ne bileyim canım ya acaba erken mi gelecek diyorum:26:
bazı forumlarda adet olcakmış gibi ağrı olduğunu yazmışlar sonra hamile olduklarını öğrenmişler
benim bi arkadaşımda öyle oldu
hatta çift çizgiyi gördü yinede inanmadı adetim gelcek diyodu
bende doktora götürdüm kan testi yaptırdık pozitif
şimdi 14 haftalık hamile
o yüzden ümidini kaybetme böyle ağrılar olabilirmiş
merak edip, internetten baktım da emin olmak istedim sana sorup.
ben baktım bunada anlayamadım bu kitap mı yoksa bizim doldurmamız gereken bir anı defteri mi ?
ama yani kuruluk olanıda hiç duymadım
neyse çalışmaya devam 2hafta sonra öğrencez sonucu
Bu bilgiler, dönemsel olarak pazarlama kampanyalarının yapılması, yeni yayınların duyurulması, özel günlerde sürpriz ve hediye gönderimleri gibi amaçlarla e-posta, SMS ve otomatik arama yapmak üzere Boyut Yayın Grubu bünyesinde kullanılmaktadır.
ay hiç hoşlanmıyorum pazarlama aramalarından
ben almıyım
TERS ÇABA KURALI
Beynin en tehlikeli yanı, ters çaba kuralına göre çalıştığı anlardır.
Başınıza gelmesinden en çok korktuğunuz şeye odaklanırsanız, beyin onu size çeker, korktuğunuzu başınıza getirir!
Buna ters çaba kuralı denir.
Bataklıktan çıkmaya çalıştıkça, dibe gömülmeye benzer. Beyin odaklanılan hedef için çalışır. Hedef olumsuz olsa bile onu gerçekleştirmek için çalışır!
Topluluk önünde konuşma yaparken acaba heyecanlanacak mıyım diye düşünürseniz, merak etmeyin, heyecanlanacaksınız. Korkunuza değil, konunuza odaklanın.
Başınıza gelmesinden korktuğunuz en kötü şeye değil, başınıza gelmesini istediğiniz en iyi şeye odaklanın. Kafanızda en çok neyi düşünürseniz, hayatınızda onu çoğaltırsınız.
Başarmaktan korkmayın...
kızlaaaar hamile arkadaşların pozitif idrar testlerini paylaştıığı topiğe biraz göz gezdirdim.
ne tatlı heyecanlar bunlar yaaa. bi heveslendim bi heveslendim ki sormayın gitsin
bizimde olacak inşallah :)) birer birer paylaşacağız mutluluğumuzu ben inanıyorum
kızlaaaar hamile arkadaşların pozitif idrar testlerini paylaştıığı topiğe biraz göz gezdirdim.
ne tatlı heyecanlar bunlar yaaa. bi heveslendim bi heveslendim ki sormayın gitsin
inşallah. deli gibi istiyorum yaaaa
bende sabah ovu testi ile hamileliği ögrenenler sayfasına baktım
evde bir sürü ovu testi varya 5 gün kala yapmaya başlarım diye düşündüm merak işte :)
evet yaaa, bu aralar boşlukta hissediyorum kendimi. iş de çok yoğun değil. dolanıyom fırsat buldukça. az önce de eşlerine hamileliği nasıl haber vermişler onu okudum biraz. çok duygulu şeyler var yaa. ben de istiooooooommmmmmmm....
bu arada evet sen yapsana yaw. sabah ilk idrarla yapmıcan ama, ovu testi gibi yapçan yine. 8 inde yap bakalım nolcak
evet bende denicem :)
eşlerine nasıl söylemişler topigin linkini kopyalasana merak ettim :)
evet bende denicem :)
eşlerine nasıl söylemişler topigin linkini kopyalasana merak ettim :)
en çok şu hoşuma gitti yazıolanların içinde, kan testi sonucxunu almaya eşini göndermiş ve eşi arayıp söylemiş sonucu karısına,
-müjde baba oluyorum-
Kızlaarr meraba. Ya ben bu sabah erkenden kalktım uyku tutmadı, dedim saglık ocagına gidip test yaptırayım, anneme soyiedım annem kızdı, bu yeni nesil ne kadar sabırsızsınız diye 😒 sordu bana gunun gectimi bende utana sıkıla yok daha gecmedi dedim, ee daha ne bu acele yok biz gunumuzun gecmesini beklerdik filan diye soylendi, negatif cıkarsa diye korktum bende ustelemedim daha fazla 😔 gunumun gecmesini beklicem bakalım pazartesiye kadar olmazsam doktora giderim.
Kızlaarr meraba. Ya ben bu sabah erkenden kalktım uyku tutmadı, dedim saglık ocagına gidip test yaptırayım, anneme soyiedım annem kızdı, bu yeni nesil ne kadar sabırsızsınız diye 😒 sordu bana gunun gectimi bende utana sıkıla yok daha gecmedi dedim, ee daha ne bu acele yok biz gunumuzun gecmesini beklerdik filan diye soylendi, negatif cıkarsa diye korktum bende ustelemedim daha fazla 😔 gunumun gecmesini beklicem bakalım pazartesiye kadar olmazsam doktora giderim.
bari idrar testi yap yarın sabah bakalım koyulaşçak mı canım