Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

gunaydın :KK16:
ne güzel bi haber bu sabahın ilk saatlerinde. hayırlısı olsun tatlım. :118: bunu kutlayalım:KK24:

Canım cizgi cok silikti kan testi filan netlessin o zaman kutlarız :)

Super yaa hadi hayirlisi ins hamilesindir darisi hepimize

İnsallah canım, Rabbim hepimize nasip etsin.

QUOTE=leble;35155291]bana da aynı şey oldu dün akşam,, senin bat ın ne zaman ? benim 3 mayıs dı birde yumurtlamadan iki hafta sonra diyorlar minumum testi yaptırmak için,, hatta mümkünse üç hafta[/QUOTE]

Batım 7 mayısda, yumurtlmayı tam bilmiyorum canım. benim cizgl bayagı silik ya, insallah testte bi sorun yoktur.

QUOTE=xDerinMavix;35155190]İkinci çizgi silik de çıksa pozitif diye biliyorum.
Kan testi ile netleştir bence canım.
[/QUOTE]

Onuda yaptırırım insallah.

bu ara bana da çok sık oluyo o ruh hali. hatta dün akşam üstü öyle bi gergindim ki, evde herkes noldu hasta mısın dedi. cevap verirken ses tonumdan farkettim ben de, hayır yok bişeyim derken bile kavga eder gibi söyledim.
geriliyoruz bence farketmeden. bi de senin yaşadığın koaly bişey değil, önce bebiş tutunamadı, sonra eşinin durumunu öğrendiniz. üst üste geldi hep. aslında bi tatil yapsanız siz şöyle iki günlük bi kaçamak, bence çok iyi gelir. :KK34:

ewet galiba bazen dayanamıorum yaşadıklarıma ...canım keşkeee ama çok zor o iki gün kaçamaklar malesefff nese en azından ben ankaraya gidicemde bu arada aşılama için bikaç bilgi araştırdım diorki aşılamadan önce mutlaka rahim filmi çekilmeliymiş çünkü eğer tüplerde tıkanıklıkvarsa başarı sansı yüzde sıfırmış bende bu rahim filminden çok korkuyorum yaa :KK43:

[SUP][/SUP]
bencede öle bende hiçbi sıkıntı yok çok şükür eşiminde sperm değerleri normal hareketliliği zayıf o yüzden banada tutar gibi gelio allah büyüktür ya
bugün öle kötüyümki içimden ağlamak gelior çok mutsuzum ama tam olarak sebebini bilmiyorum :KK43:

Mutsuz olma sukret en azindan sperm var asilama tup bebek gbi sanslarn var dogal yolla bile olabilr ama bak bze belki tup bebek sansimz bile yok sperm bulunmzsa hic sansmz yok sukret ve dua et gerisi rabbimin takdiri

ewet galiba bazen dayanamıorum yaşadıklarıma ...canım keşkeee ama çok zor o iki gün kaçamaklar malesefff nese en azından ben ankaraya gidicemde bu arada aşılama için bikaç bilgi araştırdım diorki aşılamadan önce mutlaka rahim filmi çekilmeliymiş çünkü eğer tüplerde tıkanıklıkvarsa başarı sansı yüzde sıfırmış bende bu rahim filminden çok korkuyorum yaa :KK43:

anestezili de yapılıyo. hiç bişey anlamıyomuşssun ozaman. ama tabi narkozun etkisi geçsin diye bi ay korunmak gerekebilir ozaman. e sizin zaten aşılama olcak. bi ay beklersiniz sadece. korkuyosan anestezili yaptır.

QUOTE=leble;35155291]bana da aynı şey oldu dün akşam,, senin bat ın ne zaman ? benim 3 mayıs dı birde yumurtlamadan iki hafta sonra diyorlar minumum testi yaptırmak için,, hatta mümkünse üç hafta

Batım 7 mayısda, yumurtlmayı tam bilmiyorum canım. benim cizgl bayagı silik ya, insallah testte bi sorun yoktur.

[/QUOTE]

Onuda yaptırırım insallah.[/QUOTE]

canım hayırlı olsun silikte olsa bence hamilesin zaten batına 2 gün varmış çıkması bile mucize yani çok sevindim allah bütün hamilelerin evlatlarını sağlıklı bi şekilde kucaklarna almayı nasip etsin...

[SUP][/SUP]

Mutsuz olma sukret en azindan sperm var asilama tup bebek gbi sanslarn var dogal yolla bile olabilr ama bak bze belki tup bebek sansimz bile yok sperm bulunmzsa hic sansmz yok sukret ve dua et gerisi rabbimin takdiri

haklısın ben allahın taktirine ve o ol derse olacağını düşünen biriyim herşeye ragmen senin durumunda bile çünkü benim bi arkadaşım yumurtası olmadan bi evlat dünyaya getirdi dr.lar bile inanamadı tıpta imkansızdı bunların farkındayım ama bugün bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum elimde değil

yok mu belirtin??? belirtin varsa, yarın sabah idrar testi yap erken döllenmeyse çıkar belki :KK16:

belirti melirti hak getire. tık yok. ufak bi adet sancısı gibi bişey yokluyo ama çooook az. belki de ayaklarımı üşütümüşümdür ondan olabilir. onun dışında ne göğüs hassasiyeti ne başka bi şey. bekliycem.:KK31:

canım hayırlı olsun silikte olsa bence hamilesin zaten batına 2 gün varmış çıkması bile mucize yani çok sevindim allah bütün hamilelerin evlatlarını sağlıklı bi şekilde kucaklarna almayı nasip etsin...[/QUOTE]

Allah razı olsun, ya testte sorun varsa filan diye korkuyorum, insallah kan testinden sonra netlesir. Rabbim isteyenlere hayırlı evlatlar naaip etsin insallah

Bu nasıl bi haber yaaaaa acayip sevindiimmm maşallaaahhhh :emir_bebek::emir_bebek:
Gözün aydın yaaa tebrik ederrrimmmm :)
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsinnnnnnn:KK16::KK16:

İlk hamile haberimizi şimdi aldık aramızdan ayrılanlarda var hayırlısı bakalım...
sende adet olmuşsn sanırım yeni bat ını güncellememiz ister misin ?

Canım yeni adetim 27 Mayıs yeni hamişimizi tebrikkkkkk ederim darısı tüm bekleyenlere ve bana inşlahha :KK66:

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anestezili de yapılıyo. hiç bişey anlamıyomuşssun ozaman. ama tabi narkozun etkisi geçsin diye bi ay korunmak gerekebilir ozaman. e sizin zaten aşılama olcak. bi ay beklersiniz sadece. korkuyosan anestezili yaptır.

hımm olsun korunurum bende biay gerçi korunmasamda olmuo zaten :))) anestezili yaptırırım korkuorum ben dayanamam ole acılara yaa

[SUP][/SUP]

nekadar duygu dolu konuşmuşsun canım yaaa, siz şimdi hangi aşamadasınız, yani nasıl bi yol izliceksiniz?

canım hayırlı olsun silikte olsa bence hamilesin zaten batına 2 gün varmış çıkması bile mucize yani çok sevindim allah bütün hamilelerin evlatlarını sağlıklı bi şekilde kucaklarna almayı nasip etsin...[/QUOTE]

Allah razı olsun, ya testte sorun varsa filan diye korkuyorum, insallah kan testinden sonra netlesir. Rabbim isteyenlere hayırlı evlatlar naaip etsin insallah[/QUOTE]

Aminnnnnn inşallah. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

QUOTE=leble;35155291]bana da aynı şey oldu dün akşam,, senin bat ın ne zaman ? benim 3 mayıs dı birde yumurtlamadan iki hafta sonra diyorlar minumum testi yaptırmak için,, hatta mümkünse üç hafta

[/QUOTE]

yarın sabah yijne yap bakalım, karşılaştır, koyulaşıyosa tamamdır

Allah razı olsun, ya testte sorun varsa filan diye korkuyorum, insallah kan testinden sonra netlesir. Rabbim isteyenlere hayırlı evlatlar naaip etsin insallah[/QUOTE]

allah cümlemizden razı olsun canım testte sorun varsa bozuk çıkıo ne t bölgesi nede c bölgesinde çizgi çıkmıor canım o yüzden bozuk olması imkansız kan testi yaptır ama dr ultrasyona falan keseye bakim derse baktırma bi hafta daha bekle öle baktır çünkü milletin canını sıkıolar yok bebek olmayabilir yok kese görünmedi birsürü bunalıma sokuolar

yarın sabah yijne yap bakalım, karşılaştır, koyulaşıyosa tamamdır

Canım bugun yolculuk var bugun test alamam yarın sabah elimde test olmayacak yani, carsamba yapmayı dusunuyorum, insallah net cıkar. Eger testin arızasından filan cıktıyda o silik cizgi cok uzulurum ya😔

allah cümlemizden razı olsun canım testte sorun varsa bozuk çıkıo ne t bölgesi nede c bölgesinde çizgi çıkmıor canım o yüzden bozuk olması imkansız kan testi yaptır ama dr ultrasyona falan keseye bakim derse baktırma bi hafta daha bekle öle baktır çünkü milletin canını sıkıolar yok bebek olmayabilir yok kese görünmedi birsürü bunalıma sokuolar

Tamam canım insallah dedigin gibi yaparım, saglık ocaklarında kan testi yapıyorlar mı?

X