kızlaar bugün doktora gittim 3 te. yumurtam çatlamış bileeeya kaçırdıysaaammmm:18:
nezaman çatlamıştır dedim doktora bugün de olabilir, dün de olabilir dedibilemeyiz dedi. cumartesi 14.6 olan yumurta pazar çatlayamaz hemen dedi.
dedim kaçırdık mı yaniiiiiii. en son pazar gündüz olmuştu:26: keşke dün de olsaymışbugün hala şansın var bugün mutlaka olsun çalışma dedi. progestan verdi sabah bir akşam bir iççem. ooof oofff umarım kaçmamıştır yumoşşş
Bu aksamı guzelce degerlendirmelisin, hem gunasırı olması gerekiyor diyolar, bence bugunde sansın var.:)
canım benim çok saol, umarım bebişlerimiz gelir hepimiz güzel haberleri veririz bu ay
İnsallahh yaa sonra hep beraber ocak annelerine kosarız, teyteyteytey.:)))
senin durum biraz daha belli de, biz de arkandan geliriz inşallah hayırlısıyla
İnsallah canım, of ben hic belli gibi hissemiyorum ya :/ , korkuyorum ya bisey varsa diye, hem gunum gecmedi, hemde cizgi silikti.
Tamam yarın testi yapıyorum bitsin artık bu cile :), insallah yaa koyu bi cizgi cıkarda hepimiz seviniriz :)ay sen bizi öldürceksin hatin
sabah annene çaktırmadan ve tuvalete gitmeden en yakın eczaneye koşuyosun idrar testi alıyosun eve geliyosun, testini yapıp buraya koyuyosun.7
hep beraber kutluyoruuuuzzzz bebişiiii
Tamam yarın testi yapıyorum bitsin artık bu cile :), insallah yaa koyu bi cizgi cıkarda hepimiz seviniriz :)
Hatincim, ben de dindi okudum yazilanlsri.. insallah pozitif olur..
Ben de dayanamazdim anne manne takmam testi yapardim :) merakla bekliyoruz sabaah hemen indallh iyi haberler getirirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay sen bizi öldürceksin hatin
sabah annene çaktırmadan ve tuvalete gitmeden en yakın eczaneye koşuyosun idrar testi alıyosun eve geliyosun, testini yapıp buraya koyuyosun.7
hep beraber kutluyoruuuuzzzz bebişiiii
aynen ya çatlıcam valla
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Günaydın hanımlar nasılsınız var mı yeni haber gelişme?
Günaydın canımmm, valla bende bişey yok beklemedeyimmm.....sen nasılsın?
*Amannn...................27 Nisan
*tbafth.......................27 Nisan
*kedicik61..................29 Nisan
*buse4545...............30 Nisan
*leble........................2 Mayıs
*Vitae.......................6 Mayıs..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*hatin........................7 Mayıs
Kızlar bu arkadaşlardan haber yok mu hamile olan?
Hatin sen bugün test yapacakmışsın tekrar canım zaten hamilesin korkma hiç
Sonu güzel olsun bu bekleyişin inşaallahben aynıyım canım bir değişiklik yok henüz kimseye söylemedik kesinleşmesini bekliyoruz.
Aktif olduğum iki konu daha var yetişemiyorum hepsinin hızına:)