Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

tatlım ben test yapmadım biliosun :KK1: direkt doktora gittim ve gitmemle birlikte bebişin kalp atışını duydum Allahıma bin şükür :nazar::nazar::nazar:
an itibariyle tam 7 haftalık olmuşuz :nazar::nazar::nazar:

Maşallah yaaa ne güzel :)
Rabbim bizede nasip etsin inşallaah dua et bize :))

Bak 03062008 sadece 2 kerelik ilişki ile hamile kaldı :)
Nasip olduktan sonra imkansız yok inşallah :)

ama seni çok iyi anlıyorum bende ilk kist oldugunu ögrendigimde şok oldum ilk kez geliyodu başıma ve müthiş üzüldüm..
ama sonra ögrendim ki bu gayet normalmiş zaten kürtajla hafif denge şaştıgı için o ay yumurta çatlayamaıp kist oluyomuş sonra ki aya biey kalmaz inşallaah:)

Umutsuz olan arkadaşlara şu hikayeyi okumalarını kesinlikle tavsye ederim:)

http://hassasanne.com/wp/2014/03/09...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/

okudum canım neler var nelerrr bizim sorunlarımız çok şükür ki geçici Allah sabır versin valla böyle vakaları duydukça şükrediyorum en azından hamile kalabiliyorum bunu bile bilmek iyi bişey umut veriyo hamile kalmaya çalıştığım zamanlar çok bunalıyodum stresten olacak mı olmayacak mı diye hiç bir sorunum yok gibi gözüküyodu çünkü bütün tahlillerim herşeyim temizdi ama olmuyo diyodum ve sonunda hamile kalmıştım kısa sürdü ama umudum yeşerdi bu da bişeydir Allah bizi sınıyo kesinlikle buna inanıyorum kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin rabbim kolay değil çünkü okurken bile ben kötü oldum kimbilir o neler yaşadı:KK5::KK5:

okudum canım neler var nelerrr bizim sorunlarımız çok şükür ki geçici Allah sabır versin valla böyle vakaları duydukça şükrediyorum en azından hamile kalabiliyorum bunu bile bilmek iyi bişey umut veriyo hamile kalmaya çalıştığım zamanlar çok bunalıyodum stresten olacak mı olmayacak mı diye hiç bir sorunum yok gibi gözüküyodu çünkü bütün tahlillerim herşeyim temizdi ama olmuyo diyodum ve sonunda hamile kalmıştım kısa sürdü ama umudum yeşerdi bu da bişeydir Allah bizi sınıyo kesinlikle buna inanıyorum kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin rabbim kolay değil çünkü okurken bile ben kötü oldum kimbilir o neler yaşadı:KK5::KK5:

Aynen öyle bende okurken dedim maşallah ben olsam belki de çoktaan pes ederdim :KK43:
Ve dediğin gibi düşükle sonuçlansa da bende bi kere hamile kaldım demekki hamile kalabiliyorum buna da şükür rabbim dermansız dert vermesin kimseye herkese de sabrnın mükafatını kat kat versin inşallah ...

Selam kızlar.
Benim bat yarın. Heyecanlı mıyım derseniz hayır.
Yarın eşimle hastaneye gidiyoruz öğleden sonra göz muayenesi için.
Kan testi için adetim gecikirse bile pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum.
Şuan hala yumurtalıklarımda ağrı devam ediyor adet olacakmışım gibi batmalar var. Akıntım var.
Bugün bir de göğüs uçlarım çok hassas.

Sana da günaydın :)
Hakkında hayırlısı olsun yaa ama yine de bat a daha varken ümidi kesme bence :KK16:

Selam kızlar.
Benim bat yarın. Heyecanlı mıyım derseniz hayır.
Yarın eşimle hastaneye gidiyoruz öğleden sonra göz muayenesi için.
Kan testi için adetim gecikirse bile pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum.
Şuan hala yumurtalıklarımda ağrı devam ediyor adet olacakmışım gibi batmalar var. Akıntım var.
Bugün bir de göğüs uçlarım çok hassas.

Canım göğüs uçu hassasiyeti dediğiniz nasıl oluyor durduk yere ağrıyor mu

inşallah birgün bizlerde anne oluruzz :KK3::KK3::KK3:
Rabbim yar ve yardımcımız olsunnnnn :KK16::KK16::KK16:

Canım biz çocuk isteyenler genelde belirtileri taklit ediyoruz psikolojik olarak ama bu belirti taklit edilebilir bişey değil o yüzden inşallah hamilesindir sen

Biliyorum canım psikolojik belirtiler.
Benim daha önce de korunmadığım aylar oldu ama belirtilerim olmadı. İlk defa bu ay oluyor.
Psikolojik olduğunu zannetmiyorum ama adet belirtisi midir yoksa hamilelik mi onu da bilemiyorum.

Ekledim arkadaşım teşekkür ederim :)

Günaydııınnnn hoşgeldin :)
Nasılsııınn ?

Kusura bakma bugün yoğundum anca yazıyorum.Ben iyiym sen nasılsın yumurtlama günlerim yaklaşıo önümüzdeki haftayı iy değerledirmeliyim kafama takmıyorum bu ay bakalım hayırlısı.

X