Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bu aksamı guzelce degerlendirmelisin, hem gunasırı olması gerekiyor diyolar, bence bugunde sansın var.:)

Uhibbuke vaktim cok az ya 1 hafta filan, tadını cıkarabilirm insallah ama yetmezki hiC: (

İnsallah canım, of ben hic belli gibi hissemiyorum ya :/ , korkuyorum ya bisey varsa diye, hem gunum gecmedi, hemde cizgi silikti.

ay sen bizi öldürceksin hatin
sabah annene çaktırmadan ve tuvalete gitmeden en yakın eczaneye koşuyosun idrar testi alıyosun eve geliyosun, testini yapıp buraya koyuyosun.7
hep beraber kutluyoruuuuzzzz bebişiiii

sabah annene çaktırmadan ve tuvalete gitmeden en yakın eczaneye koşuyosun idrar testi alıyosun eve geliyosun, testini yapıp buraya koyuyosun.7
Tamam yarın testi yapıyorum bitsin artık bu cile :), insallah yaa koyu bi cizgi cıkarda hepimiz seviniriz :)

Tamam yarın testi yapıyorum bitsin artık bu cile :), insallah yaa koyu bi cizgi cıkarda hepimiz seviniriz :)

Hatincim, ben de dindi okudum yazilanlsri.. insallah pozitif olur..

Ben de dayanamazdim anne manne takmam testi yapardim :) merakla bekliyoruz sabaah hemen indallh iyi haberler getirirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallah canım, bu kadar kisinin duasını aldım, Rabbim pozitifi gormeyi nasip eder insallah :)

aynen ya çatlıcam valla

Günaydın hanımlar nasılsınız var mı yeni haber gelişme?

Günaydın canımmm, valla bende bişey yok beklemedeyimmm.....sen nasılsın?

Sonu güzel olsun bu bekleyişin inşaallah ben aynıyım canım bir değişiklik yok henüz kimseye söylemedik kesinleşmesini bekliyoruz.

Aktif olduğum iki konu daha var yetişemiyorum hepsinin hızına:)

*Amannn...................27 Nisan

*tbafth.......................27 Nisan

*kedicik61..................29 Nisan

*buse4545...............30 Nisan

*leble........................2 Mayıs

*Vitae.......................6 Mayıs..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*hatin........................7 Mayıs

Kızlar bu arkadaşlardan haber yok mu hamile olan?

Hatin sen bugün test yapacakmışsın tekrar canım zaten hamilesin korkma hiç

gunaydın taze annemiz kan testi verdin mi değerini öğrendin mi

Sonu güzel olsun bu bekleyişin inşaallah ben aynıyım canım bir değişiklik yok henüz kimseye söylemedik kesinleşmesini bekliyoruz.

Aktif olduğum iki konu daha var yetişemiyorum hepsinin hızına:)

aminnnn canım ... En iyisini yapmışsın canım inşallh sağ salim kucağına alırsın sorunsuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…