• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla makyaj yapma... açık giyinmee... vs vs

Dozajında ve yerine göre makyaj yapıp giyiminize dikkat ediyorsanız, kocanızın size karışmasına izin vermeyin. Özgüveni olmayan, sokakta her kadına bakan kesen bu yüzden diğer erkeklerin de karısını keseceğini düşünen maço erkek modeli...
öyle oldugunu da düşünmüğyorum... çünkü eşim gerçekten zgüveni yerinde bir insan..

Siz nasıl bir kadın olarak makyaj yapıp güzel giyinip aynaya baktığınızda kendinizi beğeniyorsanız bu görünüşünüzle karşılaştığınız herhangi bir erkekte aynı şekilde sizi beğenecektir. Eşinizde karısının başka bir erkek tarafından beğenilmesinden rahatsız olabilir. Bu adamı sapık yada art niyetli yapmaz. Gerçekten çok ilginç yorumlar var. Şaşıyorum bazen.

Eşine hak veriyorsan onun dediğini yap yok hak vermiyorsan ben zaten dozajında yapıyorum diyosan dinleme, bunun başka bir reçetesi yok

Siz eşinize karisiyormusunuz. ? mesela beyaz çorap giyme deri mont iyy vs diye karisiyorsaniz laf etme hakkınız yok suan. .ama karismiyorsaniz ve size mantıklı bir sebeb sunmuyorsa eşiniz haksız,belki adam gerçekten hoşlanmıyordur. Mesela benim de eşim makyaj sevmiyor ben kapaliyim dışarıda makyaj yapmıyorum evde yaptığımda eşim tepki gösteriyor yaptığımda bir rimel bir Ruj. .istemiyor asla..böyle de var yani..Ayrıca bakımdan bahsedildi bakım temiz olmaktır dış fırçalamak hergün duş almak kıl tuy vs temizliği, kıyafetlerin temiz olmasi mis olmaktır. Porselen makyaj harika elbiseler ama les gibi ter kokan bir insanin bakımlı olduğunu düşünmem ben şahsen
:KK9: Katılıyorum,benim eşimde aynen düşünür.En güzel makyaj temizliktir.

Eşimi anlamıyorummm, normalde aşırı açık giyinen biri değildim olmadım daa etek giymeyi severdim yakamda normalindedir. normalindeydi yani... hiç birini istemiyo yani....giyim konusunu hır gür idare ediyoruzz ama o kadar çok bunaldım kii bunu anlatamam tarifsiz.. uzun zmandan sonraa makyaj yaptım normalde de yapardım da bu sabah biraz daha özenli yaptım ve gerçekten de güzel oldu.eşimin suratı beş karış saydı saydı.. bi soğuk konusmalarr... anlamıyorummm eşimi anlayamıyorum....

E adam hoşlanmıyor demekki makyaj ve açık giyinmenizden
BUNU nişanlı iken farketmediniz mi ?
Yani şu saatten sonra huylu huyundan vazgeçmez.

Siz nasıl bir kadın olarak makyaj yapıp güzel giyinip aynaya baktığınızda kendinizi beğeniyorsanız bu görünüşünüzle karşılaştığınız herhangi bir erkekte aynı şekilde sizi beğenecektir. Eşinizde karısının başka bir erkek tarafından beğenilmesinden rahatsız olabilir. Bu adamı sapık yada art niyetli yapmaz. Gerçekten çok ilginç yorumlar var. Şaşıyorum bazen.

Ne yapalım peki kendimizi beğenmeyecek şekilde mi giyinelim,başkaları da beğenir diye ben neden kendime ket vurayım ki, taciz etmediği sürece beğenilmekte bir sıkıntı görmüyorum

Hele çalışan kadın her daim çiçek gibi olmalı

Ne yapalım peki kendimizi beğenmeyecek şekilde mi giyinelim,başkaları da beğenir diye ben neden kendime ket vurayım ki, taciz etmediği sürece beğenilmekte bir sıkıntı görmüyorum

AOK herkes bir değil kardeşim. Ortalık manyak dolu. Tabiki temiz ve bakımlı olmalı bir insan. Ama çok dikkat çekmemek, elalemin sapık hayallerine malzeme olmamak lazım. Herşey ayarında güzel.

yanii çalışan bi bayan hele dee girdiğimiz ortam vs vs. ne olacak yaniii azıcık makyajdan özenle giyinilmiş kıyagfetten... hele çalışan bi bayansanız ve bayan arkadslarınız da var iseee onların yanında pasif kalmak hiç de hoş olmuyo

artık makyaj yapmayan kalmadı gibi birşey..çalışan bayanların tabikide aşırıya kaçmadan bir allık bir rimel bir ruj sürmesinde sakınca görmemesi lazım..bence kadına yataktan kalktığı gibi işe gitmek yakışmıyor...bu tabi çalıştığı yere göre değişebilir..

• Beğen
Reactions: jLe
hay hay benim eşimde sevmiyo makyaji. hafif yapıyorum rimel yapsam çok hoş oluyorum kıskaniyor:) dogal halime aşık:)
bi gün keko makyaji yaptım ne yapcak dedim:D
iyy git yıkaa görmüycem dedi:D
bende yıkadim haha begenmedi be kocam.:D

AOK herkes bir değil kardeşim. Ortalık manyak dolu. Tabiki temiz ve bakımlı olmalı bir insan. Ama çok dikkat çekmemek, elalemin sapık hayallerine malzeme olmamak lazım. Herşey ayarında güzel.

O manyaklar dikkat cekmesende yapacağı varsa yapıyo zaten, dikkat çekmek çok göreceli türbanlı bir kizcagiz evine gelen internetçi tarafından tecavüz edilip öldürüldü, bunun çözümü akıllı insanlarin kendine ket vurmasi değil devletin manyakları yok etmesi

benim eşimde eskiden kıyafete çok karışırdı ne istiyosam giydim halada giyiyorum onane ?

mini eteği görünce gözleri dönüyodu makyajdanda nefret eder halada öyle.
iyi günümdeysem çok yakışmış dimi hayatım diyorum değilsem beğenmiyosan sen giyme diyorum ağzı açık kalıyo

benim eşimde eskiden kıyafete çok karışırdı ne istiyosam giydim halada giyiyorum onane ?

mini eteği görünce gözleri dönüyodu makyajdanda nefret eder halada öyle.
iyi günümdeysem çok yakışmış dimi hayatım diyorum değilsem beğenmiyosan sen giyme diyorum ağzı açık kalıyo

Kocanın her dediğini yapan makbul olmuyo zaten, görüyoruz işte burda

O manyaklar dikkat cekmesende yapacağı varsa yapıyo zaten, dikkat çekmek çok göreceli türbanlı bir kizcagiz evine gelen internetçi tarafından tecavüz edilip öldürüldü, bunun çözümü akıllı insanlarin kendine ket vurmasi değil devletin manyakları yok etmesi
o haber 2012 ye ait.. çok korkunç bişey Allah genç kızlarimizi kadinlarimizi korusun.. :KK43:
o pislikler sapiıklar çok tu tek başina bi yere gidemez olduk gidesek korkuyoruzz. eve akşam kararinca eve koşarak gidiyorum it dolu etrafinda.. güvenemiyo ki..:(

o haber 2012 ye ait.. çok korkunç bişey Allah genç kızlarimizi kadinlarimizi korusun.. :KK43:
o pislikler sapiıklar çok tu tek başina bi yere gidemez olduk gidesek korkuyoruzz. eve akşam kararinca eve koşarak gidiyorum it dolu etrafinda.. güvenemiyo ki..:KK43:

Bende onu diyorum o it kopuğa senin kadın olman yeter, nefes al kafi hatta ölüye yapan var tövbe, bunun çözümü benim kendimi edilgenleştirmem değil

bence uygun bir gün ortada bir noktada buluşun.
yani paspal halinizi de sevmeyecektir değil mi.
bakımlı haliniz konusunda da konuşun.
makyaj tarzınız konusunda da. giyiminiz konusunda da.
neyden rahatsızmış tam olarak.

ve diyin ki, karar verdiğimize göre artık bunun kavgasını bir daha yapmayalım.

kıyafet alışverişini birlikte yapabilirsiniz mesela. birlikte aldık, böyle yapacaksan aldırmasaydın o zaman der konuyu kapatırsınız :)

Kocanın her dediğini yapan makbul olmuyo zaten, görüyoruz işte burda

hayata 1 kere geliyoruz hergün aynı yaştada değiliz.
hayat boyu kapalı giyinip 40 yaşına gelince mini etek 50ye gelince yırtık jean giyse ne o saatten sonra o insana yakışır nede kendini mutlu hisseder.

kocalarına meme ucun gözüktü, şeyin belli oluyo, popona çok yapışmış pantolon diyolar mı acaba ?

bence uygun bir gün ortada bir noktada buluşun.
yani paspal halinizi de sevmeyecektir değil mi.
bakımlı haliniz konusunda da konuşun.
makyaj tarzınız konusunda da. giyiminiz konusunda da.
neyden rahatsızmış tam olarak.

ve diyin ki, karar verdiğimize göre artık bunun kavgasını bir daha yapmayalım.

kıyafet alışverişini birlikte yapabilirsiniz mesela. birlikte aldık, böyle yapacaksan aldırmasaydın o zaman der konuyu kapatırsınız :)

Ki aldırmayadabilir zaten

Back
X