- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
Yoo ben süperim diyemem. Bizim evliliğimiz daha yenç ve hala oturtamadık. Siz ne güzel yıllar devirmişsiniz ve eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor belli. Bizde çocuk yok evimizde rahatız. Bulundugum şehirde akraba yok ve ben çalışmıyorum. Daha doğrusu aile düzenimiz olmalı diye çalışmayı düşünmüyorum. Mesela benim eşim lüksünden feragat ediyor çalışmamam için. Veya sıkılmamam için evde oldugu her anını benle ilgilenerek geçiriyor.Sen süpersin bu konuda ozmn.. cocuk var mi bilmiyorum.buarada biz kayinvalidemlerle 8ay ayni evde kaliyoruz. Odalarimiz yanyana. (Cocuklardan dolayi)
Ayrica isim de gercekten cok yogun , işi gectim 4saat yol bile yoruyor beni.8 de geliyorum eve. Yemek yap vs..kendime,meyve yikamaya,cay koymaya bile halim kalmiyor 11de uyuyakaliyordum cogu zaman..
Esim mesela hadi yardim edeyim,beraber toplayalim demez..
Bu anlattiklarin biraz da karakter meselesi. Benim ruhumda bu saydiklarin yokki. Bu saydiklarinin %60ini yapabilirim. O %120 sini ister benden... omur boyu da seviselim,seks yapalim diye dusunememki.kafam o kdr boş degil,beyin yorgun..ev hanimi olsam giyinip kusanip 4gozle bekleyeyim,masaya oturtayim...
Esim bana bugun naptin,nasil gecti gunun,iyi misin, ailen nasil,arkadaslarin napiyo..ya bugun benim de boyle bi sorunum vardi..vsvs hic konusmaz laf atmaz...yataga girsek ön sevisme,opusmek,oksanmak yok..ben onu tahrik edeyim ister,gormek ister.
Bende ona diyorumki sen beni duygusal acidan tatmin ediyormusunki de ben seni cinsel acidan tatmin edeyim! O da bana sen tamin edersen beni ardindan duygusal tatmin zaten olur.. kisir dongu gibi bu.
Sen benden kadinlik bekliyorsun , bende senden kibarlik,sevgi dolu,evine bagli,evcimen bir adam istiyorum diyorum.
Sen kadinliktan anlamiyorsun iste bak, tum kadinlar sert,maço,biraz kufurlu erkeklerden hoslanir dedi!
Eee sen kendini tarif ediosun ozmn(dedim içimden) hep kendi haklidir. Benim penceremden goremiyor.ben ne desem haksizim,onun dogrulari şaşmaz hep! Benim dusuncemin hukmu yok
Yani kıyas yapılamaz evliliklerimiz. Yıl olarak imkanlar olarak vs.
İçimden gelmiyo demeyin. Biraz değişiklik için uğraşın. İş yerinize yakın taşınma imkanınız yok mu. Veya geliriniz iyi en azından haftada bir on günde bir baş başa bi otele gidebilirsiniz. İşinize yakın güzel yorulmayacagınız bi yere...
Cinsel sorunları hallederseniz azıcıkta olsa eşini konuşarak değiştirebilirsiniz. En azından sizin değiştiğinizin farkında olur oda sizi duygusal boşluğa itmemeye çalışır.
Ortada iki çocuk var. Ve gerçekten anlattıklarınıza rağmen saygılı iki eşsiniz bence.... çünkü düzeltmeye çalışıyorsunuz.
Belki beş sene sonra benim evliliğim sizinki gibi olamayacak. Bilemeyiz bunu. Ama evliliğin yüzde 60 ı seks bence. Geri kalan 40 da yemek ... bu somut şeyler sağlam olunca diğer bütün duygular çevresinde toplanıyor. Saygı sevgi değer ilgi....
Eşinizin kaba davranışlarına rağmen sevgiden bahsetmişsiniz bu bence çok önemli.
Evde yalnız kalamadıgınızı sizinde genç oldugunuzu istekleriniz oldugunu ama imkanların el vermedigini eşinize söyleyin konuşun.
Hayatınızın en güzel evrelerini heba etmeyin...
Siz çok yoruluyorsunuz sizi çok iyi anlıyorum. Yanlış anlamayın lütfen bende kendimce çözümler üretmeye çalıştım çnkü söz konusu bir yuva....