Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yok insallah, sabah yaparsam yazarım insallah. Kısmet bakalım. 😌

merakla bekliyo olucam sabah sonuçları :)
inşallah güzel haberle başlarız yeni güne :)

Doktor sali cagirdi. Bakcak catlamaya deger yumurta var mi diye. Varsa vercek sanirim.

hakkında hayırlısı olsun cemrecim...inşşallah yumurta saglıklı bi şekilde çatlar ve sana tutunmak için hazır bi şekilde bekler :)

bat ını geceli çok olmadı ki bence çıkmayabilr....
en kesini kan testi derler onda bile çok geç çıktıgı oluyo sonuçta...
hakkınızda hayırlısı olsun ama kırmızıları görene kadar umuutsuz olmayın inşallah

Yarin is cikisi gidip kan testi yaptircam en iyisi bu boylece nevar ne yok ogrenmis oluruz

inşallaaahhh hayırlı haberlerle dönersin

İnternetten LABOQUICK gebelik testi sipariş edicem 5 tanesi 30 lira
başka bi topikte okudum çok iyi bir testmiş
ovulasyon testide meşhur haberiniz olsun

ben bu ay ovu testini kullandım o markanın...daaa ovu testi yanında gebelik testi olanlarda vardı onlardan almadıgıma pişman oldum yaaa

kan testleri ne kadar ? özel poliklinik yada laboratuarlarda?
ben istanbul anadolu yakasındayım

şimdi formları okuyordum dedim ki gideyim şu hamilelik testine gene bakayım,,, ( çöpe atmadım, annem evde eşime sözüm var ilk üç ay kimseye demeyeceğim diye )
ben testi tuvalette yaptım öyle 5 dakika falan beklememiştim ve şimdi gittim teste baktım ikinci çizgi silikleşmiş,,,,,
kalbim ağzımda,,, ağlamak istiyorum ama ağlayamiyorum,,, eşimde yanımda yok annem yanımda ama sözüm var,,, nutkum tutuldu,,,
umarım hayırlı haberdir,,,
umarım hepimizin hayırlı haberleri olur

geçen gün perşembe günü de çok ağlamıştım evde eşime, seni çok kıskanıyorum, dayanamıcam artık ben diye ( biliyorum çok komik, ben bile utanıyorum dediğimden ) öyle kadından kızdan değil de başka meseleler yüzünden,,,
eşimde demişti ki bu pek normal bir şey değil leble herhalde sen hamilesin demişti,,,,
amanın amanın amanın

Gunaydın arkadaslarr, testimi yaptım 2dk sonra silik bicizgi cıktı, esime gosterdim goruyor musun diye oda evet dedi. Cizgi silik oldugu icin biraz korku var bende, siz ne dusunuyorsunuz?

Gunaydın arkadaslarr, testimi yaptım 2dk sonra silik bicizgi cıktı, esime gosterdim goruyor musun diye oda evet dedi. Cizgi silik oldugu icin biraz korku var bende, siz ne dusunuyorsunuz?

İkinci çizgi silik de çıksa pozitif diye biliyorum.
Kan testi ile netleştir bence canım.

bana da aynı şey oldu dün akşam,, senin bat ın ne zaman ? benim 3 mayıs dı birde yumurtlamadan iki hafta sonra diyorlar minumum testi yaptırmak için,, hatta mümkünse üç hafta

Günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Leble inşallah hamilesindir. Rabbim tüm isteyenlere versin çok bekletmeden hayirlisiyla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin arkadaslar.

Uhibbuke'cim beni listeden silebilirsin. Aranizda olucam ama artik deneme yapmicam bebek icin.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

uhibbuke bekleme kıs valla ben çok rahatım ayın kaçı batıma ne kadar kaldı die hesap etmiorum nasıl olsa olmayacak die ama sende başka şeler düşün ayrıca kendinide yorma gerçekten yaptığın şey ii deil fazla yoruluorsun

canım geç yumurtlıosundur nie ümitsizliğe düşüosunki sonuçta adetine bir günkala yada adet gününde bile tutan var bu işler belli olmuo uhibbuke bencede hamile ama kendini fazla yoruo çocuk tutanamadı die korkuorum ben allah korusun bana gelince keşke ama imkansız be gülüm milletin eşlerinin spermi yüksekken bile zar zor hamile kalıolar ben nerdeeee bu arada eşimle bi karar aldık ankaradan gelince diyarbakırda aşılama yaptıralım diorz ameliyat olsa iki yıl sora yine eski halini alacakmış o yuzden dioruz aşılama yaptıralım

Ayyy ne guzel ins hamilesindir simdiden tebrik ederm benm esmde diyo biliyomusn uc ay kimse bilmesin olunca diyo ama dedm bn dayanamam tutamam icmde ama ahdim var ilk esime diycem esim duycak

Uhibbuke bu ay ben de fos çıktım sanırım. Sabah lekelenmem başladı maalesef. Benim batı belirsiz diyebilirsin canım. Yoruldum artık her ay her ay umutsuzluk, mutsuzluktan. Rabbim görüyor vardır bir bildiği diyorum.. Bu arada LEBLE ve HATIN silik test de pozitif sayılır bir kan testi verin siz. Hayırlı olsun:thumbup:

Son düzenleme:
Super yaa hadi hayirlisi ins hamilesindir darisi hepimize

Kizlar rahim sarkmasi ile ilgili bilgisi olan, duyan, bilen var mi? Bir derdim var bolumune konu actim eltim icin. Hala cvp alamadim.

Canım annemde vardı operasyon gerekiyor
Canım yumurtlama ağrısı çok şiddetli olabilir bende bir kaç aydır öyle oluyor, o ağrı olduğu zaman boş geçme sakın
Canım demek ki sen geç yumurtluyorsun 2-3 güne çatlar yumurtan, progesteron yetmezliği var diye düşünmüştür onda vermiştir, bak porogesteron hormonuna yumurtlamadan 7 gün sonra bakılıyor, her yerde adetin 21. günü deniliyor ama yanlış çünkü herkes 16. gün yumurtlamıyor, progesteron seviyesine göre yumurtlama olup olmadığı tespit ediliyor
Canım 14-16 gün sürmez ki ben 12. gün adet olurum en fazla 16 gün oluyor aslında 10. gün olman normal sayılır
dedemi kaybettik,bende cenaze,gelen giden onlarla mesgulüm..
gelen gidenler saolsun bebek olmuyo mu die soruyolarrrr ..
başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Canım yaşın çok küçük daha hem de ikinci ayın hemen neye dayanarak klomen vermiş dr çok gereksiz bir durum, klomenden sonra kontrole gel dedi mi çatlatma iğnesi söyledi mi klomen yüzünden bir sürü kişide kist oluyor, başka doktora gitmeni tavsiye ederim
cemre yaaa sence ne zaman test yapsam :)))
çok fena çoştum ben bu ay :)

amiinn inşallah

işin tuhaf tarafı belirtim de yok :)
yumurtlama dönemindeki gögüslerimde ki hassaslıkta kayboldu :))

içimden bi ses boşa hayal kurdugumu söylüyor :))
Canım ben ilk yumurtlamadan sonra 6. gün yaptım ertesi gün silik çizgi vardı laboguick strip test mükemmel en erken o gösteriyor, sonra 9. gün yaptım çok belirgin çıktı ama bu teste garanti veririm başka markaya veremem
kötü olmuş canım anlayışlı olmaları lazım eşine söyle o idare etsin
arkadaşlar daha adetime bir hafta var ama dayanamyıp test yaptım evde vardı die...negatif cıktı hamile olsam sizce çıkarmıydı
çıkmaz çok erken yapmışsın tabi yaptığın marka önemli, 3-4 gün sonra yine yap
Ben sabah test yaptim ama negatif cikti bugun adetim geceli 5 gün oluyo sizce umudumu kaybetmeli miyim
canım geç döllenme olabilir umut var
kan ver canım
İnternetten LABOQUICK gebelik testi sipariş edicem 5 tanesi 30 lira
başka bi topikte okudum çok iyi bir testmiş
ovulasyon testide meşhur haberiniz olsun
canım çok güzel bir test ama strip al kaset tipi alma
ayyy çok güzel canım geç döllenme demek ki, hemen kan verme evde her gün test yap iyice koyulaşınca gidip kan ver,şimdi değerin düşük çıkar olumsuz konuşup canını sıkarlar
ay canım süper maaşallah sende hamilesin
Günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Leble inşallah hamilesindir. Rabbim tüm isteyenlere versin çok bekletmeden hayirlisiyla..

hoş geldin:)

Kizlar adetim btti heyecan basladi bnde ins bu ay hamile kalabilirm hakkimzda hayirlisi bide meryem ana otu var bnde onu tasiycam suyunu ictim gecen ay tadi kotuydu dayanirsam suyuda icicem bide bu ay dk.gitmeti dusunuyorm bir iki gun icndemi gitsm haftaya falnmi adet yni btti

Ayyy ne guzel ins hamilesindir simdiden tebrik ederm benm esmde diyo biliyomusn uc ay kimse bilmesin olunca diyo ama dedm bn dayanamam tutamam icmde ama ahdim var ilk esime diycem esim duycak

benimde sözüm olmasa söylücam şimdi annem benimle kalıyor ve eşim evde yok, bu gece gelicek, annem de salı akşamı gidicek,,,
( eşim hafta sonu yok diye annem geldi benimle kalmaya)
söylemek istiyorum ama söylersem sözümde durmadım diye kötü bir şey olmasından korkuyorum

günaydın özgecim. aşılama kolay bi işlemmiş ama, tutma ihtimalı yüksek diil. tabi denemekte fayda var arkadaşım. en azından spermin yumurtaya doğru yola çıktığını biliceksin.

Son düzenleme:

Operasyondan sonra tekrar hamilelik olusur mu peki?

ilgin için teşekkürler arkadaşım:) umarım sizin güzel kalbiniz gibidir herşey, herşey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…