- 6 Şubat 2008
- 2.812
- 3.555
Esiniz bu sebeple alofetvayi aradiginda sizin cok yogun calistiginizi 4 saat yol cektiginizi yemek ev temizlik cocuk bakimi vs. islerin sadece size ait oldugunu.kendisinin spor yapma boburlenme disinda bir ise yaramadiginida belirtmismi acaba?Aynenn cok dogru tesbit bravo. 4yil once bu sebepten yine tartismistik. Alofetvayi aramis.esiniz kadinlik gorevini yapamiyorsa 4 kadina kadar imam nikahi ile es alabilirsiniz demisler. Bizimkinin kendine guveni iyice tavan olmustu...
Uuuuuvvvv cok agir olmus, cevabiniza bayıldımmmmEsiniz bu sebeple alofetvayi aradiginda sizin cok yogun calistiginizi 4 saat yol cektiginizi yemek ev temizlik cocuk bakimi vs. islerin sadece size ait oldugunu.kendisinin spor yapma boburlenme disinda bir ise yaramadiginida belirtmismi acaba?
Madem bukadar dini butun bir insan ozaman sizi calistirmayacak .evi kendi gecindirecek anlayisli olacak.o fetvadan ogrendigi durum evde sadece oturup cocuk yemek temizlik islerinin bir yardimci tarafindan yapildiginda gecerli.madem 4 kadinla evlenme hakki var once evdeki karisina tum imkanlari sunacak ondan sonra hala sizden sehvet bekleyipte yerine getirmiyorsaniz gecerli oluyor
Tabii canim sevgi olmasa zaten hic cekilmiyor bu erkek milleti.Allahta o sevgiyi icimize veriyor iste bir sekilde idare ediliyorlar.Uuuuuvvvv cok agir olmus, cevabiniza bayıldımmmm
Tabiki dememistir! Kadin, yemek utu bulasik temizlik camasirlari halledip kocasini mutlu etmek zorunda cunku, gorevi. Ataerkil toplumda yasiyoruz.rica ederim, duymamis olalım boyle savunma))
Ben ona da dedim. Aramizda 300 tl fark var bilemedin 500. Ben hem 4 saatlik yol cekip caliscam 14 saat,sen aysonu geliyor diye daralma bunalma diye... evi cekip cevirecem,kadinlik da yapacagim.. peki sen? Sen spora git , para kazan.. ama sen erkektin dimi,pardon dedim.
Sen mufettissin diye cok simartmis seni ailen dedim.bizim ailede bayanlar var oyle dedim.kuzenlerim mufettis dr ogretmen muhendis. Sen ailende tek olabilirsin! Lise mezunu olup 15bin kazanan var,neyden bahsediyorsun? Dön de bir kendini sorgula dedim. Agir oldu,ama bunlar icin mektup yazip verdim eline. Kiymet bilmiyorsun hicbirseye karismiyorsun,coraplarini bile kirli sepetine atmayi ogretemedim sana,arkani toplamaktan bunaldim,annem sana kole olayim diye dogurmadi beni dedim. Elin kizi da bizim ikizlere kole olmayacak dedim. Dön bi kendine bak once dedim...
Egosundan biktim ya.! Artilari olmasa hic cekmem ama bu hareketleri ufacik kaliyor onlarin yaninda. Seviyorum iste
Diuelim ki senden boşandı başkasında olan şey sendede var senden uzaklasmasinin sebebi bence farkli birsey yatak iliskisine benzemiyor yada assagilik komplesi olabilir eşinde sende aşırı bakimli şikir şıkır giyin gez bende aslan burcu bir bayanim böyle abartili seyler severim gösterişli şâ şali şeyler bence bu sekilde aşırı bakimli guzel giyimli asortik biri olursa yuvan kurtulur benden soylemesi eşinin kiz versiyonu gibi davran bak ondan sonra nasil pesinden kosuyorMerhaba arkadaslar,
Uzatmadan konuya girmek istiyorum.
6yillik evliyim,3 yasinda ikiz erkek cocuklarimiz var. Esim kamu mufettisi,ben bankaciyim. 31 yasındayiz.
o 5000, ben 4700 tl aliyorum. Ikimizinde yorucu işi var istnbulda. Keza ben işe gidebilmek icin 4saat yol cekiyorum. Sabah 7de cikip aksam 8 de eve geliyorum 6 yildir.
Cok cok eskiden acilmis konularim var esimle ilgili.
Esim kariyer odakli bir insan.azimli,hirsli,kararli,tuttugunu koparan,sosyal,muhabbetli,girisken,girdigi ortamlarda farkedilen,enerjisi yuksek,fiziki gorunumu guzel olan bir beydir kendisi.
Paraya,kariyere,guzel arabalara,lukse duskundur. Herseyin en iyisinin kendinde olmasi icin cabalar,hirs yapar. Inatcidir.Aslan burcu olmasi nedeniyle midir bilmem ama asıri ego'ludur. Herkesin ona baktigini,en guzelinin o oldugunu,arkadaslarinin ona giptayla baktigindan,kizlarin onu begendiginden dem vurur.duzenli spor yapar. Iltifat edilip,poh pohlanmayi sever,gazla calisir. Aslansin kaplansin denilmesine bayilir...
Ben ona gore daha az konusan,iç huzura onem verip hayatin kisaligini dusunup an'ı guzel gecirmek icin calisirim.7 yasinda babami kaybettim. Hayat kisa,hersey yarım,sevdiklerin kuş olup gidecek,yarinin garantisi yok diye içhuzura yonelen biriyim.
Parayla,luksle,pahali arabalarda,luks tatillerde,yuksek kariyerle isim yok.kurum ici sinavla yukselip 8000 tl emekli olmak niyetim.Biliyorum ki hayat kisa,vakit degerli. Iyi niyetli,temiz kalpli oldugum soylenir. Hava atmayi,boburlenmeyi sevmem.egolarim,dırdırim yoktur,bunaltmam,konuskanimdir.kufurlu,kabasaba hareketleri sevmem.duygusalliga onem veririm.gezmeyi severim.
Ama velakin Dişi karakter degilim.naz,cilve bilmem,seksi olma gibi bir cabam yok.hanimefendi,asil olmayi tercih ederim.
Bu son cumle yuzunden esim benle bosanmayi bile dusunuyor. Seni kadin gibi degil de cocuklarimin annesi gibi goruyorum,karım olarak degil de arkadasim gibisin dedi. Seninle mutluyum,iyi bir insansin,seni kaybetmek istemem ama cinsel hayatimiz yok,tat almiyorum,kadinlardan bile soguttun beni dedi hatta!
Boyle dusunme sebebi şu, gectigimiz ramazan ayinda esim 6 kez? birlikte olmak istemis. Ben dus vs nedeniyle niyetli olacagimizdan reddettim onu. Buarada mesailerim vardi. Hergun gece 10da geliyordum eve. Bu isteksizlikte ozmnlar oldu,yorgunum,niyetli olacagim olmaz dedim.bunlarda esimde birikmis.ama buyuk hata etmisim. Simdi cok iyi anliyorum onu, reddedilmek kotu birseymis.
Konu burada basladi. 3aydir 3 kere falan iliskiye girmisizdir cunku esim benden cok sogumus,eve gelmedi 3 hafta,elimi bile surmek gelmiyor icimden,tahrik bile olmuyorum artik dedi. 6kere reddettin,beni begenmiyor musun'dan basladi,baskasinin performansi bile yok sen bulmussun bulaniyorsun elindeki nimetin kiymetini bilmiyorsun,cogu kadin kocasi yuzunden orgazm olamiyor,sen nasil bi kadinsin,hic gelmiyor mu icinden deyip konuyu boşansak mı ya kadar getirdi.... cok cok uzgunum,buraya nasil geldik anlamadim.kafasinda epey kurmus ve patladi sonunda.
Artik bana elini bile surmuyor,yabanci bir kadin gibisin gozumde dedi.ne yapsam,ne giysem olmadi simdi de ben cok arzuluyorum bu sefer de o istemiyor beni. Bosanma kelimesi agzinda..
4 yil oncede bu yuzden tartismistik.ailen seni cok temiz,efendi yetistirmis dedi.(ama benle bu yuzden evlendi!!)bir de cocugumuz olmuyordu. Cocuk meselesini hallettik konu yine aramizdaki/ bendeki isteksizliğe döndü.
Esime gore,guya yemek yerken bile benden tahrik olmasi gerekiomus,beni arzuladigi icin eve koşa koşa gelmesi gerekiyormus,sen kadin gibi degilsin beni eve baglayamiyorsun dedi.
Buarada 6yillik evliligimizde esim hep kpss,idari hakimlik,mufettislik,kurum sinavlari,ymmm'lik,ales sinavlarina hazirlandi.bu surecte hep gece 3de 4de yatti.dolayisiyla yatak iliskimiz pek olmadi.9ay sehirdisi egitimi oldu,ayri kaldik.yeni evli oldugumuz zamanlarda bile eve 11de geliyordu.simdi istifa edip ozele cikmak istiyor.bunun icin alt yapi,cevre edinmeye calisiyor.simdi ise gece 2de 3de 4de geliyor eve. Ben de diyorum ki, sen eş olarak benimle beraber yatip uyudun,sarildin da,sicaklik gosterdin opup oksadin da ben mi yok dedim?
Esime gore ben onu tahrik etmeliymisim,kadin oyle olurmus.benim lafimla yanima gelip sevisip derslerine devam etmeli veya onu alikoymaliymisim! Isini bitirip dersine geri donecek yani.
Boyle sacmalik gormedim.esim diyor ki cinsel hayatimiz iyi olsa senin istedigin ask,oksanma,sevgi,tutku zaten gelecek diyor. Ben de, sen kadin ruhundan anlayip yanima vaktiyle yatsaydin cinsel hayatimiz iyi olurdu diyorum.bu kısırdöngü...gecenin 4unde ne iliskisi yahu!(zaten 7 de serwise biniyorum.isim stresli yorucu,4saat yol cek.ustune yemek temizlik bulasik utu..)
Velhasil dedigi kismen dogru o bosalmak degil,herseferinde orgazm olmak istiyor. Bazi seyler kopmus aramizda.
Ama esimi cok sewiyorum da.onsuz mutsuz olurum,6yilin emegi var issizken bu hale getirdim destekledim idare ettim_emeklerime de yazik olacak.cocuklarimiz nolacak,babasizlik zor..cinsel terapiste gidelim dedim bizi onlar da çozemez dio,onlar napacakki cozum senin icinde diyor.
Cok uzun oldu farkindayim ama bunaldim. Sanirim zıt kutup olmusuzuz. 25 yasinda evlendik buarada esimin israriyla.benim duzelmem icin sana tekrar aşık olmam lazim diyor.seni kaybettigim icin uzulurum ama 6 yildir istedigim cinsel hayati tutturamadik kalan yillarimizi heba etmeyelim daha fazla dedi.
Buarada ailelerimiz iyi anlasio,onlar da beni sewio, kv ayrilmamizi istemio cocuklari dusunun dio. Esimin hayatinda birisi yok. Olsa , birisi var ben gidiyorum diyecek kadar da ozguven sahibidir.
Iyi de üniv. zamanlarında ki gibi bir tutku olmaz ki zaten 6 yıllık evlilikte biraz gerçekçi olmak lazım.Esim, disarda hanimefendi yatakta kadin gibi olmalisin dio. Basini dondurmeliymisim,tahrik etmeliymisim,arzulu olmaliymisim.. buyuk bi haz almaliymisiz. Haftada 3-4-5 kez olmaliymis..
Her bosalma orgazm degil malesef.orgazm daha sehvetli,isteklisi..bende bu ayrimi esimden ogrendim. ! Bunun olcusu ne ki. Esim mukemmeliyetcidir. Hic birseyi kolay kolay begenmez. O yuzden işim cok zor. Bir de gecmisinde uni yillarimda cok kizla yatip kalkmis, dolayisiyla kiyaslama yapabiliyor. Ben adam mi gordum ki.. ama benlede buyuzden evlendi! Nebileyim açilirsin zamanla sandim dedi
Benim anlamadigim tek konu hepimizdeki organ ayni ten farkli ten farkindan dolayi sikilmissa dedigin gibi bi cacik olmaz bence bunun altinda gosteriş meraklisi bi herif varSadece ateşli seks için çocuklarını bile arka plana atıp bu yuvayı yıkarsa eğer bu heriften de bir cacık olmaz derim yalnız.
Ne seksmiş arkadaş!
Biz bu işi hakkıyla yapamıyoruz heralde ondan anlamıyoruz konunun önemini..
Benim anlamadigim tek konu hepimizdeki organ ayni ten farkli ten farkindan dolayi sikilmissa dedigin gibi bi cacik olmaz bence bunun altinda gosteriş meraklisi bi herif var
derdi boşanmak değil çünkü pohpohlanmakAyrilirsan evlenirmisin dedi. Tabiki dedim. Vay be dedi...sasirdi. boyle gitmez sonu yok bosanmak en iyisi gibi,dişilik senin karakterinde yok.zorlamayla olmaz ama keske erkekler ne ister,kadinlik gibi konularda bilgi sahibi olsaydin_okusaydin dedi.
Bosanma lafini agzina alma dedim.aklimda yer ettirme,kafam atarsa bosaniriz dedim.olsen 1damla su bile vermem o kdr da inadimdir dedim.senden oncekiyle bu sebeple ayrildim,ayrilalim ayrilalim dersen bidaha donusum olmaz dedim. Sonra onun yaptigi gibi ben evlenince yazarsin seni unutamadim diye dedim! Off nasi sinir oldu anlatamam,anlatmamistin dedi.. ne kdrda merakliymissin bosanmaya dedi
Cok hossun tesekkurler ama kendisi şık mi giyiniyor ki? Penye sort-tisort.. olsun bu halimle bile bana 40 kisi bakar dio:)Diuelim ki senden boşandı başkasında olan şey sendede var senden uzaklasmasinin sebebi bence farkli birsey yatak iliskisine benzemiyor yada assagilik komplesi olabilir eşinde sende aşırı bakimli şikir şıkır giyin gez bende aslan burcu bir bayanim böyle abartili seyler severim gösterişli şâ şali şeyler bence bu sekilde aşırı bakimli guzel giyimli asortik biri olursa yuvan kurtulur benden soylemesi eşinin kiz versiyonu gibi davran bak ondan sonra nasil pesinden kosuyor
Koptum ilk cumlenize:)Eşinize hem sinir oldum, hem anladım hem takdir ettim hem hadi ordan dedim :)
Adam beni karman çorman etti.
Allah sizin yardımcınız olsun.. :)
Benim önerim şu olacak.
Size ev işlerinde yardimci olursa cinselliği düşünmeye daha çok zamanınız olacağından bahsedin.
Bir gün yardım isteyin mesela. Hemen ardından güzel bir gece için hazırlık yapın. Bu konuda üzerine düşen bir seyler olduğunu fark eder belki..
Açıkçası ben de evliliğinizi kurtarmak adına karşılıklı çabalayin derim ama su kısmı düşündüm . Nereye kadar?
Her bulduğunuz yenilikten sikilacak ve hep bir üst performans bekleyecek.
Yani şahsen hiç bana göre değil.
Bu yüzden çok zor.
Ayrıca eşinizin aç gözlü olduğunu düşünüyorum.
Bütün iyileri tek vücutta bulacağını mi sanıyor?
Hepimiz mükemmel olmayan eşlerimizle bu yüzden idare ediyoruz.
Yatakta kaplan hatunu bulur ama sizdeki hanimefendiligi mumla arar.
Yazık sahiden..
Insallah sizi kaybetmeden anlar bunu.
Cok dogru aynen. Herkes onu arzuluyor da ben reddediyorum onu bitek. Sen nasil bi kadinsin yaa erkeklik hormonlarin mi yuksek anlamadimki diyor..derdi boşanmak değil çünkü pohpohlanmak
konu sadece cinsellik de değil egosu yara almış, reddetmelerinizden dolayı
çok zor bi karakter, dünya etrafında dönsün istiyor
siz ona istediğini vererek eski haline getirirsiniz ancak en ufak bir kendinizi çekişte yine başa saracak, ee siz de insansiniz üstelik annesiniz yorgun yada modunuz düşük zamanlarıniz olacak
ben tavrinizi sevdim, özeleştiri yapiyosunuz ancak aynı zamanda gereken tepkileri de veriyorsunuz
sadece kendinize şunu sorun
bir ömür boyu ego tatmini mı yapacak sizin üzerinizden, buna izin verecek misiniz?
herşey karşılıklı, sürekli düzelmem için şöyle yapmalısın tavrindan vazgeçmeli. ben ne yapabilirim ilişkimizi canlandırmak için diye kendine bir sormalı, ama o hep bana hep bana diyor.
ona neler kaybedeceğini hissettirmelisiniz
Koptum ilk cumlenize:)
Adam hanimefendilik aramiyor ki seksi kadin ariyor. 40 kisinin altindan gecenle de evlenmem dio. E ozmn gundelik takilirsin dedim. Tek kisiye bagli kalamaz zaten,sıkılır be o. Baskasini da begenmez
Sen cok duzgunsun dedi...bosanma sebebi bu.
Yazini okuyunca bir kere daha anladim. Hep en iyisini isteyecek. Nereye kadar cekilir? Kafam karisik.sen hastasin, egoistsin diyorum. Evet benim kisiligimde ariza var,kabul ediyorum dio
Ee bu deliye niye katlanayim ozmn? Ama seviyorum da bi yandan. Biraz megaloman,ozguven sahibi olmasi bana cekici gelmisti. Bu kadar yuksek ego yapacagini tahmin etmedim, bi eziklik var..
Senden adam olmaz demisler kucukken, o yuzden bu kadar hirsli,kendini kanitlama pesinde