ÖNEMLİ DİĞİL OK :)

Herkese Günaydıiiinnnn:)
Yeni ve guzel bi güne başlamış bulunmaktayiz rabbim bu günümüzü hayirli ve bereketli eylesin....
Hayırlı cumalaaarrr :)
Hayırlı cumalar cnm .. müminler in bayramı olan bu mübarek günde
Rabbim kucaklarimizi doldursun ins .. o eşsiz annelik duygusunu sizler gbi bizlerede tattirsin

didemcim erkek bebek istiyosun demek:) hadi hayırlısı bakalım... sağlıklı bi bebiş olsun, gerisi teferruat:)
HAYIRLISI CNM AMA GÖNLÜMDEN GEÇEN ERKEK AMA İÇİME DOĞAN KIZ KATIŞIK ANLIYCAN :) DOKTOR KIZA BENXİYOR DEDİ AMA BAKALIM NASİP SAĞLIKLI OLSUNDA ÇOK ÖNEMLİ DİĞİL :)

iyilik canım nerelerdesin? sen nasılsın? neler yapıyosun? bebek durumlarında yapıyo musun bişeyler?
canım ben ankara bursa gezdim süper geldi keyfim yerinde valla
bebek durumları için şuan hiçbişi yapmıorum yarın adet günüm allah nasip ederse adetimin ikinci günü başlıoruz tedaviye aşılama evresine geçtim ben sen ne alemdesin geçmiş konuya baktımda sende kist varsa bana kalırsa soğan suyuna devam et bırakma o ay zaten kist olduğu için gebe kalman imkansız kistleri attıktan soraki ay şansın artıo bilgin olsun

hadi hayırlısı yaaa:) aşılama sürecin umarım süper geçer. güzel haberlerini alırız. nezaman başlıyo tedavin canım? bende de bildiğin gibi önceki ay kist vardı, ve büyük küçük yumurtalar vardı adetli olduğum halde gitmemişlerdi. doğum kontrol hapı verdi doktor onu kullandım, bu ay gittiğimde de o yumurtaların çoğu gitmişti, tam kist demedi de, bi tane yumurta gördü adetli olduğum halde, bi de yumurta kesecikleri gördü bikaç tane. dediki doktor, ben aşılamayı temiz rahimde yapmak isterim. bunlar hamile kalmanı engellemez ama aşılamayı engelleyebilir dedi. bu ay da oyüzden aşılama olmadı yani. ama kendiniz deneyin, hamile kalmana engel bi durum yok dedi doktor. hatta abartıp, hamile kalırsan da gel dedi :) valla ben de bilmiyorum artık özgecim napçağımı. bu ay rahmim temizlenir mi tamamen, temizlenmiş olsa da aşılamaya başladığımızda, ilaçlarla yine çoklu yumurta oluşup tedavı yarım mı kalır, kafamda türlü sorular. doktora dedim, benim bünyem ilaçlara çoktepki veriyo, çok yumurtam oluşuyo, ilaç kullanmadan aşılama yapsak olmaz mı dedim. olmaz dedi. ama çokyumurta oluşursa napças ozaman dedim. tedavi yarıda kesilir dedi. ooof ooofff ... ama yine de denemek istiyorum.
eğer ekim sonundaki adetimle rahim temizlenmiş olursa, biz de kasım başında aşılamaya başlamayı planlıyoruz. doktor, yumurtlama ve spermde sorun olmadığı için, aşılama size çok etkili bi yöntem değil, ya denemeye devam edin, ya da tüp bebek düşününe kadar getirdi aslında muhabbeti, ama ben yine de aşılama denemek istiyorum bi kere. bende aşılama, sadece rahim ağzında spermlerin geçişine engel bi durum varsa, işe yarıcak anlıcağın. onun dışında normal süreçten farklı olmıcak aslında.

hmm anlıorum canım
bencede bikere bile olsa denemekte fayda var en azından için rahatlar bana kalırsa senin stresten olmuo kesinlikle aşılamaya verceğiniz parayı bence tatile verin uzun bi tatilin ardından hamile kalacağına eminim.
benim durumum biraz daha farklı biliosun eşimde varikosel vardı değerler fena deil idare edio ama varikosel bekledikçe ilerleyen zamanlarda çok daha vahim bi hal alabiliomuş o yüzden bende tedaviye mecbur kaldım aslında allah bilio içimden hiç gelmio hiç yapmak istemiorum ama ne yapayım denemek zorunda hissediorum kendimi

Hiç kötü düşünme tatlım minigin sapasağlam inş bak senide yormuyor ne güzel doguncada böyle akıllı uslu olur annesini yormaz ins mide bulantin felan var mı ? Senin belirtilerin neydi buarada

Insallah iyidir bende aklima kötü bisey gelsede hemen kendimi toparliyorum :)
Midem ara ara bulaniyo simdiye kadar beni cok zorlamadi şükür :)

Belirtilere gelince adetim bi kac gun gecikip sonra leke geldi. .bende cok belirti olmuyo...mesela yogun akinti göğüs hassasiyeti bile cok sonra oldu

dediğiniz gün bıraktım:) bana da bahanesi oldu aslında : )) ben iyiyim asıl sen nasılsın? bebiş nasıl? hamilelik nasıl gidiyor? var mı ağrın bulantın? anlat yaw biraz uhicimmm:)

Hadi hayirli haberi verirsin inşallah bu ay :)
Hamilelik guzel gidiyor iki gündür adet sancısı gibi sancim var ama genelde her ay adet döneminde olurmus buna cok takilmadim ama dun mayis anneleri topginde bi bayanin bebeğinin kalbinin aniden durduğunu okuyunca stres yaptim ya benimde öyle olursa farketmezsem vs vs sonra kendimi teselliettim simdi biraz daha iiyiyim :)
Ahhh bu hormonlar ruh halim öyle karışık ki anlatamam Allah eşime sabir versin :)

GÜNAYDINNNNNNN HAYIRLI CUMALAR OLSUN KIZLARRRRR :) BUGÜN RÜYAMDA OĞLUM OLMUŞTU EŞİM NASIL SEVİYODUK ÇOK GÜZELDİ

Hadi hayirlara ciksin insallah :)

Hayırlı cumalar cnm .. müminler in bayramı olan bu mübarek günde
Rabbim kucaklarimizi doldursun ins .. o eşsiz annelik duygusunu sizler gbi bizlerede tattirsin

Amiiinnnn cumlemize insallaahhh :)

Bizimki asus yarin veriyolar kargoya insallah cumaya yetişir yoksa haftasonu kesin pazartesi ye kalir

Bugün 7+6 olduk cok şükür :)

Hadi hayirli olsun idicim gözün aydin
maşaallah size canım 40 haftayıda görün inşaallah sağlıkla sonra doğup büyüdüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…