Aynen aşkomAynen aşkom ,yinde de bir şansını dene bakalım
Aynen bulunmuyorBütün bölümler böyle randevu almaya kalksak ful dolu
OysssArtık meleklerim minik değilöğretmenler yardım etsin yazım kuralina uygun "minikdi meleklerim" yapayım
Parke olarak karar verdik sorun yaşarsak degistiririz diyerekBenimki de parke canım
Ben bir türlü yaptiramadim ama bence parke kullanımı daha rahatKızlar konu açmak istemedim ama yarın mutfağın parke mi fayans mı olmasına net karar bildirmem gerekiyormuş ben karar veremedim sizin fikriniz ne bu konuda
Geçende greve girdiler gecenki acil doktorları için konuşulmustu yine aynı mi sebepleri acaba ?Yarın randevunuz var diye aradılar. Ama Google hekimler grevde yazıyor
Parke de karar verdik ddeğiştirmek daha kolay olur diye birde burdaki bir konuda gördüm fayansı bir şeyle kaplamış memnunmuşBen bir türlü yaptiramadim ama bence parke kullanımı daha rahat
Mutfak degiisminde dolap yaptirdigim kişi parke de yapıyordu işte kem kum etti iyi olmuyor vs eşimde masraf yükseliyor diye ikna etti beni ..mutfağım o kadar güzel beyaz ve gri ama fayanslar kremboyamaya da korkuyorum parke olsaydı ne güzel olurdu aslında
Fayans üzerine ince bişey seriyorlar adını unuttum onun üzerine parke yerlestiriyorlar . Normal parke değişiminde de öyle en alt kısma ince bir örtü seriliyor örtü dedim ama onun bir adı vardıParke de karar verdik ddeğiştirmek daha kolay olur diye birde burdaki bir konuda gördüm fayansı bir şeyle kaplamış memnunmuş
Yok öyle değil parke yaptırmamış fayansı kaplatmış mutfak parkemi olmalı fayansmı yazdım öyle çıktı konular içinde 2011 de yazmıştı yorumu tekrar deneyim çıkarsa atayımFayans üzerine ince bişey seriyorlar adını unuttum onun üzerine parke yerlestiriyorlar . Normal parke değişiminde de öyle en alt kısma ince bir örtü seriliyor örtü dedim ama onun bir adı vardı
Anladım canım ,
Aynen bu kaç olduGeçende greve girdiler gecenki acil doktorları için konuşulmustu yine aynı mi sebepleri acaba ?
Bu işin civki çıktı nevo hep de senin randevuya denk geliyor
Zaten doktor bulamıyoruz olanlarda böyleAynen bu kaç oldu