rica ederim bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruzÇok teşekkür ederim desteğiniz ve motivasyonunuz için.
Şimdiye kadar çok kilo verdim aldım. En çokda hamilelik kilolarıyla başım dertde.
İlk çocuğumda çok zor olmadı. Fakat 2ciden sonra gitmek bilmiyor.
Doğuma 97kilo ile gitdim. Halbuki hamilelikden önce 63tüm.
Şimdi 74-75lerdeyim.
3 yıl geçti hala da veriyorum
Yok ya hiç emziremedim ki.rica ederim bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruz
şöyle diyeyim size benim henüz çocuğum yok evli dahi değilim üniversite döneminde aldım kiloyu bende gezdim 2-3 yıl öyle üstümüze oturan kiloları vermek daha zor oluyor ama imkansız değil yapan bir sürü insan var burda..
günlüğünüzü ihmal etmeyin menüleri yazmak sizinde ne yediğinizi görmenizi sağlar faydası olacaktır
emziriyorsanız zaten günlük yaktığınız ekstra bir miktar kalori var
Dünkü menüm
Sabah
2dilim kepek ekmeği
Çay
1dilim peynir
Ara 1 elma
Öğlen
Haşlanmış tavuk gögüsü
Küçük patates o da haşlama
Ara çay
Akşam
Yoğurt çorbası
Saat 10da çay içtim saat 12de uyudum.
Su 2lt içebildim
Spor yapmama rağmen çok haraketli biriyim. Temizlik hastası bile diyebilirim)
Sürekli birşey yapıyorum ve biryerleri siliyorum.
Akşam halim olmuyor kala kalıyorum.
Kayınvalidemlerle aynı evde oturuyoruz 2çocuk misafir derken spora vakit ayıramıyorum(
allah bağışlasınYok ya hiç emziremedim ki.
Şimdi çocuğum 3 yaşında.
Herşey için sağolun. Bana ilham kaynağı oldunuz
Yumurta yiyemiyorum maalesef.menü az bile diyebilirim özellikler sabaha yumurta zeytin ve yeşillik ekleyin derim çünkü ileride 1-2 kilo kalınca vermeniz gereken kısacak bir yer kalmıyor ki sabah öğünü en önemlisidir , akşam ve öğlen yemeğinin yanına bir salata ekleyince herşey harika olacak
akşama haliniz kalmıyorsa sabah yapın öyleyseama yinede ne kadar hareket o kadar iyi bizler için
Bende önce gruba katıldım konu da açtım ama devam ettitemedim. Bu kez başaracağım diyorum. Dukan diyeti yapmak istiyorum ama kararsızım. Metabolizmam çok yavaşallah bağışlasın
benimde önceden günlüğüm vardı daha sonra takıma girdim son kalan kilolarıda orda verdim hep buralardayım ama gözüme kestiğim konuları takibe alıyorum sizinkide öyle
tüh yumurta işi kötü oldu onun yerine yoğurt süt ve daha fazla peynir olabilir öyleyse...Yumurta yiyemiyorum maalesef.
Kalorisi fazla olacak diye çok fazla şeyler eklemek istemiyorum günlük menüme.
Ama haklısınız yeşillik olmalı
Çok teşekkür ederim. Allah bahtınızı da kalbiniz gibi güzel eylesinallah bağışlasın
benimde önceden günlüğüm vardı daha sonra takıma girdim son kalan kilolarıda orda verdim hep buralardayım ama gözüme kestiğim konuları takibe alıyorum sizinkide öyle
Adaçayı yeşil çay zencefil çayı sıralama her gün birinden yapıp içiyorum. Midemde gastrit var diye çok şeyi yiyemiyorum. Mesala limon kürü felan yapamıyorum asidik şeyler yakıyor (tüh yumurta işi kötü oldu onun yerine yoğurt süt ve daha fazla peynir olabilir öyleyse...
meyve var bitki çayı var 2 lt su var olur bu iş olur
evet diğer konunuzuda inceledim zatenBende önce gruba katıldım konu da açtım ama devam ettitemedim. Bu kez başaracağım diyorum. Dukan diyeti yapmak istiyorum ama kararsızım. Metabolizmam çok yavaş
estağfurullah gayet güzel anlaşıyoruzÇok teşekkür ederim. Allah bahtınızı da kalbiniz gibi güzel eylesin
Bu arada ben azeriyim. Yazıda yalnışım olursa özür dilerim)
tabiki önce sağlık eldeki imkanlarla ilerleriz limon kürü yerine başka bir şey buluruzAdaçayı yeşil çay zencefil çayı sıralama her gün birinden yapıp içiyorum. Midemde gastrit var diye çok şeyi yiyemiyorum. Mesala limon kürü felan yapamıyorum asidik şeyler yakıyor (
Ama süt peynir yoğurt alırım)))
Dukanı uzun zaman yapmak gerek. Buda biraz kararsız kılıyor beni. Neyse önce sağlıklı beslenmeyi öğreneyim de)evet diğer konunuzuda inceledim zaten
şimdi şöyleki bu metabolizmaları kendi elimizlede bozuyoruz biraz hızlandırmak yine bizim elimizde
bunları eklerseniz faydası olacaktır mutlaka.
- sade türk kahvesi ve nescefe
- acı pul biber veyahut taze biber ( kesilikle turşu olarak değil )
- bol su
- yeşil çay
dukana gelince takıldığım yerlerde sadece protein beslenerek atak evresini yaptım diyebilirim oda 2-3 günük
tabanına baktığımızda hepsi aynı noktada birleşiyor aslında dengeli ve sağlıklı beslenme.Dukanı uzun zaman yapmak gerek. Buda biraz kararsız kılıyor beni. Neyse önce sağlıklı beslenmeyi öğreneyim de)
Kahve metabolizmanı hızlandıra biliyormuymuş? Srvdiğim şey ama selulit yapıyor dediler vazgeçmiştim
nasıl bir diyet bilmiyorum onu karabuğdayı salata içinde veya yoğurtla tüketiyorum benDaha önce karabuğday diyeti yapmıştım başarılı oldum da ama bu kez yapamadım
Gerçekten. Ben kilolu olmama rağmen selulit yok ama olacak diye öyle şeylerden kaçınıyorum.tabanına baktığımızda hepsi aynı noktada birleşiyor aslında dengeli ve sağlıklı beslenme.
spor öncesi kahve içerim genelde selülit yapıyor deiyor evet ama bana doğru gelmiyor ve açıkçası selülit neredeyse yok diyebilirim ki ben günde 3 çay bardağı türk kahvesi ve 1 kupa nescafe içerim
2hafta boyunca sadece karabuğday tüketiyorum yemek olarak. Yoğurt yeşil çay meyve olarak sadece elma olur.nasıl bir diyet bilmiyorum onu karabuğdayı salata içinde veya yoğurtla tüketiyorum ben
2 hafta tek bir şey yemek yerine daha sağlıklı verebilirsiniz kiloları şimdi kendinize küçük hedefler koyarak başlayın ve pes etmeden ilerleyin olumsuz düşünceleri zihinden çıkarmak çok önemli kafamıza ne kadar takarsak o kadar gitmiyor bu kilolar rahat olup sağlığa odaklanacağız bu kilonun bir gecede uçup gitmesini bekleyemeyiz o yüzden altın kelime aslında sabır sabır sabır..2hafta boyunca sadece karabuğday tüketiyorum yemek olarak. Yoğurt yeşil çay meyve olarak sadece elma olur.
Akşam en geç 7de yemeliyim
Yerden göğe kadar haklısınız.2 hafta tek bir şey yemek yerine daha sağlıklı verebilirsiniz kiloları şimdi kendinize küçük hedefler koyarak başlayın ve pes etmeden ilerleyin olumsuz düşünceleri zihinden çıkarmak çok önemli kafamıza ne kadar takarsak o kadar gitmiyor bu kilolar rahat olup sağlığa odaklanacağız bu kilonun bir gecede uçup gitmesini bekleyemeyiz o yüzden altın kelime aslında sabır sabır sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?