- Konu Sahibi BenDenizYildizi
-
sengözlerimebaksanabspermlerin hızını sen nerden biliyosun kikahve içilmezmi yaa
heryere yazıyorum burayada yazayım
ilişkiden önce içilenn şekersiz türk kahvesi spermlerin hareketini hızlandırıyorrr
kahve içilmezmi yaa
heryere yazıyorum burayada yazayım
ilişkiden önce içilenn şekersiz türk kahvesi spermlerin hareketini hızlandırıyorrr
hamile kalabilmek için bilgiler var nette orda yazıyo 2 saat önce kahve içmek spermleri uyarıyomuş şakkıdı şakkıdı
şuan cafe crown 3in 1 karemelli içiyorum tavsiye ederim a.s
ooooo...afiyet şeker olsun canım..yarasınyerimsenibenyok be annem ben kendim için demedim :))
kahve pek içmem bana acı geliyo tatı onu sevdim de şuam eşim kendine yapmış banada getirdi
ayy utndım şimdi a.s
hayır güzelim bu bilgiler sadece türk kahvesi için geçerliyerimsenibenucu bir arada için de gecerli mi bu bilgiler yaaa:) ben normal kahveyi icemiom da
sengözlerimebaksanabspermlerin hızını sen nerden biliyosun ki
hamile kalabilmek için bilgiler var nette orda yazıyo 2 saat önce kahve içmek spermleri uyarıyomuş şakkıdı şakkıdı
şuan cafe crown 3in 1 karemelli içiyorum tavsiye ederim a.s
:roflol:eeee gözek ne olasın gıs:roflol: :roflol:kronometre tuttum canımm maşallah jet gibilerrr:roflol:jeyyar
cemrecim,türk kahvesine dondurma olurmu ya:1no2:adı üstünde türk kahvesimi içcen dondurmalı kahvemi,yapma canıııımmmm...bozma tadınıa.sarkadaşlar evde varsa kahvenize bir kaşık dondurma koyun süper bi tat tabi kaşığın büyüklüğü size kalmış
fark eder canım..sadece bu olumlu sonuçlar türk kahvesinde....nescafe filan olmaz...için türk kahvesi için faydasını görceksinizTürk kahvesi yada nescaffe fark eder mi_? İkisininde etkisi aynımı acaba_???
kronometre tuttum canımm maşallah jet gibilerrr:roflol:jeyyar
süpersin yaa sırnaşık şeybende deniycem bu akşambakalım bi fark olcakmısırnaşık şeyyalnız seninkinin hızı kaç sn geldi hani ona göre bi karşılaştırma yapıyim :roflol:hatta bukonuda bir anket düzenleyelim herkes ölçsün hayatım;hani yavaşsak bilelim yaa:roflol: fincan sayısını arttırıcamda o bakımdan:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?