Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

günaydı özgecim. aşılama kolay bi işlemmiş ama, tutma ihtimalı yüksek diil. tabi denemekte fayda var arkadaşım. en azından spermin yumurtaya doğru yola çıktığını biliceksin. :KK34:

günaydın canım ya biliorum ama aşılamayı denemeden tüp bebek düşünmüorum belki tutabilir ki tutanda oluo en az 2 3 kere aşılamayı denemeyi düşünüyorum son çağremde tüp bebek :KK43:

benimde sözüm olmasa söylücam şimdi annem benimle kalıyor ve eşim evde yok, bu gece gelicek, annem de salı akşamı gidicek,,,
( eşim hafta sonu yok diye annem geldi benimle kalmaya)
söylemek istiyorum ama söylersem sözümde durmadım diye kötü bir şey olmasından korkuyorum

tebrik ederimmm çok sevindim hayırlısı olsun, değerin güzelce artsın ve bebeğini kucağına almak nasip olsun :KK49::emir_bebek:

günaydın canım ya biliorum ama aşılamayı denemeden tüp bebek düşünmüorum belki tutabilir ki tutanda oluo en az 2 3 kere aşılamayı denemeyi düşünüyorum son çağremde tüp bebek :KK43:

aşılama denemeden tüp bebek denemeye gerek yok tabi. aşılama dediğim gibi sperm azlığı olan kişiler için bulunmaz bir yöntem. zaten başka sıkıntınız da yok. stres olmadıktan sonra tutar gibi geliyo bana.:KK49:

benimde sözüm olmasa söylücam şimdi annem benimle kalıyor ve eşim evde yok, bu gece gelicek, annem de salı akşamı gidicek,,,
( eşim hafta sonu yok diye annem geldi benimle kalmaya)
söylemek istiyorum ama söylersem sözümde durmadım diye kötü bir şey olmasından korkuyorum

Siyleme ozamn bosver sabret ilk esine soyle blki oda dayanamz ailesinne faln soylr hadi hayirlisi rabbm saglicakla kucagina almayi nasip etsin cok mucizevi bisey ya rabbm bizede nasip etsin ins

Operasyondan sonra tekrar hamilelik olusur mu peki?

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
canım annem olduğunda en son kardeşim çoktan doğmuştu yani sonrası hakkında bilgim yok ama gebeliğe engel olacağını sanmıyorum
ilgin için teşekkürler arkadaşım:) umarım sizin güzel kalbiniz gibidir herşey, herşey yolundadır umarım :KK16:

ne demek canım eminim yolundadır:KK16:

Siyleme ozamn bosver sabret ilk esine soyle blki oda dayanamz ailesinne faln soylr hadi hayirlisi rabbm saglicakla kucagina almayi nasip etsin cok mucizevi bisey ya rabbm bizede nasip etsin ins

yok ailesine demez eşim bende demeyeceğim zaten, hamile olduğumu eşimin ailesine,,,,
uzak olsunlar dursunlar benden

Gunaydın arkadaslarr, testimi yaptım 2dk sonra silik bicizgi cıktı, esime gosterdim goruyor musun diye oda evet dedi. Cizgi silik oldugu icin biraz korku var bende, siz ne dusunuyorsunuz?

gunaydın :KK16:
ne güzel bi haber bu sabahın ilk saatlerinde. hayırlısı olsun tatlım. :118: bunu kutlayalım:KK24:

aşılama denemeden tüp bebek denemeye gerek yok tabi. aşılama dediğim gibi sperm azlığı olan kişiler için bulunmaz bir yöntem. zaten başka sıkıntınız da yok. stres olmadıktan sonra tutar gibi geliyo bana.:KK49:

bencede öle bende hiçbi sıkıntı yok çok şükür eşiminde sperm değerleri normal hareketliliği zayıf o yüzden banada tutar gibi gelio allah büyüktür ya
bugün öle kötüyümki içimden ağlamak gelior çok mutsuzum ama tam olarak sebebini bilmiyorum :KK43:

Amin inşallah çok fazla beklemeden ve hayirlisiyla...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede öle bende hiçbi sıkıntı yok çok şükür eşiminde sperm değerleri normal hareketliliği zayıf o yüzden banada tutar gibi gelio allah büyüktür ya
bugün öle kötüyümki içimden ağlamak gelior çok mutsuzum ama tam olarak sebebini bilmiyorum :KK43:

bu ara bana da çok sık oluyo o ruh hali. hatta dün akşam üstü öyle bi gergindim ki, evde herkes noldu hasta mısın dedi. cevap verirken ses tonumdan farkettim ben de, hayır yok bişeyim derken bile kavga eder gibi söyledim.
geriliyoruz bence farketmeden. bi de senin yaşadığın koaly bişey değil, önce bebiş tutunamadı, sonra eşinin durumunu öğrendiniz. üst üste geldi hep. aslında bi tatil yapsanız siz şöyle iki günlük bi kaçamak, bence çok iyi gelir. :KK34:

şimdi formları okuyordum dedim ki gideyim şu hamilelik testine gene bakayım,,, ( çöpe atmadım, annem evde eşime sözüm var ilk üç ay kimseye demeyeceğim diye )
ben testi tuvalette yaptım öyle 5 dakika falan beklememiştim ve şimdi gittim teste baktım ikinci çizgi silikleşmiş,,,,,
kalbim ağzımda,,, ağlamak istiyorum ama ağlayamiyorum,,, eşimde yanımda yok annem yanımda ama sözüm var,,, nutkum tutuldu,,,
umarım hayırlı haberdir,,,
umarım hepimizin hayırlı haberleri olur

canım hayırlı uğurlu olsun

X