Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ewet öyleymiş bende dün başladım hemen ilaca tamda bu ay yasağım bitti gebeliğe tam hazırım diodum şimdide bu çıktı herşeyde bir hayır vardır şükrediorum ki farkedildi ya o şekilde yine hamile kalsaydım :KK43:

Aynen canım. Öğrendiğin çok iyi olmuş. Hiç olmazsa önlem almış oldun. Sıkıntı yapma hipotiroide rağmen hamile kalmak mümkün ki hamilelik boyunca ilaca devam etmeniz gerek diyorlar :KK34:

Aynen canım. Öğrendiğin çok iyi olmuş. Hiç olmazsa önlem almış oldun. Sıkıntı yapma hipotiroide rağmen hamile kalmak mümkün ki hamilelik boyunca ilaca devam etmeniz gerek diyorlar :KK34:

ewet bana ömür boyu bu ilacı kullanacaksın arada tahlil yapıp doz ayarlaması yapılcakmış hamile kalırsam dozunu artıracaklarmış bakalım hayırlısı :KK43:

Bana ömür boyu demedi dr sanırım düzelebilen bişey canım.
Çünkü haziranda bıraktırıcam dedi.

bilmiorum ki ama bana genetik dedi doğuştan gelio yoksa bu yaşta guatr olmaz dedi anladığım kadarıyla devamlı takipte olacak ilacı kessek bile dimi

Mayis ayi icin bag tarihlerini topluyo musun ::)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Tabi kiii :) ben 13 mayısı bekliyorum mesela :)
Her ay umut doluyuz bizz:KK16:
Bat ını söylersen listeye eklerim :)

Amin canım...

Bu arada ben de bilgilerimi söyleyeyim belki eklersin.
25 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. Üniv 4. sınıf öğrencisiyim.
İlk defa bu ay bebek düşünüyoruz :)
Bir de Çanakkaleliyim :)

Eklediimm blgilerini teşekkürlerr :)

Benim ovulasyon testimde dun geldi :) kullanmaya baslamak icin sabirsizlaniyorum ama daha reglimin 4 gunu 10 gun baslayacagim sen basladin mi ya bide 29 yasindayim ama bende daha hic doktora gitmedim korkuyorum da gitmeye

Bende bu akşam 7 de yapcam ilk testi :)
hehehe bi ovu testine bile ne kadar heyecanlandık ya huu :)
benimde bugün adetin 14.günü normalde siklusa göre yarın başmam lazım ama ben bugünden başlıyım dedim :)

Bende doktora gittim ama tahlil test falan yaptırmadım mayıs ayında da nasip olmazsa gitmeyi düşünüyorum inşallaah..
bence sende korkma rabbim güç veriyo:KK16:

hiç ümidim yok :KK43:(
dokunsanız ağlarımda neyse.. allah büyük :KK14::KK14::KK14:

heeeyyyyy :KK19:
böyle olmamalısın hormonlarına pozitif enerji göndermelisiinnnn :)
neşeli ve canlı olup hayırlı haberi beklemelisin...
tabi herşey mevladan adet olsanda çookk güçlü durmalısın :)
Herşeyde bi hayır var demeyi hiç unutmayalım :)

benimde bugün adetin 14.günü normalde siklusa göre yarın başmam lazım ama ben bugünden başlıyım dedim :)

Bende doktora gittim ama tahlil test falan yaptırmadım mayıs ayında da nasip olmazsa gitmeyi düşünüyorum inşallaah..

Aaaa ben de 13 mayisi bekliyoruum. Rabbim hayirlisini versin insallah yuzumuz guler :KK66:

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kendimi 32 görünce kart yaşlanmış vs... gördüm 82 Ekim doğumluyum 31 olarak düzeltirmisiniz. Ay görseniz 20 derler bana ne 32 si psikolojim bozuldu birden, lütfen 32 yi 31 yapın :) Bu arada Muhasebeciyim ve ilk bebeğim olacak inşallah.

Son düzenleme:

:) 1saatin kalmis teste hadi bakalim rabbim yardimcin olsun ah o heyecan yok mu heyecan bigun solugum kesilecek olecem zaten ama guzel sey bu heyecanlar bile ...

kendimi 32 görünce kart yaşlanmış vs... gördüm 82 Ekim doğumluyum 31 olarak düzeltirmisiniz. Ay görseniz 20 derler bana ne 32 si psikolojim bozuldu birden, lütfen 32 yi 31 yapın :) Bu arada Muhasebeciyim ve ilk bebeğim olacak inşallah.

Düzelttim bileee :)

:) 1saatin kalmis teste hadi bakalim rabbim yardimcin olsun ah o heyecan yok mu heyecan bigun solugum kesilecek olecem zaten ama guzel sey bu heyecanlar bile ...

Evet yaaa bakalım ilk gün ikinci cizgi olacak mı :))

Canım merhaba. Benim de tiroitim az çalışıyor 1 seneye yakındır ilaç kullanıyorum.
Hamile kalınabiliyor ama hamilelik boyunca doz ayarlaması yapılıp bu ilaca devam edilmesi gerekiyor.
Aksi takdirde o bahsettiğin durumlar ortaya çıkıyor. İlaç çok önemli.

Bi tanidigim tiroit rahatsizligi nedeni ile ilk gebeliginde sorun yasadi ve bu sebeple rahatsizligini ogrendi malesef bebegini kaybetti ama sonrasinda tedavi olurken ilac kullanirken hamile kaldi gayette saglik li bi cocugu var hatta simdi ikinciye hamile

Bi tanidigim tiroit rahatsizligi nedeni ile ilk gebeliginde sorun yasadi ve bu sebeple rahatsizligini ogrendi malesef bebegini kaybetti ama sonrasinda tedavi olurken ilac kullanirken hamile kaldi gayette saglik li bi cocugu var hatta simdi ikinciye hamile

Canım işte kontrol altına alınmadan hamile kalınca sıkıntı oluyor.
O yüzden ilaç ve ilacın dozunu ayarlamak çok önemli. Bir gün bile unutmamak lazım.
Allah bağışlasın arkadaşının bebeğini.

Canım işte kontrol altına alınmadan hamile kalınca sıkıntı oluyor.
O yüzden ilaç ve ilacın dozunu ayarlamak çok önemli. Bir gün bile unutmamak lazım.
Allah bağışlasın arkadaşının bebeğini.

Amin insallah darisi sizin bizim hepimizin basina hayirlisi ile insallah

Uhibbuke ve diğer arkadaslarim adet olunca sizi unutmadim annemlere gitmistim bugün geldim pek nete giremedm. Yeni batima bakip yazayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X