Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

wuuuu onu nerden buldun kızz :)
evet yaa ilk kullandım sonra kullancaktım kullanım şeklini untuup sordum ama herkes tekrar doktora git dedi gidebilseydim burda sormıcaktım zaten :)))
neyse sen ne zaman başlıcan kullanmayaa

Yok canım selamete erecek gibi değilim ben neredeyse 2 senedir sabrede sabrede kalmadı artık sabır bende

(( öyle deme yaa rabbim vericek mükafatını inşallaaahhh

Merhaba canım, ben iyim batıma az kaldı heyecanlıyım, bence uzulme belkide ustune gormedir. Ay her durumda umitlenebiliyorum resmen 😄 cok komik 😄

yok cnm bende üstünü görme falan olmuo adetime iki gün kala akıntı şeklinde başlıyo 28. gün tamamen başlıyo yani salı günü başlıycak. zaten pek istemiodum bu ay. şuan tamamen tiroidime takılmış durumdayım tamamen düzeltmem lazım ikinci bir çöküntüyü kaldıramam gebeliğe tamamen hazır olmam lazım ALLAHIMIN izniyle. ne demişler geç olsun güç olmasın. inşallah senden hayırlı haberler alırız :)

Yarin yine basliyorum insallah hayirlisi

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

İnsallah umutların bos degildir, buradan mutlu haberler verirsin, bende veririm herkes versin yaa 😄

Uhibbukecim, senin su umutlu haline bayiliyorum ::)
Keske ben de umudu biraz arttirabolsem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım canım uzulmemene sevindim,insallah en hayırlı zamanda saglıklı bi sekilde kucagına alırsın evlatlarını :)

Uhibbukecim, senin su umutlu haline bayiliyorum ::)
Keske ben de umudu biraz arttirabolsem

Benim adımı söyleyip hatın den alıntı yapmışsın :)))
olsun bu ay o da bende umut doluyuz yaaa maşallaahh :)
Rabbim tüüümmm bekleyenlere nasip etsin inşaalllllaaahhhh

Ben sabah test yaptim ama negatif cikti bugun adetim geceli 5 gün oluyo sizce umudumu kaybetmeli miyim

Kan testi de yaptrdın mı ?
Ben her zaman kırmızıları görene kadar umudun kaybedilmemesi taraftaryım...
hele geçenlerde adeti gectikten 18 gün sonra ancak ögrenmiş birini görünce bu konuda ki fikrim netleşti :)

Aynen umutluyum gercekten.: ) kızlar ben galiba yarın sabah test yapcam ya dayanamıyorum. bi sorum var biraz utanıyorum ama 😊 kabın icinemi idrarımı yapmalıyım yoksa direk cubuga mı yapnalıyım?

Evet öyle olmuş
Tü tü tü maşallah nazar deymesin size

Aynen umutluyum gercekten.: ) kızlar ben galiba yarın sabah test yapcam ya dayanamıyorum. bi sorum var biraz utanıyorum ama 😊 kabın icinemi idrarımı yapmalıyım yoksa direk cubuga mı yapnalıyım?

had, hayırlısı bakalım :)
ama çıkmazsa da umutsuz yok dimiiii :)
ben kaba alıyorum daha dogru oluyo gibi ama sen bilirsin...

Evet öyle olmuş
Tü tü tü maşallah nazar deymesin size

benim batım 03/05/2014 ama dayanamadım hamilelik testi yaptım adetime 5 gün kala birde 3 gün kala ikisi de negatifdi,, ama halen adetim gelmedi bugünde hamilelik testi yaptım negatif çıktı, işin tuhaf tarafı kendimi hamile gibi hissediyorum,,,,
napıyım ?????

8 mayısta tekrar test yap hamileysen çıkar zaten
yok dayanamıyosan yarın git kan testi yaptır

Yarin is cikisi gidip kan testi yaptircam en iyisi bu boylece nevar ne yok ogrenmis oluruz

İnternetten LABOQUICK gebelik testi sipariş edicem 5 tanesi 30 lira
başka bi topikte okudum çok iyi bir testmiş
ovulasyon testide meşhur haberiniz olsun

Bekle demek kolay :) oyuzden ne drsem bilemiyorum

Bekle demek kolay :) oyuzden ne drsem bilemiyorum

yani acaba mümkün müdür ? hamile olmam ? test ne zaman çıkar ? sizin çevrenizde var mı? 8 mayıs a kadar bekleyeyim sonra hamileysem pozitif çıkar mı???
amanın amanın ne zor beklemek

yani acaba mümkün müdür ? hamile olmam ? test ne zaman çıkar ? sizin çevrenizde var mı? 8 mayıs a kadar bekleyeyim sonra hamileysem pozitif çıkar mı???
amanın amanın ne zor beklemek

Benim arkadasim gecen dogum yaoti. Hamile olduguna emindi ama test bat gununu bi hafta sona bile negatif gosterdi.
Iki sekil de ornekler var. Hayirlisi insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…