Yok insallah, sabah yaparsam yazarım insallah. Kısmet bakalım. 😌
Doktor sali cagirdi. Bakcak catlamaya deger yumurta var mi diye. Varsa vercek sanirim.
benim batım 03/05/2014 ama dayanamadım hamilelik testi yaptım adetime 5 gün kala birde 3 gün kala ikisi de negatifdi,, ama halen adetim gelmedi bugünde hamilelik testi yaptım negatif çıktı, işin tuhaf tarafı kendimi hamile gibi hissediyorum,,,,
napıyım ?????
Yarin is cikisi gidip kan testi yaptircam en iyisi bu boylece nevar ne yok ogrenmis oluruz
İnternetten LABOQUICK gebelik testi sipariş edicem 5 tanesi 30 lira
başka bi topikte okudum çok iyi bir testmiş
ovulasyon testide meşhur haberiniz olsun
kan testleri ne kadar ? özel poliklinik yada laboratuarlarda?merakla bekliyo olucam sabah sonuçları :)
inşallah güzel haberle başlarız yeni güne :)
hakkında hayırlısı olsun cemrecim...inşşallah yumurta saglıklı bi şekilde çatlar ve sana tutunmak için hazır bi şekilde bekler :)
bat ını geceli çok olmadı ki bence çıkmayabilr....
en kesini kan testi derler onda bile çok geç çıktıgı oluyo sonuçta...
hakkınızda hayırlısı olsun ama kırmızıları görene kadar umuutsuz olmayın inşallah
inşallaaahhh hayırlı haberlerle dönersin
ben bu ay ovu testini kullandım o markanın...daaa ovu testi yanında gebelik testi olanlarda vardı onlardan almadıgıma pişman oldum yaaa
benim batım 03/05/2014 ama dayanamadım hamilelik testi yaptım adetime 5 gün kala birde 3 gün kala ikisi de negatifdi,, ama halen adetim gelmedi bugünde hamilelik testi yaptım negatif çıktı, işin tuhaf tarafı kendimi hamile gibi hissediyorum,,,,
napıyım ?????
Gunaydın arkadaslarr, testimi yaptım 2dk sonra silik bicizgi cıktı, esime gosterdim goruyor musun diye oda evet dedi. Cizgi silik oldugu icin biraz korku var bende, siz ne dusunuyorsunuz?
Gunaydın arkadaslarr, testimi yaptım 2dk sonra silik bicizgi cıktı, esime gosterdim goruyor musun diye oda evet dedi. Cizgi silik oldugu icin biraz korku var bende, siz ne dusunuyorsunuz?
aynen öyle özgecim
Bu arada inan vicdanımda sızlıyo ama halıda yıkıyom ya hamileysem demekten de kendimi alamıyorum(((
ayy bilmiyorum nasıl bi hal bende kiiii
Bat ıma çok var :)
Bende ki abartılı heyecan yani anlayacagınız :)
ama olumlu ya da olumsuz her haberi burdaa haykıracagım kesin :)
ilginiz için teşekkür ederim :)
Benimde 9 gün var belirti miiiiii o da ne kiiiiiiiiiiii
diyorum ki azcık bi gögüslerimde hassaslık vardı o da kaybolduuu :):)
herşeye ragmen müthiş umutluyum bakalım hayırlısı :)
ayyyy uhibbukeden eminim demen bile beni heyecanlandırdı inşallah özgecim yaaa :)
Rabbim tez zzamanda hepimize nasip etsin inşallaahhh zor yaa bir gün bir ay gibi geçerken zor cidden beklemek
ben de güel haberi bu ay veremem çünkü bende de yumurta büyümemiş bu ay. taa 21. günümde salı günü gitçem de dr. bakçak. ozamana kalan yumurtadan bişi çıkmaz zaten. uhibbuke müjdeyi vercek gibi geliyo bana daama senden de ümitliyim ben yaw
şimdi formları okuyordum dedim ki gideyim şu hamilelik testine gene bakayım,,, ( çöpe atmadım, annem evde eşime sözüm var ilk üç ay kimseye demeyeceğim diye )
ben testi tuvalette yaptım öyle 5 dakika falan beklememiştim ve şimdi gittim teste baktım ikinci çizgi silikleşmiş,,,,,
kalbim ağzımda,,, ağlamak istiyorum ama ağlayamiyorum,,, eşimde yanımda yok annem yanımda ama sözüm var,,, nutkum tutuldu,,,
umarım hayırlı haberdir,,,
umarım hepimizin hayırlı haberleri olur
Super yaa hadi hayirlisi ins hamilesindir darisi hepimizeGunaydın arkadaslarr, testimi yaptım 2dk sonra silik bicizgi cıktı, esime gosterdim goruyor musun diye oda evet dedi. Cizgi silik oldugu icin biraz korku var bende, siz ne dusunuyorsunuz?
Canım annemde vardı operasyon gerekiyorKizlar rahim sarkmasi ile ilgili bilgisi olan, duyan, bilen var mi? Bir derdim var bolumune konu actim eltim icin. Hala cvp alamadim.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Canım yumurtlama ağrısı çok şiddetli olabilir bende bir kaç aydır öyle oluyor, o ağrı olduğu zaman boş geçme sakınKizlar ya sag tarafimda agri var gobegimin yan tarafi . Bobrek doktoruna gittim bisey yok dedi . Kadin donktoru da bisey yok dedi . Yumurtlama olabilir dedi. Sag bacagima dogru iniyor. Ayda bi muhakkak adetimle 23. Gün filan oluyor. Bi tahmininiz var mi ne diyorsunuz. Yumutlama bukadar sanci yspar mii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım demek ki sen geç yumurtluyorsun 2-3 güne çatlar yumurtan, progesteron yetmezliği var diye düşünmüştür onda vermiştir, bak porogesteron hormonuna yumurtlamadan 7 gün sonra bakılıyor, her yerde adetin 21. günü deniliyor ama yanlış çünkü herkes 16. gün yumurtlamıyor, progesteron seviyesine göre yumurtlama olup olmadığı tespit ediliyorözgee napıosuuunnn? ben bugün doktora gittim. dedim ben erken regl oldum 4 gün. çatladıktan sonra 14 gün sonra olmam gerekmiyo muydu? evet hatta 16 günü bile bulabiliyo dedi. acaba rahim mi kalınlaşamıyo yumurta mı tutunamıyo dedi. reglden sonra gelseydin bakardık belki bi fikrimiz olurdu dedi. geç geldin çok dedineyse şimdiki yumurta durumuna baktı. 14.6 mmlik bi yumurta gördü. 18. gün için küçük bi yumurta ama belki geç yumurtluyosundur salı mutlaka gel dedi. 21. gün yani. yumurta gelişirse rahimi besleyen ilaç başlayabiliriz sana dedi. progestanmış adı ilacın.hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş. ben de rahim filminden bahsetmedim doktor böyle konuşunca. bakalım salı nolcak
Canım 14-16 gün sürmez ki ben 12. gün adet olurum en fazla 16 gün oluyor aslında 10. gün olman normal sayılır:) doğru anlamışım demekki. geçen ay yumurta çatlatma iğnesi oldum. ama iğneden 10 gün sonra regl oldum. normalde 14-16 gün sonra olması lazım. doktor da şaşırdı duyunca. dediki belki de rahim kalınlaşmıyodur bebek tutunamıyodur dedi. kendince böyle bi fikir üretti. nekadar gerçekliği var bilemem. şimdi de yumurtam küçük. 18. gün 14.6 mm. 21. gün yani salı tekrar çaardı. büyür belki bakalım dedi. çatlama boyutuna gelirse yumurtam progestanı vercek sanırım. ortada bişi yok yani anlıcağın:)
sen ne durumdasın canım?
başın sağolsun Allah rahmet eylesindedemi kaybettik,bende cenaze,gelen giden onlarla mesgulüm..
gelen gidenler saolsun bebek olmuyo mu die soruyolarrrr ..
Canım yaşın çok küçük daha hem de ikinci ayın hemen neye dayanarak klomen vermiş dr çok gereksiz bir durum, klomenden sonra kontrole gel dedi mi çatlatma iğnesi söyledi mi klomen yüzünden bir sürü kişide kist oluyor, başka doktora gitmeni tavsiye ederimArkadaşlar size çok ömemli bişi danışmak istiyorum. Bu benim bebek isteyeli ikinci ayım. Çokta üstüne düşmüyorum çünkü vajinismusu yeni yendim cinselliği benimsemek daha önemli bnm için. Fakat eşim etrafın baskısı ve yaşı dolayısıyla çok bebek istiyor. 3 hafta kadar önce regl sancısı içim doktora gittiğimizde bebek istiyoruz biz dedi ve doktor hemen klomen yazdı. Bende ilk defa deneme yaptık bi kaç ay geçsin öyle kullanayım dedim. Vücuduma hemen hormon yüklemek istemedim. Dün eşimle bu konu yüzünden tartıştık madem çocuk istemiyordun niye evlendin dedi bana hemen klomene başlamamı istiyo. Ben acele etmenin gereksiz olduğunu annemin bir buçuk yıl sonra bana hamile kaldığını anlattım ama anlamıyor. Velhasıl sizce ilaç kullanayımmı kullanmayayım mı? Bu arada ben 19 yaşındayım o 29. Şimdiden teşekkürler..
cemre yaaa sence ne zaman test yapsam :)))
çok fena çoştum ben bu ay :)
amiinn inşallah
Canım ben ilk yumurtlamadan sonra 6. gün yaptım ertesi gün silik çizgi vardı laboguick strip test mükemmel en erken o gösteriyor, sonra 9. gün yaptım çok belirgin çıktı ama bu teste garanti veririm başka markaya verememişin tuhaf tarafı belirtim de yok :)
yumurtlama dönemindeki gögüslerimde ki hassaslıkta kayboldu :))
içimden bi ses boşa hayal kurdugumu söylüyor :))
kötü olmuş canım anlayışlı olmaları lazım eşine söyle o idare etsinKizlar nasilsiniz?benim bulantilar artti..bi de kayinvalidemle kayinpederim bizdeler bi haftadir..delirmek uzereyim..kayinpederim surekli yemek istio cildiricam..tamam kayinvalidem yapio yemekleri ama ben kokuya bile tahammul edemiorum yaaa...surekli gezmek istiolar benim halim yok kimildamaya..az once ciktilat gittiler gezmeye yine..esime benim midem kotu gidemicem die soledim sen git istiosan dedim o da beni yalniz birakmak istemedi kaldi evde onlar gittiler..esimle kotu olucam onlarin derdine..bi haftadit burdalar gitmeye de niyetleri yok gibi..kafayi yemek uzereyim..tavir yapiomusm gibi hissediolar biliorum ama bole bi donemde elimden gelen de bu yani fazlasini yapamiorumm..
çıkmaz çok erken yapmışsın tabi yaptığın marka önemli, 3-4 gün sonra yine yaparkadaşlar daha adetime bir hafta var ama dayanamyıp test yaptım evde vardı die...negatif cıktı hamile olsam sizce çıkarmıydı
canım geç döllenme olabilir umut varBen sabah test yaptim ama negatif cikti bugun adetim geceli 5 gün oluyo sizce umudumu kaybetmeli miyim
kan ver canımbenim batım 03/05/2014 ama dayanamadım hamilelik testi yaptım adetime 5 gün kala birde 3 gün kala ikisi de negatifdi,, ama halen adetim gelmedi bugünde hamilelik testi yaptım negatif çıktı, işin tuhaf tarafı kendimi hamile gibi hissediyorum,,,,
napıyım ?????
canım çok güzel bir test ama strip al kaset tipi almaİnternetten LABOQUICK gebelik testi sipariş edicem 5 tanesi 30 lira
başka bi topikte okudum çok iyi bir testmiş
ovulasyon testide meşhur haberiniz olsun
ayyy çok güzel canım geç döllenme demek ki, hemen kan verme evde her gün test yap iyice koyulaşınca gidip kan ver,şimdi değerin düşük çıkar olumsuz konuşup canını sıkarlarşimdi formları okuyordum dedim ki gideyim şu hamilelik testine gene bakayım,,, ( çöpe atmadım, annem evde eşime sözüm var ilk üç ay kimseye demeyeceğim diye )
ben testi tuvalette yaptım öyle 5 dakika falan beklememiştim ve şimdi gittim teste baktım ikinci çizgi silikleşmiş,,,,,
kalbim ağzımda,,, ağlamak istiyorum ama ağlayamiyorum,,, eşimde yanımda yok annem yanımda ama sözüm var,,, nutkum tutuldu,,,
umarım hayırlı haberdir,,,
umarım hepimizin hayırlı haberleri olur
ay canım süper maaşallah sende hamilesinGunaydın arkadaslarr, testimi yaptım 2dk sonra silik bicizgi cıktı, esime gosterdim goruyor musun diye oda evet dedi. Cizgi silik oldugu icin biraz korku var bende, siz ne dusunuyorsunuz?
Günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Leble inşallah hamilesindir. Rabbim tüm isteyenlere versin çok bekletmeden hayirlisiyla..
Ayyy ne guzel ins hamilesindir simdiden tebrik ederm benm esmde diyo biliyomusn uc ay kimse bilmesin olunca diyo ama dedm bn dayanamam tutamam icmde ama ahdim var ilk esime diycem esim duycak
canım geç yumurtlıosundur nie ümitsizliğe düşüosunki sonuçta adetine bir günkala yada adet gününde bile tutan var bu işler belli olmuo uhibbuke bencede hamile ama kendini fazla yoruo çocuk tutanamadı die korkuorum ben allah korusun bana gelince keşke ama imkansız be gülüm milletin eşlerinin spermi yüksekken bile zar zor hamile kalıolar ben nerdeeee bu arada eşimle bi karar aldık ankaradan gelince diyarbakırda aşılama yaptıralım diorz ameliyat olsa iki yıl sora yine eski halini alacakmış o yuzden dioruz aşılama yaptıralım
Canım annemde vardı operasyon gerekiyor
Canım yumurtlama ağrısı çok şiddetli olabilir bende bir kaç aydır öyle oluyor, o ağrı olduğu zaman boş geçme sakın
Canım demek ki sen geç yumurtluyorsun 2-3 güne çatlar yumurtan, progesteron yetmezliği var diye düşünmüştür onda vermiştir, bak porogesteron hormonuna yumurtlamadan 7 gün sonra bakılıyor, her yerde adetin 21. günü deniliyor ama yanlış çünkü herkes 16. gün yumurtlamıyor, progesteron seviyesine göre yumurtlama olup olmadığı tespit ediliyor
Canım 14-16 gün sürmez ki ben 12. gün adet olurum en fazla 16 gün oluyor aslında 10. gün olman normal sayılır
başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Canım yaşın çok küçük daha hem de ikinci ayın hemen neye dayanarak klomen vermiş dr çok gereksiz bir durum, klomenden sonra kontrole gel dedi mi çatlatma iğnesi söyledi mi klomen yüzünden bir sürü kişide kist oluyor, başka doktora gitmeni tavsiye ederim
Canım ben ilk yumurtlamadan sonra 6. gün yaptım ertesi gün silik çizgi vardı laboguick strip test mükemmel en erken o gösteriyor, sonra 9. gün yaptım çok belirgin çıktı ama bu teste garanti veririm başka markaya veremem
kötü olmuş canım anlayışlı olmaları lazım eşine söyle o idare etsin
çıkmaz çok erken yapmışsın tabi yaptığın marka önemli, 3-4 gün sonra yine yap
canım geç döllenme olabilir umut var
kan ver canım
canım çok güzel bir test ama strip al kaset tipi alma
ayyy çok güzel canım geç döllenme demek ki, hemen kan verme evde her gün test yap iyice koyulaşınca gidip kan ver,şimdi değerin düşük çıkar olumsuz konuşup canını sıkarlar
ay canım süper maaşallah sende hamilesin
hoş geldin:)
Canım annemde vardı operasyon gerekiyor
Canım yumurtlama ağrısı çok şiddetli olabilir bende bir kaç aydır öyle oluyor, o ağrı olduğu zaman boş geçme sakın
Canım demek ki sen geç yumurtluyorsun 2-3 güne çatlar yumurtan, progesteron yetmezliği var diye düşünmüştür onda vermiştir, bak porogesteron hormonuna yumurtlamadan 7 gün sonra bakılıyor, her yerde adetin 21. günü deniliyor ama yanlış çünkü herkes 16. gün yumurtlamıyor, progesteron seviyesine göre yumurtlama olup olmadığı tespit ediliyor
Canım 14-16 gün sürmez ki ben 12. gün adet olurum en fazla 16 gün oluyor aslında 10. gün olman normal sayılır
başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Canım yaşın çok küçük daha hem de ikinci ayın hemen neye dayanarak klomen vermiş dr çok gereksiz bir durum, klomenden sonra kontrole gel dedi mi çatlatma iğnesi söyledi mi klomen yüzünden bir sürü kişide kist oluyor, başka doktora gitmeni tavsiye ederim
Canım ben ilk yumurtlamadan sonra 6. gün yaptım ertesi gün silik çizgi vardı laboguick strip test mükemmel en erken o gösteriyor, sonra 9. gün yaptım çok belirgin çıktı ama bu teste garanti veririm başka markaya veremem
kötü olmuş canım anlayışlı olmaları lazım eşine söyle o idare etsin
çıkmaz çok erken yapmışsın tabi yaptığın marka önemli, 3-4 gün sonra yine yap
canım geç döllenme olabilir umut var
kan ver canım
canım çok güzel bir test ama strip al kaset tipi alma
ayyy çok güzel canım geç döllenme demek ki, hemen kan verme evde her gün test yap iyice koyulaşınca gidip kan ver,şimdi değerin düşük çıkar olumsuz konuşup canını sıkarlar
ay canım süper maaşallah sende hamilesin
hoş geldin:)