Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ne bileyim canım ya acaba erken mi gelecek diyorum:26:

bazı forumlarda adet olcakmış gibi ağrı olduğunu yazmışlar sonra hamile olduklarını öğrenmişler
benim bi arkadaşımda öyle oldu
hatta çift çizgiyi gördü yinede inanmadı adetim gelcek diyodu
bende doktora götürdüm kan testi yaptırdık pozitif
şimdi 14 haftalık hamile
o yüzden ümidini kaybetme böyle ağrılar olabilirmiş

hay ağzın bal yesin
inşallah öyledir canım yaa
bu ay nedense çok hevesliyim sanki ordaymışta saklanıyormuş gibi bebek

merak edip, internetten baktım da emin olmak istedim sana sorup.

anladım canım :)
seviyorum bu kelimeyi ya :)

ben baktım bunada anlayamadım bu kitap mı yoksa bizim doldurmamız gereken bir anı defteri mi ?

anı defteri:)
sen kendin doldurucaksın anketi ve ilerde çocuguna hatıra bırakıcaksın :)

ama yani kuruluk olanıda hiç duymadım
neyse çalışmaya devam 2hafta sonra öğrencez sonucu

hadi hayırlısı inşallah müjdeyi alırsın :)

:)
nerdeyse bi sene önce de bi kitap almıştım yine ordan kampanya ile bedava :)
ve inan bi kere bile ne aradılar ne msj attılar :)

Yine kampanya duyunca ben aradım
sen bilirsin tabi ben sadece paylaştım

kızlaaaar hamile arkadaşların pozitif idrar testlerini paylaştıığı topiğe biraz göz gezdirdim.
ne tatlı heyecanlar bunlar yaaa. bi heveslendim bi heveslendim ki sormayın gitsin

bunu bende okumuştum bir de şey var gözünüzü kapatın ve olmasını istediğiniz şey olmuş gibi hayal edin.yani gözünüzün önünde o resim olsun.evren onun için çabalıyormuş bu da pozitif düşünce gücü sanırım :))

arkadaşlar bir tecrübemi paylaşayım sizlerle ilk hamileliğimde adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı hatta gece uykumdan uyanıyordum oldum diye üzülüyordum.korkmayın sancılar illa adet habercisi değil.gerçi düşük yaptım 10 haftalıkken ama hayırlısı işte..yani adet olacağım diye şartlandırmayın kendinizi belirtiler bazen birebir aynı oluyor.sancıların nedeni de bebeğin tutunup rahmin genişlemesinden kaynaklanıyor..

bende sabah ovu testi ile hamileliği ögrenenler sayfasına baktım

evde bir sürü ovu testi varya 5 gün kala yapmaya başlarım diye düşündüm merak işte :)

evet yaaa, bu aralar boşlukta hissediyorum kendimi. iş de çok yoğun değil. dolanıyom fırsat buldukça. az önce de eşlerine hamileliği nasıl haber vermişler onu okudum biraz. çok duygulu şeyler var yaa. ben de istiooooooommmmmmmm....

bu arada evet sen yapsana yaw. sabah ilk idrarla yapmıcan ama, ovu testi gibi yapçan yine. 8 inde yap bakalım nolcak

evet bende denicem :)

eşlerine nasıl söylemişler topigin linkini kopyalasana merak ettim :)

evet bende denicem :)

eşlerine nasıl söylemişler topigin linkini kopyalasana merak ettim :)

en çok şu hoşuma gitti yazılanların içinde, kan testi sonucunu almaya eşini göndermiş ve eşi arayıp söylemiş sonucu karısına,

-müjde baba oluyorum-

Son düzenleme:
Kızlaarr meraba. Ya ben bu sabah erkenden kalktım uyku tutmadı, dedim saglık ocagına gidip test yaptırayım, anneme soyiedım annem kızdı, bu yeni nesil ne kadar sabırsızsınız diye 😒 sordu bana gunun gectimi bende utana sıkıla yok daha gecmedi dedim, ee daha ne bu acele yok biz gunumuzun gecmesini beklerdik filan diye soylendi, negatif cıkarsa diye korktum bende ustelemedim daha fazla 😔 gunumun gecmesini beklicem bakalım pazartesiye kadar olmazsam doktora giderim.

bari idrar testi yap yarın sabah bakalım koyulaşçak mı canım

cnmm merhaba :) gözün aydın hamilesin galiba çok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin. ama beklemek çok zor bence git yaptır sen annene bakma bizde merak edioruz hem bugün galiba batın kesin çıkar kanda gerçi idrardada çıkar. hadi hayırlısı canım gözümüz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…