Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kızlar ya ay başında hep takmıyorum kafama diyorum ama şimdi yaklaştıkça yine kafamda sürekli bebek olayı var korku girio içime :18::18:

tahmin ettim sorcanı hee

sebzeli mercimek çorbası
kabak yemeği
zeytinyağlı enginar
makarna
salata

misafirim et istemedi mevsim sebzesi yaptım bende napim

daha ne olsun çorba ile makarnayı ver bana ohhhhhh miss bayılırım hele salata bu akşam makarna mı yapsaydım

Canım valla dısardaydık yeni geldik, test alcam dedim ona bile kızdı,cok sinirli ya menapozda mı ne anlamadım :))

:))))))

anne filan hak getire tutamaz beni
eheheh

Canım suan annemlerde kalıyorum evimde olsam 2 aylık hamile olana kadar kimseye soylemezdim heralde :) bide daha dun geldim surekli beraberiz suanda bikac gun sonra ozgur olurum:)

Ne güzel annenin yanındasn bende olmak isterdiiimmmmmmmmm ((
ne kadar kalıcaksın keyfini çıkar canım :)

yemekleri hazırladım geldim oh

kızlar ya ben perşembe için dişçiden randevu aldım
panoromik film çekilecek
olmayan bebeğime zararı olurmu diye kurtlandım şimdiden

sen de seviyon demek makarnaaa ben de bayılırım. sadece makarna olsun başka bişi aramam. oohh miiisss

kızlaar bugün doktora gittim 3 te. yumurtam çatlamış bileee ya kaçırdıysaaammmm:18:
nezaman çatlamıştır dedim doktora bugün de olabilir, dün de olabilir dedi bilemeyiz dedi. cumartesi 14.6 olan yumurta pazar çatlayamaz hemen dedi.
dedim kaçırdık mı yaniiiiiii. en son pazar gündüz olmuştu:26: keşke dün de olsaymış bugün hala şansın var bugün mutlaka olsun çalışma dedi. progestan verdi sabah bir akşam bir iççem. ooof oofff umarım kaçmamıştır yumoşşş

canım dün çatladıysa içeride spoş vardır
içeride 72 saate kadar yaşayabiliyorlar
ama dün çatladıysada üzülme yumurta 24 saat canlı kalabiliyor
bu gece kocan gelir gelmez atla üstüne kapıda

güldürdün beni yaaaa Allah iyiliğini versin. atlayamıyorum. misafir var yatılı
bakalım kaçamak olcak sanırım bugün

hiç unutmam çatlatma iğnesi olduğum ay doktorun ilişki olsun dediği saatte şehir dışına gitmemiz gerekti.
evinde kaldığımız çift eşimin çocukluk arkadaşı olduğundan eşimin günde 2 defa duş alma huyunu biliyorlardı
onun için zor olmadı ama benim duş alma isteğimi utana sıkıla belli edene kadar göbeğim çatlamıştı

ama stres altında olduğu için sonuç tabi hüsran oldu

Sperm 3 gün yaşayabiliyomuş cnım içerde
Bugünde çalışma yap niye kaçırasın

bakalım bizim nolcak. deneyip görces

Sperm 3 gün yaşayabiliyomuş cnım içerde
Bugünde çalışma yap niye kaçırasın
ben de en çok ona güveniyorum.
bakalım hayırlısı kısmette varsa olur.

sen de seviyon demek makarnaaa ben de bayılırım. sadece makarna olsun başka bişi aramam. oohh miiisss
bendeeee
acayip makarna severim yaa :))

wuuu haberler sende cemrem :)
bence hiçbişey kaçmamıştır...pazar günü oldu diyosun ki 72 saat yaşadıgını düşürsek ne zaman çatlamış olursa olsun hazırda bekliyorlardı
hiiççç keyfini bozma düzenli bi şekilde devam et çalışmalaraa

maşallah azime bak ev misafirlik farketmemiş

Zaten yumurta catlamadan önce içeride sperm varsa şayet sansin daha yuksek. Yani erkeğin bayani beklemesi kurali bunda da geçerli. Yumurta catlayinca içeride onu hali hazirda bir spermin yani erkeğin orada bayani beklemesi uygun ve yerinde olur. Hem 2-3 günde bir olan ilişkide sperm kalitesi daha iyi olur.. Hayirlisi ise yakalamissindir inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bakalım bizim nolcak. deneyip görces

ben de en çok ona güveniyorum.
bakalım hayırlısı kısmette varsa olur.

inşallah olur kuzumm

maşallah azime bak ev misafirlik farketmemiş

valla bana kalsa hiç gitmeyecektim hatta giderken arabada 5 saat boynca surat astım boşa gitti tüm emekler dedim sonra aman bundada vardır bi hayır dedim ama eşim gece olunca boşa gitmesin o kadar para verdik o iğneye dedi sonrası malum ekşın iz dı wörld

İnşallah canım yaaa, ben de takvime şöyle bi baktım,:44: pazartesi çatlasa pazarkiler yakalar belki dedim. bugün çatlasa da zaten kaçırmamış olurum diye kendimi teselli ettim, kısmet artık.

hayırlısı bakalım. en azından yumurtamın gelişip çatladığını biliyorum:)
progestanı denicem bi de bakalım. bu akşam 12 de iççem, yarın öğlen 12 de iççem. regl tarihime kadar devam.umarım işe yarar

amin yaaa, çok saol..

Son düzenleme:

Hahaa valla bende guldum :)) ozellikle spoş superdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…