Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hiççççç belirti falan kalmadı bende :))
umudumu asla kaybetmedim rabbim ol derse olur biliyorum ama bi yandan da zihnime adet olabilme ihtimalini hatırlatıyorum kiii deriiinn şoklara girmiyim :KK9:

sen ne alemdesin ?
ya bende acayip test yapma arzusu var Allahtan evde test yok yoksa 10 kere yapmıştım :)

Hayirlisi.. ben bu sefer ovulasyonu kacirmsk zorunda kaldim ya spermiyogram yuzun oyuzden hic bi beklentim yok.. ben onlu paket siparis vermistim internetten test ucuz olsun diye ama cok erkeeen :)
Normal adet belirziloeri var iste gogus ucu cok hassas ve dolgun bukadar.. ben de bari baskalarima sevineyim diye buralarda geziyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallaahhh hepimizin gülsün yaaaaaaaaaa :)))

cemree tuhaf bi şekilde hayallerden gerceklere dönmeye başladım ve olmadı hissine kapılıyorummm :))))
yaaa olumlu ya da olumsuzzz bi sonuçççççççççç:)

göğüsler falan diyodun. belirti yok mu hiç???:KK53:

Hayirlisi.. ben bu sefer ovulasyonu kacirmsk zorunda kaldim ya spermiyogram yuzun oyuzden hic bi beklentim yok.. ben onlu paket siparis vermistim internetten test ucuz olsun diye ama cok erkeeen :)
Normal adet belirziloeri var iste gogus ucu cok hassas ve dolgun bukadar.. ben de bari baskalarima sevineyim diye buralarda geziyorum

olsun denemeye devam etseydiniz ne olacagı belli mii olurrr:KK53:
ya bende gittim 30 lu ovu testi aldım...akıllı ben 20 li ovu alıp yanına bi kaçta gebelik testi alsanaaa yokkkk :KK43:(
bu akşam ovu testi mi deneseeemmm:KK52:

göğüsler falan diyodun. belirti yok mu hiç???:KK53:

hayır yaa :KK43:(
herşey normale döndüü :KK43:
yumurtlama dönemindenmiş o :KK43:

ya bende gittim 30 lu ovu testi aldım...akıllı ben 20 li ovu alıp yanına bi kaçta gebelik testi alsanaaa yokkkk :KK43:(

Hahha alemsin yanii.. bi hamilelik testi yerine ovu testi yspim yeterki cizgi mi diyorsuuuun 😂

sen bana şu sat tarihinle yumurtlama tarihini ver bakayım

7 gun oldu geceli ama hala bişey yok :KK43:

olsun busecim asma yüzünü hakkında hyaırlısı ne ise o olsun...
belki bebegin seninledir belkide degil...ama her iki durumda da stres en büyük düşmanın :KK43:(

Hahha alemsin yanii.. bi hamilelik testi yerine ovu testi yspim yeterki cizgi mi diyorsuuuun 😂

:))))
yok ya hu derdim cizgi deil :)
daha önce görmüştüm forumda da var ovu testi ile hamileliğini ögrenenler :)
maşallah bende de testtten bol bişey yok :))
mesela adete 5 gün kala yapmaya başlayıp hergün koyulaşanlarda var adet geçince kopkoyu çift cizgi görende :)
umut iştee:KK9:

olsun busecim asma yüzünü hakkında hyaırlısı ne ise o olsun...
belki bebegin seninledir belkide degil...ama her iki durumda da stres en büyük düşmanın :KK43:(

:))))
yok ya hu derdim cizgi deil :)
daha önce görmüştüm forumda da var ovu testi ile hamileliğini ögrenenler :)
maşallah bende de testtten bol bişey yok :))
mesela adete 5 gün kala yapmaya başlayıp hergün koyulaşanlarda var adet geçince kopkoyu çift cizgi görende :)
umut iştee:KK9:

Bosver yaaa :) onun yerine igne ile test var

Gunaydunnnnn bende 2.bebegini arzu edenlerdenim bu gun insallah meryem suresine baslayacagim agustosta kiz kardesimin dugunu var kismetse....ondan snrda olur oncede rabbim uygun gorsun mujdelesin yeter....aminnnnnn hepimizin yuzu gulsun insallah birde bir sorum olacak smd siz kur vs yapiyomusunuz....yapiyorsaniz hangileri ve ilac kullanan varmi aranizda

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

:))))))))
Cidden güldürdün yebese saolasın :)

1 hafta mııı:KK53::KK53:
sen taa gurbetlerden geldin bi hafta az deil mi yaaa :KK43:
ben en son 15 günlüğüne gittim hiç bişeye yetmediiiiiiiiii:KK43:((
Neyse bi kere görmekde nimet yine de şükredelim mevla artırsın:)

Günaydın derinim :)
Nasılsn bakalım bugün ?

Günaydın cici anne :)
amannn bir kayboldu daha göremedik :KK43:
buse4545 test yaptı en son beklemede kırmızıları görmedi aynı şekilde leble de testte silik gördü otadan kayboldu :)
Ne desem bilmem lekelendi hala haber yok :)
gerisini hiç bilmiyorum hiç bilmediklerimide silicem bugün bayadır sesleniyoruz tık yok :)

cemreeeeee seni rüyamda gördümmmmm:KK52:
az merak et sonra anlatcamm:KK52::KK52:

günaydıınnnnn hepiiz için güzel olur inşallaaahhh :)

keşke diye üzülme arkadaşım yaaa pazar yapmışsınız pazartesi de olsaymış saglıklı kaliteli sperm olmazdı dün tam vaktinde olmuş bence bi gün arayla hem de...hiiiç dert etme bişey kacırdıgın yok bence:KK53:

Ben iyiyim canimcim sen nasilsin? Ne durumdasin?

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gunaydıın kızlar kusura bakmayın ancak gelebildim, testide yeni yaptım zaten yine cok silik bicizgi cıktı :KK43: sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim, silik cizgiyi arastırdım biraz internetten kimyasal olabilir yazıyodu, ama benim gunum de daha gecmedi, bide ben bat tarihi bugunu vermistim ama yarında olabilir, net gunu belli degil 2 gun oynama olabiliyor, sanırım beklemek zorundayım.

Gunaydıın kızlar kusura bakmayın ancak gelebildim, testide yeni yaptım zaten yine cok silik bicizgi cıktı :KK43: sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim, silik cizgiyi arastırdım biraz internetten kimyasal olabilir yazıyodu, ama benim gunum de daha gecmedi, bide ben bat tarihi bugunu vermistim ama yarında olabilir, net gunu belli degil 2 gun oynama olabiliyor, sanırım beklemek zorundayım.

keşke fotoğrafını koyabilsen buraya :KK6:

Bosver yaaa :) onun yerine igne ile test var

igne derken kan testi mi ?
ya ilçe de bi hastane var ve çookk uzak :KK43:
ha deyince gidemem eczaneden de test almaktan bıktım netten de ovu testlerini yeni sipariş etmiştim şimdi gebelik testi söylesem eşim kızacak :)
habire netten bişey istiyom :))

Gunaydunnnnn bende 2.bebegini arzu edenlerdenim bu gun insallah meryem suresine baslayacagim agustosta kiz kardesimin dugunu var kismetse....ondan snrda olur oncede rabbim uygun gorsun mujdelesin yeter....aminnnnnn hepimizin yuzu gulsun insallah birde bir sorum olacak smd siz kur vs yapiyomusunuz....yapiyorsaniz hangileri ve ilac kullanan varmi aranizda

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

aramıza hoşgeldin :)
öncelikle rabbim evladına saglık uzun ömür versin inşallah...
hayırlısı ile hayırlı zamanda da 2.müjdeyi nasip etsin ):
ben gecen ay sogan kürü yaptım ama tamamen öylesine onun dışında bu ay da ovu döneminde kuru incir yedim hergün...
bildigim kadarı ile burda kür yapan falan yok ilaçta kullanan çok yok...
sadece cemre yumrtlama döneminde şuan progestana başladı hayırlısı bakaım :)

ilk idrarın mıydı canım?

Ben iyiyim canimcim sen nasilsin? Ne durumdasin?

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iyiyim bende bu belirsiz ruh hali hariç :)
yaa beklemek çoookkk zor saır sabır diyorum işte :)
olumlu ya da olumsuz bilsem ne oldugunuda hayırlısı ile :)

aslında imkanın olsa da bi kaçamak hemen kan versen...saglık ocaklarında misafirim desen yapıyolar olmadı bi özele git 1 saatte sonucu telefondan bile ögrenirsin :)

e sen şu an 9. gündesin yumurtlamadan sonra. :KK52:

yarın gündüz yap ovu.u
ayy çok heyecanlııııı:KK76:
gebelik testini de 11 inde demiştik ama, 10unda sabahtan yap sen:KK16:
senin bat 12 mayıs çünkü bana sorarsan :KK8:

ayyyyy yine heyecanlandıımmmm :)))
ya ben adet oldugum günü saymıyorum öyle sayarsak evet bat 12 si oluyo :)

keşke fotoğrafını koyabilsen buraya :KK6:

Canım testi attım ama yinede koyamazdım annemlerdeyim, telefondan girme imkanım var, telefondanda koyulmuyor.. zaten cok silik, fotografta belli olmayabilir. Sabah namazına kalkmıstım ilki o zamandı, sonra geri uyudum ve bisey yiyip icmedim, o idrarla yaptım ilk sayılır oda.

X