- 26 Aralık 2015
- 25
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi birhemsire
-
Kot bedeninden bahsetmis sanirimBöyle birşey mumkunmu 158 boyun 70 kilosun ve m giyorsun 36 beden dn 31 a dustun. Soktayim suan
Aferin sana. Başarılar diliyorum. İnşallah ben de zayıflarım.Merhaba canlar. Çoğu insan gibi benim de kilo problemim var 17 yaşında 1.58 boyunda 70 kiloyum. Aslında 1 sene öncesine kadar daha kiloluydum 83-84 ü görmüşlüğüm vardır. 1 yıl içinde annemin zoruyla başladığım fitness ile 10 kilo verdim. son bir ay öncede 74 kiloydum. ama şu son 1 ay içinde ekmeği kesmeye karar verdim ayrıca 10 kiloyu verdikten sonra sporu bıraktım ekmeği bıraktıktan sonra diyetisyene gitme kararı aldım. diyetisyende vücut analizlerinde 71 kilo olduğumu gördüm. Ben tartıya çıkmayı sevmediğim için zayıfladımı diyetisyende gördüm. Diyetisyenin verdiği diyetle bi hafta sonra tartıya çıktığımda 70 kilo olduğumu gördüm. İlk defa bu kadar azimliyim ve bunun devam etmesini istiyorum. Artık alıştım canım ne abur cubur ne nede ekmek istiyor. Bu arada diyetisyene baslayalı bir hafta oldu ama bilirsiniz klasik diyet listesi. Ben korkuyorum tartıya çıkmaktan bu zayıflamanın bozulmasında olmayacakmış gibi geliyor. Aslında çok güzel birşey 34 bedenden 31 bedene düştüm. üst bölgemde zaten çok bir kilo yoktu üstte s-m giyiyorum herşey kalçalarda diyetisyene basladıgımdan beri her gün evde hareketler egzersizler yapıyorum. Ama yine başaramamak çok korkutuyor beni. Mesela üç gün sonra tartı günüm ama ben çıkmak istemiyorum. Çünkü kilo veremediysem çok üzülürüm. Galiba tartı fobim var. Ben bunu korkuyu nasıl yeneceğim ?
Boyum 165 kilom 60 hic alt tarafta kilom yok 31 zor giyiyorumKot bedeninden bahsetmis sanirim
Boyunuza gore kilonuz varmis zaten, giyememeniz normal.Boyum 165 kilom 60 hic alt tarafta kilom yok 31 zor giyiyorum
Ben zayıf oldugumu iddia etmedim zaten ha fendi ..ama 158 boyunda 70 kilo olan ve kilosunun kalçalarında olduğunu söyleyen ve 31 beden giydiğini söyleyen birine şaşırdım.yanlış anladınız beniBoyunuza gore kilonuz varmis zaten, giyememeniz normal.
Hazir giyim tekstil sektoru dogru olan boy ve kilo endeksine gore degil, ideal vucut yapisina gore calisiyor -ne kadar ideal tartisilir- .
Magazalarin sizelarina bakacak olursak ya asiri sismaniz, ya da asiri zayif.
Zira pat ustumuze katalog mankeninde oldugu gibi cuk oturan kiyafet yok
Ayy estfll :)) ben yanlis anladim herhalde. Kot bedeni yazmistim ya en son, ordan yuruyordum.Ben zayıf oldugumu iddia etmedim zaten ha fendi ..ama 158 boyunda 70 kilo olan ve kilosunun kalçalarında olduğunu söyleyen ve 31 beden giydiğini söyleyen birine şaşırdım.yanlış anladınız beni
gji bri zyfltmy dylr m bk bklm vrckmsn blkd vrrsn hyrls lsnBnde goji berry e bsldim bklm vrckmiyim
O kadar basari oykusu var ki ilgili forumda, okumak durduk yere motive ediyor.
Bedenin cok genc, istedigin gibi sekillendirmek icin en ideal zamanlar. Haa deyince bir gecede sonucunu goremiyoruz sporun ve diyetin
Sabirli ve istikrarli olmak sart:)
Tesekkur ederim insallah :)Aferin sana. Başarılar diliyorum. İnşallah ben de zayıflarım.
Tartılmayın . Ben hiç tartılmam ama vücudumu tanırım, aynada bakarım sık sık. Ben karnımdan kilo alırım mesela göbeğim hafiften çıkmaya başladıysa 3-4 gün daha dikkatli yerim spora daha çok eğilirim.
Kilo önemli değil benim için görüntü ve görüntüyle barışık olmak önemli.
Mesleğe geçince çöpe döneceksin zaten korkma
Şaka bir yana zaten gençsin netabolizman hızlıdır kıskandım şu andaVerirsin boş yere kendi moralini düşürme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?