• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla kilolar :(

Bu arada tartıdan niye korkuyorsunuz ki her gün tartılmak işe yarıyor en fazla haftada 1 kere tartılmalı fazla kilosu olanlar :KK16:böylelikle kendinize dur dersiniz frenlersiniz neyin yanlış olduğunu düşünürsünüz özellikle kalori saymanızı da öneririm fatsecret programı çok iyi Hoppa

Sabah aç karna ve lavaboya girdikten sonra tartılırsan doğru sonuç verir ve hergün iniş çıkışlar olabilir çok normal, önemli olan uzun bi sürede kilo vermen.eğer moralini bozcaksa haftada 1 veya 2 haftada bi tartılman daha iyi olur.bu kadar korkulcak bişey yok o kadar kilo vermişsin dahasını da rahatça verebilirsin :)

Zaten uzmanlar ayda bir kere tartilmayi öneriyor. Dayanamayanlar için haftada bir kere. Canım zaten o kadar sey yapmissin. Mutlaka bir kilo kaybi vardir.

Hepinize tesekkur ederim ayri ayri cevap vericektim ama telefon donuyor bilgisayardanda girmeye kalktigimda hesabiniz gecici olarak kitlendi diyor :( destekeriniz ve motivasyonlarinoz icin tesekkurler :)

Arkadaşlar belliki konu sahibi kot bedeni vermiş. Çünkü diğer bedenler çift gider. 31 beden kot da tahmini 40 42 benden oluyor

iyi geceler hiç korkma bende 158 boyundayım 69 kiloyum daha yeni başladım diyete falan ama şuan için bir gelişme yok önemli olan hırs yap, verilmeyecek şeyler değil daha önce yine kilo vermiştim ip atlayarak, ip atlamak çok güzel zayıflatıyor çocukluğumuzdaki gibi al eline bi ip atla yada zıpla sürekli , müzik aç dans et.. at kendini yere mekik çek bildiğin hareketleri yap evde:KK49: kısacası yemek değil aslında onu yakmadığımız için kilo alıyoruz şuan sınav dönemindeyim ve hiç hareket edemiyorum malesef yani yediklerimi yakamıyorum.. ben kalori sayarak zayıflamayı düşünüyorum.. az da olsa bende evde ip atlamaya çalışıyorum ve dahada zaman ayırcam bu hareketlenme konusuna sürekli oturmaktan basenim iyice büyüdü ve yayıldı :KK61: daha öncede zayıfladım yine yapabilirim diyorum ve sağlık sorunum var pco teşhisi konuldu 3 ay sonra doktorum seni zayıf görmek istiyorum dedi bende hırslandım herşey elimizde yeter ki isteyelim gerçekten yeter ki inanalım:KK51:

iyi geceler hiç korkma bende 158 boyundayım 69 kiloyum daha yeni başladım diyete falan ama şuan için bir gelişme yok önemli olan hırs yap, verilmeyecek şeyler değil daha önce yine kilo vermiştim ip atlayarak, ip atlamak çok güzel zayıflatıyor çocukluğumuzdaki gibi al eline bi ip atla yada zıpla sürekli , müzik aç dans et.. at kendini yere mekik çek bildiğin hareketleri yap evde:KK49: kısacası yemek değil aslında onu yakmadığımız için kilo alıyoruz şuan sınav dönemindeyim ve hiç hareket edemiyorum malesef yani yediklerimi yakamıyorum.. ben kalori sayarak zayıflamayı düşünüyorum.. az da olsa bende evde ip atlamaya çalışıyorum ve dahada zaman ayırcam bu hareketlenme konusuna sürekli oturmaktan basenim iyice büyüdü ve yayıldı :KK61: daha öncede zayıfladım yine yapabilirim diyorum ve sağlık sorunum var pco teşhisi konuldu 3 ay sonra doktorum seni zayıf görmek istiyorum dedi bende hırslandım herşey elimizde yeter ki isteyelim gerçekten yeter ki inanalım:KK51:

aynen öyle bu sefer gercekten hiç olmadığım kadar hırslıyım :) İnşallah başarırız

Sakın sakın bak abur cubur çok yiyordum kestim bugün spora başladım uygun bir diyet bulamadım sanırım ya kalori saycam yada ayça kayanıh diyetini yapcam ama hangisinden iyi sonuç alırım bilemedim.. spor dediğimde gözün korkmasın sakın attım kendimi halıya bacak hareketleri yaptm yarım saat o bile başlangıç için iyi.normalde onu bile yapmıyorum. Pes etme sakın gerçekten bunu yapmak istiyormusun ozaman azıcık sıkcaksın dişini tatlım.. bu arada bo.bol kahve iç yeni farkettim metabolizma hızlandırıyor sanırım 2gündür içiyorum, içtikten 1saat sonra tuvalete çıkıyorum..neler yaptın umarım bırakmadın ya..

Ben 1.59 boyla 74 ü gördüm. Sonra hamileik te feci kilo aldım emzirirken verdim emzirmeyi bıraktım derken 70 e merdiven dayadım. Hatta son basmakta iken diyetisyene başladım. 6 ay sonunda 54.800 kg oldum şimdi korumadayım ama sadece ilk iki hafata diyet listesine birebir uydum. Sonrası hep kaçamak. Ama en çok öğün saatlerine uydum. En onemlisi de bu zaten. Saatler den biri kacinca aksam yeme atağı oluyor. Mesela vücut öyle bir alıştı ki saat9 da kahvaltı 11 30 ara öğün ama 1 buçuk ta öğlen yemeği yemezsem7resmen gözüm dönüyor. Eskiden sabah kalkardım akşam 6 da eşim eve gelince yemek yerdim simdi o gelene kadar 4 kere yemiş oluyorum. Birde şu önemli bence diyetisyenim bana hep ne yemek istiyorsun varmı bişey listene ekleyim der. Haftada3 gün iznim var. Hamburger lahmacun2 adet bir porsiyon manti yarım ekmek döner vs gibi. Bunları da yediğim için hiç birşeye hasret kalmadım. Şeker. Fazla Yağ .kontrolsüz unlu mamül. Patates hayattan çıkıp bol su çiğ yeşillik miktarı ve yeme düzeni oturunca herşey düzeliyor.

31Yıllık insanım yeryüzünde var oldum olalı en zayıf halim bu. Bende de popo büyük üst bedene göre ama bir 40 beden popo var birde 36 beden. Ama hep üst alta göre daha küçük olduğu için o popo gözüme gözüme batıyor. Fakat su bir gercek zayıf bayanda popo güzel görünüyor.

Nezman ki 34 benden kıyafete girme hazzını yaşadım ozaman anladım o keyif ne kızartmada ne cips te ne kola da var. Nezman ki 38 beden kıyafeti o size buyuk2gelir ısrarına rağmen giydim ve bana bol oluşuna şaşırdım dedimki yemek te neymiş. Şaka saka baya yiyirum her istedigimi. Diyetisyenime de söylüyorum.

Çünkü nezman kontrole gitsem nasil2geçti diyor çok yaramazlik2yaptım kesin kilo aldım diyorum. Tartıya bir geçiyorum 2 kilo vermişim. Diyetisyenin dediğine göre yemek yemeyi ogrenmisim. Simdi diyorum ki ben herşeyi yiyip kilo veriyorum. Ben eskiden ne yiyordum da kilo luydum hep. Sadece kendine güven.
Bana özelden diyetisyeninin isminı yazar msiin rica etsem bayıldım sistemine☺

Sakın sakın bak abur cubur çok yiyordum kestim bugün spora başladım uygun bir diyet bulamadım sanırım ya kalori saycam yada ayça kayanıh diyetini yapcam ama hangisinden iyi sonuç alırım bilemedim.. spor dediğimde gözün korkmasın sakın attım kendimi halıya bacak hareketleri yaptm yarım saat o bile başlangıç için iyi.normalde onu bile yapmıyorum. Pes etme sakın gerçekten bunu yapmak istiyormusun ozaman azıcık sıkcaksın dişini tatlım.. bu arada bo.bol kahve iç yeni farkettim metabolizma hızlandırıyor sanırım 2gündür içiyorum, içtikten 1saat sonra tuvalete çıkıyorum..neler yaptın umarım bırakmadın ya..

Bırakmadım tabiki bırakır mıyım sporuma devam ediyorum okuldan her gün erken inip yarım saat yürüyorum evde ip atlıyorum ve fitness hareketleri yapıyorum midemin küçüldüğünü farkettim çünkü yemek yemesemde olur gibi geliyor ve bazen yemek yemeyi unutuyorum artık ailem kızmaya başladı. Çünkü sabah bir yumurtayı cok zor yedim öğlende taze fasulyeden iki çatal aldım bıraktım ve sanki çok fazla yemişim gibi midem dolu gibi hissettim galiba midem küçüldü zaten ekmek yemiyordum çikolata ve diğer abur cuburlar artık hiç canım istemiyor yani :)

ne güzel bak miden küçülmüş ama zayıflayacağım diyede hepten yememezlik yapma sakın ben bu ara baya saldım toplanıp adam gibi başlamam lazım artık dün spor yaptım bugün yapamadım her tarafım ağrıyor resmen:KK61:

ne güzel bak miden küçülmüş ama zayıflayacağım diyede hepten yememezlik yapma sakın ben bu ara baya saldım toplanıp adam gibi başlamam lazım artık dün spor yaptım bugün yapamadım her tarafım ağrıyor resmen:KK61:
En çok ip atlamak çok enerji sarfetmemizi sağlıyor gerçekten 3 gün 1000 tane atladım 4. gün bacaklarım omzum hatta her yerim çok ağrıyordu vucudu bu kadar zorlamamak gerek diye 2 gün ara verdim ama o iki günde boş durmadım 1 saat 1 bucuk saat yürürüş yaptım :)

maşallah ne güzel gidiyorsun valla ben kullandığım ilaçtan dolayı şuan tam 70 i gördüm hatta demin gördümm kendime dicek bir şey bulamıyorum ya. senin nasıl gidiyor

Back