Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

günaydın tatlılar
dünü de değerlendirdik. ama çok uzanamadım. umarım giden yerine varmıştır.
progestana da başladım . gerisi güzel Allah'mın takdiri

gunaydın taze annemiz kan testi verdin mi değerini öğrendin mi

Günaydın canım pazartesi verdim 906 çıktı yumurtlamadan sonra 14. gün adetim 2 gün geçince:) senin yumurta çatlamış sanırım hangi gün çatlamış ve ilişki günlerin nasıldı? Bir gün önce olduysa süper olmuştur:)

oh miiisss, çok sevindim değerine, umrım hep böyle sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirip yawrucağını alırsın kucağına.
benim durum biraz karışık:) taaa 18.günümde cumartesi 14.6 mmdi. yumurta küçük olunca doktor da 21. gün salı çağırdı. yani dün gittim. bu sefer de yumurta çatlamıştı:) yani hangi ara çatladığı muamma. bu iki tarih arasında sadece pazar öğlen oldu ilişki. doktor pazar çatlıcak boyutta gelmemiştir, ya pazartesi ya da bugün çatlamıştır dedi. bugünü de değerlendirin mutlaka hala şansınız var dedi. biz de akşam değerlendirdik. keşke pazartesi de ilişki olsaymış dimi:44:

aminnnn canım ... En iyisini yapmışsın canım inşallh sağ salim kucağına alırsın sorunsuz....
Sağol canım inşallah amin, sizlerde tadarsınız bu duyguyu inşaallah
günaydın tatlılar
olsun canım bende bu ay en fazla bir saat yatabildim tutmaz diyordum tuttu:) inşallah seninkide tutmuştur, ilacın şifa olsun canım
kızlar günaydın herkese , çok güzel bir gün olsun inşallah

günaydın canım amin

amin canım sağol
canım yumurta her gün 1-2 mm arası büyür, yani senin yumurta salı günü çatladı muhtemelen hızlı büyümüş 2 mm büyümüş seninki, şimdi pazar olan ilişkide güzel olmuş dün akşam kide canım, zaten çatlama öncesi ilişki daha makbul içerde hazır askerler olur yumurtayı kapar:)

burdaki arkadaşlar da öyle söyledi. nasipte varsa olur da, işte, insan düşünmeden yapamıyo.
valla siz de olmasanız kendi kendimi yicem durcam. moral oluyosunuz.
ozaman ne diyoruuuzzz gelsin bebişleerrr

Son düzenleme:

:))))))))
Cidden güldürdün yebese saolasın :)

Uhibbuke vaktim cok az ya 1 hafta filan, tadını cıkarabilirm insallah ama yetmezki hiC: (

1 hafta mııı
sen taa gurbetlerden geldin bi hafta az deil mi yaaa
ben en son 15 günlüğüne gittim hiç bişeye yetmediiiiiiiiii((
Neyse bi kere görmekde nimet yine de şükredelim mevla artırsın:)

Günaydın kızlar. Nasılsınız?

Günaydın derinim :)
Nasılsn bakalım bugün ?

Günaydın hanımlar nasılsınız var mı yeni haber gelişme?

Günaydın cici anne :)
amannn bir kayboldu daha göremedik
buse4545 test yaptı en son beklemede kırmızıları görmedi aynı şekilde leble de testte silik gördü otadan kayboldu :)
Ne desem bilmem lekelendi hala haber yok :)
gerisini hiç bilmiyorum hiç bilmediklerimide silicem bugün bayadır sesleniyoruz tık yok :)

günaydın tatlılar

cemreeeeee seni rüyamda gördümmmmm
az merak et sonra anlatcamm

kızlar günaydın herkese , çok güzel bir gün olsun inşallah

günaydıınnnnn hepiiz için güzel olur inşallaaahhh :)

keşke diye üzülme arkadaşım yaaa pazar yapmışsınız pazartesi de olsaymış saglıklı kaliteli sperm olmazdı dün tam vaktinde olmuş bence bi gün arayla hem de...hiiiç dert etme bişey kacırdıgın yok bence

burdaki arkadaşlar da öyle söyledi. nasipte varsa olur da, işte, insan düşünmeden yapamıyo.
valla siz de olmasın kendi kendimi yicem durcam. moral oluyosunuz.

aynen canım gelsin bebişler

valla siz de olmasın kendi kendimi yicem durcam. moral oluyosunuz.

canım günaydın daha dün büyümemiş diordun şimdide çatlamışmı kafam karıştı :) ne dedi dr

Ben kalkıyorum bayanlar evimin işini yapayım sonra gezmeye gidicem:) hoşçakalın

ben de düşündükçe, mantıklı buldum bu söylediklerinizi canım benim. pazarkiyle tutmuştur inş. dün akşamkinin tuması biraz zor çünkü, çok kaçamak oldu:) gülme krizine girdim. evde misafir vardı. o psikolojiyle biraz zor. sonra da uzun yatamadım. en çok 10-15 dk. kalkınca da bi süre sonra geri geldiler askerler:) ooof ooff şansa bak.
rüyanda görülmicek gibi mi:) dünden beri başınızın etini yedim burda ahahahahaa
ama güzel görmüş ol nooolluuuurrrrrrr
bi de çabuk anlaaaattt çatlarım bak. hatin zaten çatlatıyo bizi burda, bi de şimdi rüya merakına girdim.

Hatin. Nerdesiiin merak ediyiruuuuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya rüyamda seni görüyoru bi masada oturuyoruz ve ikimizde test yapmışız elimizde kagıtlar :))
degerlerimiz bile nerdeyse aynı hamileymişiz ama testin üstünde "dış gebelik" yazıyordu ((((((
dönüp sana bakıyorum umudun yoktu bu aydan ama bak oldu tuttu havasındayız :)
kendimi unutup sana seviniyoduk nasıl da oldu diyeeee

Hatin. Nerdesiiin merak ediyiruuuuz

ayyy bende merak ediyorum gelsin artık ya huuu :)

Batdaşcığım sende belirtiler var mi. Dunki agrilar ne oldu bi gelusme yok mu?

dış gebeliğe mi seviniyoduk. töbe töbeeeee. rüya işte. oturup üzülmemiz gerekirken nası tuttu derdine girmişiz
neyse rüyalar ters çıkar derler. umarım ikimizin de iç gebelik olur

Batdaşcığım sende belirtiler var mi. Dunki agrilar ne oldu bi gelusme yok mu?

hiççççç belirti falan kalmadı bende :))
umudumu asla kaybetmedim rabbim ol derse olur biliyorum ama bi yandan da zihnime adet olabilme ihtimalini hatırlatıyorum kiii deriiinn şoklara girmiyim

sen ne alemdesin ?
ya bende acayip test yapma arzusu var Allahtan evde test yok yoksa 10 kere yapmıştım :)

dış gebeliğe mi seviniyoduk. töbe töbeeeee. rüya işte. oturup üzülmemiz gerekirken nası tuttu derdine girmişiz
neyse rüyalar ters çıkar derler. umarım ikimizin de iç gebelik olur

ayyyyyyyyyy yalnış yazmışım benimkinin üstünde dış gebelik yazıyo sadece ben öyleyimmm:)
dönüp sana baktgımda olmaz diyodun oldu deyip sana seviniyoruzzz :)

hatta ben dış gebelik yaa kürtajla alcaklar korkusuna bile giriyorum (((

kıyamam sana beeen. ikimiz de güzel haber alalım inşallah hayırlısıyla isteyen herkes alsın.
rüyalar ters çıkarmış. yüzün gülcek inşallah arkadaşııımmm

kıyamam sana beeen. ikimiz de güzel haber alalım inşallah hayırlısıyla isteyen herkes alsın.
rüyalar ters çıkarmış. yüzün gülcek inşallah arkadaşııımmm

İnşallaahhh hepimizin gülsün yaaaaaaaaaa :)))

cemree tuhaf bi şekilde hayallerden gerceklere dönmeye başladım ve olmadı hissine kapılıyorummm :))))
yaaa olumlu ya da olumsuzzz bi sonuçççççççççç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…