Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

merhaba kızlar;

dün hastanedeydim ve tiroid bezlerimin çalışmadığını öğrendim yani guatr olmuşum :KK43: ve bu tiroid bezleri tamamen hormonlarla alakalı olduğu için gebe kalma ihtimalim zayıfmış ve kalsam bile düşük erken doğum riskim yüksek doğum olsa bile bebekte zeka geriliği olurmuş ilaca başladım. bunu neden yazıorum aklınızda bulunsun kan tahlili yaptırırken mutlaka tiroidinize de baktırın genelde tiroide bakmıolar çünkü. benim ilk gebeliğimde erken doğum oldu belkide bu yüzden oldu şimdi onu düşünüorum :KK43: kızlar doktorunuzu çok iyi seçin araştırın ok öpüldünüz...

Hormon testi için gittim
sabah 8.30da gel dediler yarın tekrar gitcem
Öğlen yapılmazmış o_O

Son düzenleme:
Bu saatten sonra bişey çıkarsa çok büyük bir süpriz olur bana:KK43:

Belkide bebeğin süprizi seviyodur :)))
İnşallah rabbim gönlündekini nasip eder sana :)

Selam kızlar.
Benim bat yarın. Heyecanlı mıyım derseniz hayır.
Yarın eşimle hastaneye gidiyoruz öğleden sonra göz muayenesi için.
Kan testi için adetim gecikirse bile pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum.
Şuan hala yumurtalıklarımda ağrı devam ediyor adet olacakmışım gibi batmalar var. Akıntım var.
Bugün bir de göğüs uçlarım çok hassas.

Bahsettiklerin adette olabilir hamilelikte ama nedense senin hamile oldugunu düşünüyorum yaa inşallahta öyledir :))

inşallah birgün bizlerde anne oluruzz :KK3::KK3::KK3:
Rabbim yar ve yardımcımız olsunnnnn :KK16::KK16::KK16:

Amiiinnn cümlemizinn :)
Ne içten bi dua rabbim sana da bize de nasip etsin inşallah :)
senin bat ne zamandı liste de göremedim de ?

İstanbul 32 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 3. ayımdayım. bat 29 Nisan

ekledim bile arkadaşımmm :)
hoşgeldin aramıza :)
İnşallah bu ay gelmez bat ında hayırlı bi haber verirsin :)

Kusura bakma bugün yoğundum anca yazıyorum.Ben iyiym sen nasılsın yumurtlama günlerim yaklaşıo önümüzdeki haftayı iy değerledirmeliyim kafama takmıyorum bu ay bakalım hayırlısı.

estg ne demek olabilir :)
bende yarından sonra yumurtlama günlerime giriyorum bu akşam ilk kez ovu testi yapıcam :)
Hadi bakalım hayırlısı :KK16:

merhaba kızlar;

dün hastanedeydim ve tiroid bezlerimin çalışmadığını öğrendim yani guatr olmuşum :KK43: ve bu tiroid bezleri tamamen hormonlarla alakalı olduğu için gebe kalma ihtimalim zayıfmış ve kalsam bile düşük erken doğum riskim yüksek doğum olsa bile bebekte zeka geriliği olurmuş ilaca başladım. bunu neden yazıorum aklınızda bulunsun kan tahlili yaptırırken mutlaka tiroidinize de baktırın genelde tiroide bakmıolar çünkü. benim ilk gebeliğimde erken doğum oldu belkide bu yüzden oldu şimdi onu düşünüorum :KK43: kızlar doktorunuzu çok iyi seçin araştırın ok öpüldünüz...

Ya ben hiç kontrol olmadan hamile kalma çabasındayım acaba yalnış mı yapıyorum:KK43:
Şimdi bu yazdıkalrını okuyunca belkide bilmeden yalnış yönde çaba veriyorumdur
hakkımızda hayırlısı olsun yaaa..

Hormon testi için gittim
sabah 8.30da gel dediler yarın tekrar gitcem
Öğlen yapılmazmış o_O

Hım bunu da ögrenmiş olduk hadi bakalım :)
İnşallah yarın herşey yolunda gider yaa :)

Ya ben hiç kontrol olmadan hamile kalma çabasındayım acaba yalnış mı yapıyorum:KK43:

Kızz doktora gitmedinmi hiç
ben 3 kere gittim daha çocuk düşünmüyoken bile gittim. Gitte baksınlar herşeyine. Sorun yoksada için rahatlar

kesinlikle kızlar hemen ilk işiniz gidip bir kadın doğumcuya bütün tetkiklerinizi yaptırın kendinizi ve bebeğinizi riske atmayın çok hassas konular çok dikkatli olmak lazım, ben ilk gebeliğimde çok acılar yaşadım üçtane yavrumu gitti ALLAHIM kimseye yaşatmasın tamamen ihmal doktor hatası ben ALLAHA havale ettim :KK43: insanlar yaşaya yaşaya öğrenio bilinçlenio nolur çok dikkat edin :KK43:

estg ne demek olabilir :)
bende yarından sonra yumurtlama günlerime giriyorum bu akşam ilk kez ovu testi yapıcam :)
Hadi bakalım hayırlısı :KK16:[/QUOTE]

Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için,Rabbime teslimim ne verirse ne zaman verirse kabülümm

kesinlikle kızlar hemen ilk işiniz gidip bir kadın doğumcuya bütün tetkiklerinizi yaptırın kendinizi ve bebeğinizi riske atmayın çok hassas konular çok dikkatli olmak lazım, ben ilk gebeliğimde çok acılar yaşadım üçtane yavrumu gitti ALLAHIM kimseye yaşatmasın tamamen ihmal doktor hatası ben ALLAHA havale ettim :KK43: insanlar yaşaya yaşaya öğrenio bilinçlenio nolur çok dikkat edin :KK43:

canlarım şunu da söyleyim doktora gitmek çözüm değil ben doktor tedavisiyle hamile kaldım ve başıma gelmeyen kalmadı ve tiroidimi yeni öğrendim ALLAH iilerle karşılaştırsın çok araştırmak bilgilerimizi tazelemek paylaşmak lazım...

ahhsen....................16 Nisan
ZehreNur.................18 Nisan..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
ozgekuaforr.............18 Nisan
gulbesseker.............20 Nisan
eylulcilek.................21 Nisan.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor

çizgi sonradan kayboldu öyle mi kuzum???

gulbesseker nerelerdesin bat ın 3 gün geçmiş senden haber yok :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn :KK16:

Ben de bugün adet oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahhsen adet oldun bizi unuttun :KK36:
yeni bat ı söylede umutla birlikte beklemeye devam edelim arkadaşım:KK16:

kızlar hala adet olmadım.normalde hiç şaşmaz..dun göğüslerim çok şişti ve inanılmaz derecede ağrıyordu.
çarşamba gunu kan testi yaptırmayı dusunuyorum tabi olmazsam inş

zehrenur sen ne alemdesin bugün kan testi yaptıracaktın inşallah hayırlı haberlerle gelirsiiinnn:KK16:

Insallah son batim olur 18 mayis ovulasyon testimide siparis ettim kargoya verilmis yarin elimde olur insallah

Benimde ovu testler dün geldi :)
Kullanmaya başladın mı ?.
Ay bu testlerde bile heyecanlandım yaaa :KK16:

arkadaslar, ben 12 gündür sogan kürünü yapiyorum ve persembe günü incir kürüne baslmayi düsünüyorum..

prolaktin yüksekse incir kürü iyi degil diyorlar. benimki 14,1 . incir kürüne baslayabilir miyim ne diyorsunuz? bilginiz var mi?????

Hepinize hayirli evlatlar diliyorum :) saglikli geceler:KK36:

Arkadaşım msjın arada kaynamış vebüyük ihtimalle cevap vermek için geç kaldık :)
ama rabbim yar ve yardımcın olsun demek istedim :KK16:
İnşallah gönlündeki tez zamanda nasip olur sana inşallah :)

ins yarn sabah yapayim o zmn inş ya çok istiyorum 22 aylik evliyim yasim 23 artık olsun istiyorum cvremdeki arkadaşlar hep hamile ve benden küçükler ister istemez düşünmeden edemiyorum.

eylulcilek seninde bat geçti bugün yapıcaktın sanırım haber bekliyoruuuuzzz:KK16:

Bu arada sinavlarinin iyi gecmesine sevindim :KK66:

cemrecim bir görünüp pirrrr kayboluyorsuunnn sensiz olmuyo geelll:KK16::KK16:

Kızz doktora gitmedinmi hiç
ben 3 kere gittim daha çocuk düşünmüyoken bile gittim. Gitte baksınlar herşeyine. Sorun yoksada için rahatlar

doktora gittim ama sadece ultrasyonla baktı tahlil ya da hormon testi falan yapmadı bende talep etmedim bilmiyorum ki:KK43:
Bu ay da olmazsa gidicem zaten bakalım hayırlısı

amin rabbim mükafatını kat kat versin sana inşalllah
cennette 3 melegin seni bekliyo inşallah dünya da ki meleginde tez zamanda nasip olur:KK16:

doktora gittim ama sadece ultrasyonla baktı tahlil ya da hormon testi falan yapmadı bende talep etmedim bilmiyorum ki:KK43:
Bu ay da olmazsa gidicem zaten bakalım hayırlısı

amin rabbim mükafatını kat kat versin sana inşalllah
cennette 3 melegin seni bekliyo inşallah dünya da ki meleginde tez zamanda nasip olur:KK16:

inşallah canım bende dört gözle onun gelmesini bekliorum :) ALLAHIM herkese yaşatsın çok güzel bir duygu annelik...

Bahsettiklerin adette olabilir hamilelikte ama nedense senin hamile oldugunu düşünüyorum yaa inşallahta öyledir :))

Canım benim adet belirtim olmaz normalde. Sadece 1 gün önceden akıntım ve karın ağrım başlar ertesi gün de adet olurum.
Bilmiyorum artık görücez :)

bu sabah test negatıf hala regl olmadım
25 yasındayım 2,5 senelık evliyim-otomotiv sektorunde çalışıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK14::KK14::KK14:

Canım benim adet belirtim olmaz normalde. Sadece 1 gün önceden akıntım ve karın ağrım başlar ertesi gün de adet olurum.
Bilmiyorum artık görücez :)

hadi hayırlısı inşallaaahh :)

bu sabah test negatıf hala regl olmadım
25 yasındayım 2,5 senelık evliyim-otomotiv sektorunde çalışıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK14::KK14::KK14:

ohh ohh ne güzel hiç olmazsındaaa bi kaç güne haber verirsin inşallah yaa :)
bilgilerini de ekledim :)

ZehreNur.................18 Nisan..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
eylulcilek.................21 Nisan.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor

zehrenur sen ne alemdesin bugün kan testi yaptıracaktın inşallah hayırlı haberlerle gelirsiiinnn:KK16:

Arkadaşım msjın arada kaynamış vebüyük ihtimalle cevap vermek için geç kaldık :)
İnşallah gönlündeki tez zamanda nasip olur sana inşallah :)

eylulcilek seninde bat geçti bugün yapıcaktın sanırım haber bekliyoruuuuzzz:KK16:

Mayis ayi icin bag tarihlerini topluyo musun ::)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

İnşallah gönlündeki tez zaman da nasip olur sana inşallah :)

Benim ovulasyon testimde dun geldi :) kullanmaya baslamak icin sabirsizlaniyorum ama daha reglimin 4 gunu 10 gun baslayacagim sen basladin mi ya bide 29 yasindayim ama bende daha hic doktora gitmedim korkuyorum da gitmeye

merhaba kızlar;

Canım merhaba. Benim de tiroitim az çalışıyor 1 seneye yakındır ilaç kullanıyorum.
Hamile kalınabiliyor ama hamilelik boyunca doz ayarlaması yapılıp bu ilaca devam edilmesi gerekiyor.
Aksi takdirde o bahsettiğin durumlar ortaya çıkıyor. İlaç çok önemli.

Canım merhaba. Benim de tiroitim az çalışıyor 1 seneye yakındır ilaç kullanıyorum.
Hamile kalınabiliyor ama hamilelik boyunca doz ayarlaması yapılıp bu ilaca devam edilmesi gerekiyor.
Aksi takdirde o bahsettiğin durumlar ortaya çıkıyor. İlaç çok önemli.

ewet öyleymiş bende dün başladım hemen ilaca tamda bu ay yasağım bitti gebeliğe tam hazırım diodum şimdide bu çıktı herşeyde bir hayır vardır şükrediorum ki farkedildi ya o şekilde yine hamile kalsaydım :KK43:

X