Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yapiyorum canim arastriyorum yedriyorom inslh ii sonclar alrmda sevncle payalsrm
Bu arada gecmsni okdum yumrtan varms progestan verckms doktor.
Bnm doktorda bna verdi adet ini duzenlesin dedi hamilelktrde dusugu önlüyor cok guzel bi ilac inslh faydasi olur yalnz biraz agr bi ilac is yernde her an uyuklayblrsin iyi haberlerni bekliyorum

yumurtamın gelişmesine bağlı verip vermiceği canım. yarın netleşçek. umarım gelişmiştir. çatlar ve tutunur. inşallah canım. hepimizi sevindirsin Rabbim. :KK16:

aminnn hepimize inşallah yaaa :)
hadi sen kesinleştir dee listeye kırmızı kırmızı ekliyim seni de :)
yarın tr ye geliyorsan ancak öbürgün mü yapıcan ?
ayy nasıl beklicezzz:KK52:
)

İnsallah bu gece tr deyim, yarın sabah gidemem gibi evet carsambayı beklicez mecbur, ay hayırlı haber alayımda insallah :)

hamile arkadaşlar var sanırım :nazar:hayırlısıyla darısı başımıza olsun ben de haziranda inşallah başlayacağım tekrardan Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin herkese uhibbukecim haziran benim ayım olur inşallah :KK34: senden de güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısı bakalım..:KK16::KK16: bu arada herkese musmutlu haftalar diliyorum..

inşallah... bende öyle düşünüyorum.. inşallah haziran benim de ayım olsun..

uhibbike 6 gun mu kaldı :) hadı bakalım guzel haberler ver bıze ınsallah

Yok şuan 8 gün var maalesef :KK43:
hatin test yaptıgı gün benim 6 günüm kalmış olacak onu hesaplıyorum :KK9:
İnşallah yaa herkes hayırlı haberleri versin bu ayyyyy:)

Teşekkürler :) farketmemişim evet :) sen nasılsın nasıl gidiyor :)

Benim iyi gidiyor :)
bu ara tamamen pollayanna modunda müyhiş hayallerdeyim:)
bat a 8 gün var :)
ve tam yumrtalama ertesinde temizlige başlamak zorunda kaldım bayaga halı koltuk falan yıkadım umarım bişey varsa zararı olmaz :KK43:
bunu düşünmediğimde gayet iyiyimu :)
sen nasılsın yumurtlama dönemin gecmedi dimi ?

6 gün önce yumurtladım
şuan adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girip gidiyo ama dayanılmaz değil hafif hafif bugün 2 kez oldu mesela
neden olur acaba?

amin canım. :KK16: batını söyle istersenseni de eklyelim.

bu ay korundum kürtaj dolayısıyla. şimdiki batım 16 mayıs kısmetse.. 16 mayıstan sonra inşallah korunmayacağım gebeliği yeni yeniden çok istiyorum ve sonraki batım 10 haziran olabilir kuvvetle muhtemel..Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlısıyla

bu ay korundum kürtaj dolayısıyla. şimdiki batım 16 mayıs kısmetse.. 16 mayıstan sonra inşallah korunmayacağım gebeliği yeni yeniden çok istiyorum ve sonraki batım 10 haziran olabilir kuvvetle muhtemel..Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlısıyla

inşallah. geçmiş olsun çok. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin sana da :KK16:

6 gün önce yumurtladım
şuan adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girip gidiyo ama dayanılmaz değil hafif hafif bugün 2 kez oldu mesela
neden olur acaba?

Bu bende de olmuştu umurtlamadan 5 gün sonra acayip sancılar gelip gidiyodu ben yumurtlamaya baglaım yine bilemedim kiii:18:

senden sonrada bana 6 gün kalıyo bende pay biçim bari :KK9:

biç tabi kiiii :)
havadan nem kapıp hamile teşhisi koycaz yakında kendime ayyy süperiz yaaaa:KK9: :KK9: :KK9:

Bu ay korundum diyosun ama istersen 16 mayıs bat ını ekleyebilirim listeye sonrada haziranda güncelleriz ):
sen bilirsin yani :)
rabbim tez zamanda nasip eylesin inşallah :)

X