Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kısmet diyelim ozaman. hani derler ya kafa rahatken beklemiyoken gelir diye. o açıdan düşündüm senin durumunu.
bakalım kimler bombayı patlatıcak bu ay. çok heyecanlıııııı

Hayirlisi bakalim kafanin rahat olmasi benim icin kesin cunku varikosel varya biz imkansiz dioruz ,,, belki bu ay sen verirsn ama ben uhubbikeden cok eminim nedense hayirlisi bakalim

Ee ole yetistirmisler onlarin evinde hicbisi yenmez valla tabaga bardagada isetmislerdir cocugu tovbe yarabbim yaaa
Uhibbikeee yeter yaw ne halisi sen uctun iice bence elini bile surme kocan yikasin

aynen öyle özgecim

Bu arada inan vicdanımda sızlıyo ama halıda yıkıyom ya hamileysem demekten de kendimi alamıyorum (((
ayy bilmiyorum nasıl bi hal bende kiiii
cnm geçmişi bilmiyorum ama batın geçince yap bence. ya da 1 gün felan kalınca. sonucunu buraya yazarsan çok sevinirim.

Bat ıma çok var :)
Bende ki abartılı heyecan yani anlayacagınız :)
ama olumlu ya da olumsuz her haberi burdaa haykıracagım kesin :)
ilginiz için teşekkür ederim :)

Benimde 9 gün var belirti miiiiii o da ne kiiiiiiiiiiii
diyorum ki azcık bi gögüslerimde hassaslık vardı o da kaybolduuu :):)
herşeye ragmen müthiş umutluyum bakalım hayırlısı :)

Hayirlisi bakalim kafanin rahat olmasi benim icin kesin cunku varikosel varya biz imkansiz dioruz ,,, belki bu ay sen verirsn ama ben uhubbikeden cok eminim nedense hayirlisi bakalim

ayyyy uhibbukeden eminim demen bile beni heyecanlandırdı inşallah özgecim yaaa :)
Rabbim tez zzamanda hepimize nasip etsin inşallaahhh zor yaa bir gün bir ay gibi geçerken zor cidden beklemek

Kizlar nasilsiniz?benim bulantilar artti..bi de kayinvalidemle kayinpederim bizdeler bi haftadir..delirmek uzereyim..kayinpederim surekli yemek istio cildiricam..tamam kayinvalidem yapio yemekleri ama ben kokuya bile tahammul edemiorum yaaa...surekli gezmek istiolar benim halim yok kimildamaya..az once ciktilat gittiler gezmeye yine..esime benim midem kotu gidemicem die soledim sen git istiosan dedim o da beni yalniz birakmak istemedi kaldi evde onlar gittiler..esimle kotu olucam onlarin derdine..bi haftadit burdalar gitmeye de niyetleri yok gibi..kafayi yemek uzereyim..tavir yapiomusm gibi hissediolar biliorum ama bole bi donemde elimden gelen de bu yani fazlasini yapamiorumm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de güel haberi bu ay veremem çünkü bende de yumurta büyümemiş bu ay. taa 21. günümde salı günü gitçem de dr. bakçak. ozamana kalan yumurtadan bişi çıkmaz zaten. uhibbuke müjdeyi vercek gibi geliyo bana da ama senden de ümitliyim ben yaw

Benimde 9 gün var belirti miiiiii o da ne kiiiiiiiiiiii
diyorum ki azcık bi gögüslerimde hassaslık vardı o da kaybolduuu :):)
herşeye ragmen müthiş umutluyum bakalım hayırlısı :)

İnsallah umutların bos degildir, buradan mutlu haberler verirsin, bende veririm herkes versin yaa 😄

tam da zamanını bullmuşlar senin en hassas dönemin. ama napçaksın eşinin ailesi, açık açık söyle bence, sadece eşine söyleme, anlasınlar ne yaşadığını. midem bulanıyor de, iyi hissetmiyorum de. eğer böyle yaparsan, durumunu anlarlar, yoksa dediğin gibi tavır yapıyosun sanırlar. sonuçta uydurmuyorsun ya, hamileliğin ilk ayları zor olur, kayınvaliden de bunu bilir.

Klomen kullanan varmii

uhibbukecim listede nisanda kalan arkadaşlarımızı temizlesen daha berrak bi listemiz olcak gibi geldi bana bugün bakınca, ne dersin?

merhaba kızlar nabersiniz? benim adetim başlamak üzere sevinsem mi üzülsemmi bilemedim duygu karmaşası yaşıyorum resmen

Ben kullandim ayni ay hamile kaldim ama 4 haftalik dustu

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

arkadaşlar daha adetime bir hafta var ama dayanamyıp test yaptım evde vardı die...negatif cıktı hamile olsam sizce çıkarmıydı

Gec dollenme oldu ise cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…