- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar nabersiniz? benim adetim başlamak üzere sevinsem mi üzülsemmi bilemedim duygu karmaşası yaşıyorum resmen
çıkması çoook küçük bi ihtimal. sabırlı olup reglini bekle bence
arkadaşlar daha adetime bir hafta var ama dayanamyıp test yaptım evde vardı die...negatif cıktı hamile olsam sizce çıkarmıydı
Hayirli gunler arkadaslar bugun doktor kontorlum vardi kalp atisi icin ve bebegimizin ikiz oldugunu ogrendik !* sy sonunda Rabbim bize cifte mutluluk yasatti cok sukur sabir edin arkadaslar Rabbim sabrin mukafatini veriyo ins.tez zamanda isteyen herkese Rabbim evlatlar nasip etsin.....
evde test olunca dayanamıyorum:)bundan sonra erkenden test almicam elim durmuyo :)
Ben bu ay kullandım bir yuurta gelişmişti..ya bu arada benim 2gündür bel ağrım ve üşümem var...belirti mi bişmiyorumm sizce bata bir hafta var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar nasilsiniz?benim bulantilar artti..bi de kayinvalidemle kayinpederim bizdeler bi haftadir..delirmek uzereyim..kayinpederim surekli yemek istio cildiricam..tamam kayinvalidem yapio yemekleri ama ben kokuya bile tahammul edemiorum yaaa...surekli gezmek istiolar benim halim yok kimildamaya..az once ciktilat gittiler gezmeye yine..esime benim midem kotu gidemicem die soledim sen git istiosan dedim o da beni yalniz birakmak istemedi kaldi evde onlar gittiler..esimle kotu olucam onlarin derdine..bi haftadit burdalar gitmeye de niyetleri yok gibi..kafayi yemek uzereyim..tavir yapiomusm gibi hissediolar biliorum ama bole bi donemde elimden gelen de bu yani fazlasini yapamiorumm..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de güel haberi bu ay veremem çünkü bende de yumurta büyümemiş bu ay. taa 21. günümde salı günü gitçem de dr. bakçak. ozamana kalan yumurtadan bişi çıkmaz zaten. uhibbuke müjdeyi vercek gibi geliyo bana da ama senden de ümitliyim ben yaw
İnsallah umutların bos degildir, buradan mutlu haberler verirsin, bende veririm herkes versin yaa 😄
uhibbukecim listede nisanda kalan arkadaşlarımızı temizlesen daha berrak bi listemiz olcak gibi geldi bana bugün bakınca, ne dersin?
arkadaşım tebrik ederiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm ne mutlu Allah tamamına erdirsin
Zamanlama kötü olmuş
Kendine dikkat et sence ve sonuçta durumunu biliyorlarsa anlayışlı olmaları lazım.. eşin açıklasa ya da söylese daha mı tesirli olur acaba hem ona kırılmazlarda :)
Allah yardımcın olsun arkadaşım ya :)
Ayyy ne güzel şeyler diyorsunuz siz böleeee :)
sende özge deee umuduma umut hayallerime hayal katıyorsunuzz :)
İnşallah sonu hüsran olmaz :)
İnşallaaahhh yaaaaaaaa :)
Bende aynı şeyi düşündüm ama isimlerini silip onlara ayıp etmek istemedim hatta daha önce ki mesahlarda defalarca seslendim batları söyleyin güncelliyim diye ama çıt çıkmadı :)
silim en iyisi şimdi :)
çelikelin msjını nerden buldun şimdi alemsiiinn heeee
*ozgekuaforr.............
*gulbesseker.............20 Nisan..........25 yaşında / 2,5 yıllık evli / otomotiv sektorunde çalışıyor
*uzum34...................24 Nisan
*xDerinMavix.............24 Nisan.........25 yaşında / 6 yıllık evli / Üniv.öğrencisi / Bu ay ilk kez bebeğini bekliyor(Çanakkale)
*mrv0640..................26 Nisan
*Amannn...................27 Nisan
*tbafth.......................27 Nisan
*kedicik61..................29 Nisan
*MERVEDUMAN...........30 Nisan..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
*mms_01...................2 Mayıs..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*leble........................2 Mayıs
Arkadaşlar son bi kez soruyorum...
Bat güncellemek isteyen var mı ?
Yarına kadar bildirmeyenleri silicem...
Not:özgecim seni silmek istemiyorum bat söylemesende listemde ol :)umudumuz bir olsun arkadaşım :)
derin ve amann adet bekliyordunuz hala biliyorum....eger durumunuz aynıysa sorun yok
mmssmmm sende inşallah müjdeyi verirsin yaa yeni bat falan olmasın sende :)
geri kalan arkadaşlar...ki durumunuzu bilmediğim için yarın silmiş olurum...
Şimdiden söylyorum ki kimse kusura bakmasın:16:
napim sıkıntıdan:)
özge 18 mayıs, ben sormuştum
ooyyyy niye sıkıldın ki sen bu kadar:)
ee ne yaptın bugün nasıl geçti ?
Benim eşim isyanlarda temizlik yüzünden hayat denen bişey kalmadı bizde diyo
Selam kızlar
Benim adet yaklaştı sanırım iyice resmen ateş basıyor beni darlanıyorum menopoza mı giriyorum nedir
valla maşallahın var:)
valla sözde dışarı çıkçaktım sonra vazgeçtm. evde pcdeydim genelde.
2 gün kaldı az daha sabırrr:)
sabrının sonu selamet inşallaaaahhh :))
evet ama azimleee halılar bittiiiii:)
yıkanmamış bir tek yolluk bileneeem yok :)
niye çıkmadın yaa hava almak iyi gelirdi belkde sanaa
biraz terasta takıldım bi ara. tembellik yaptım bu hafta sonu. yok yaa bu da iyi geldi.
ama tabi, pc başıında çok oturunca çok dolandım forumda
İyi yapmışsın :)
başka neler keşfettin forumdaaa
2 gün kaldı az daha sabırrr:)
sabrının sonu selamet inşallaaaahhh :))
evet ama azimleee halılar bittiiiii:)
yıkanmamış bir tek yolluk bileneeem yok :)
niye çıkmadın yaa hava almak iyi gelirdi belkde sanaa