- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
Canım valla dısardaydık yeni geldik, test alcam dedim ona bile kızdı,cok sinirli ya menapozda mı ne anlamadım :))
anne filan hak getire tutamaz beni
eheheh
herşeyi annene söyleme canım benim sen ümitlenmeyesin diye öyle yapıyordur
doğru söylüyosun cnm. sen bu ay ateş ölçüyo musun?
sen de iki kere gelin oldun demek. ben deee:123:
evet canım eşimle bizde diledik ,gelin telimle bahçemizdeki gülün dalına astık :))))))))))
tahmin ettim sorcanı hee
sebzeli mercimek çorbası
kabak yemeği
zeytinyağlı enginar
makarna
salata
misafirim et istemedi mevsim sebzesi yaptım bende napim
Canım valla dısardaydık yeni geldik, test alcam dedim ona bile kızdı,cok sinirli ya menapozda mı ne anlamadım :))
anne filan hak getire tutamaz beni
eheheh
Canım suan annemlerde kalıyorum evimde olsam 2 aylık hamile olana kadar kimseye soylemezdim heralde :) bide daha dun geldim surekli beraberiz suanda bikac gun sonra ozgur olurum:)
daha ne olsun çorba ile makarnayı ver bana ohhhhhh miss bayılırım hele salata bu akşam makarna mı yapsaydım
:))))))
Ne güzel annenin yanındasn bende olmak isterdiiimmmmmmmmm((
ne kadar kalıcaksın keyfini çıkar canım :)
kızlaar bugün doktora gittim 3 te. yumurtam çatlamış bileeeya kaçırdıysaaammmm:18:
nezaman çatlamıştır dedim doktora bugün de olabilir, dün de olabilir dedibilemeyiz dedi. cumartesi 14.6 olan yumurta pazar çatlayamaz hemen dedi.
dedim kaçırdık mı yaniiiiiii. en son pazar gündüz olmuştu:26: keşke dün de olsaymışbugün hala şansın var bugün mutlaka olsun çalışma dedi. progestan verdi sabah bir akşam bir iççem. ooof oofff umarım kaçmamıştır yumoşşş
canım dün çatladıysa içeride spoş vardır
içeride 72 saate kadar yaşayabiliyorlar
ama dün çatladıysada üzülme yumurta 24 saat canlı kalabiliyor
bu gece kocan gelir gelmez atla üstüne kapıda
Sperm 3 gün yaşayabiliyomuş cnım içerdekızlaar bugün doktora gittim 3 te. yumurtam çatlamış bileeeya kaçırdıysaaammmm:18:
nezaman çatlamıştır dedim doktora bugün de olabilir, dün de olabilir dedibilemeyiz dedi. cumartesi 14.6 olan yumurta pazar çatlayamaz hemen dedi.
dedim kaçırdık mı yaniiiiiii. en son pazar gündüz olmuştu:26: keşke dün de olsaymışbugün hala şansın var bugün mutlaka olsun çalışma dedi. progestan verdi sabah bir akşam bir iççem. ooof oofff umarım kaçmamıştır yumoşşş
bakalım bizim nolcak. deneyip görceshiç unutmam çatlatma iğnesi olduğum ay doktorun ilişki olsun dediği saatte şehir dışına gitmemiz gerekti.
evinde kaldığımız çift eşimin çocukluk arkadaşı olduğundan eşimin günde 2 defa duş alma huyunu biliyorlardı
onun için zor olmadı ama benim duş alma isteğimi utana sıkıla belli edene kadar göbeğim çatlamıştı
ama stres altında olduğu için sonuç tabi hüsran oldu
ben de en çok ona güveniyorum.Sperm 3 gün yaşayabiliyomuş cnım içerde
Bugünde çalışma yap niye kaçırasın
bendeeeesen de seviyon demek makarnaaa ben de bayılırım. sadece makarna olsun başka bişi aramam. oohh miiisss
kızlaar bugün doktora gittim 3 te. yumurtam çatlamış bileeeya kaçırdıysaaammmm:18:
hiç unutmam çatlatma iğnesi olduğum ay doktorun ilişki olsun dediği saatte şehir dışına gitmemiz gerekti.
evinde kaldığımız çift eşimin çocukluk arkadaşı olduğundan eşimin günde 2 defa duş alma huyunu biliyorlardı
onun için zor olmadı ama benim duş alma isteğimi utana sıkıla belli edene kadar göbeğim çatlamıştı
ama stres altında olduğu için sonuç tabi hüsran oldu
bakalım bizim nolcak. deneyip görces
ben de en çok ona güveniyorum.
bakalım hayırlısı kısmette varsa olur.
maşallah azime bak ev misafirlik farketmemiş
Zaten yumurta catlamadan önce içeride sperm varsa şayet sansin daha yuksek. Yani erkeğin bayani beklemesi kurali bunda da geçerli. Yumurta catlayinca içeride onu hali hazirda bir spermin yani erkeğin orada bayani beklemesi uygun ve yerinde olur. Hem 2-3 günde bir olan ilişkide sperm kalitesi daha iyi olur.. Hayirlisi ise yakalamissindir inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bendeeee
acayip makarna severim yaa :))
wuuu haberler sende cemrem :)
bence hiçbişey kaçmamıştır...pazar günü oldu diyosun ki 72 saat yaşadıgını düşürsek ne zaman çatlamış olursa olsun hazırda bekliyorlardı
hiiççç keyfini bozma düzenli bi şekilde devam et çalışmalaraa
maşallah azime bak ev misafirlik farketmemiş
amin yaaa, çok saol..inşallah olur kuzumm
valla bana kalsa hiç gitmeyecektim hatta giderken arabada 5 saat boynca surat astım boşa gitti tüm emekler dedim sonra aman bundada vardır bi hayır dedim ama eşim gece olunca boşa gitmesin o kadar para verdik o iğneye dedi sonrası malum ekşın iz dı wörld
canım dün çatladıysa içeride spoş vardır
içeride 72 saate kadar yaşayabiliyorlar
ama dün çatladıysada üzülme yumurta 24 saat canlı kalabiliyor
bu gece kocan gelir gelmez atla üstüne kapıda