Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Kızlar konu açmak istemedim ama yarın mutfağın parke mi fayans mı olmasına net karar bildirmem gerekiyormuş ben karar veremedim sizin fikriniz ne bu konuda
Ben bir türlü yaptiramadim ama bence parke kullanımı daha rahat

Mutfak degiisminde dolap yaptirdigim kişi parke de yapıyordu işte kem kum etti iyi olmuyor vs eşimde masraf yükseliyor diye ikna etti beni ..mutfağım o kadar güzel beyaz ve gri ama fayanslar krem boyamaya da korkuyorum parke olsaydı ne güzel olurdu aslında

Parke de karar verdik ddeğiştirmek daha kolay olur diye birde burdaki bir konuda gördüm fayansı bir şeyle kaplamış memnunmuş

Parke de karar verdik ddeğiştirmek daha kolay olur diye birde burdaki bir konuda gördüm fayansı bir şeyle kaplamış memnunmuş
Fayans üzerine ince bişey seriyorlar adını unuttum onun üzerine parke yerlestiriyorlar . Normal parke değişiminde de öyle en alt kısma ince bir örtü seriliyor örtü dedim ama onun bir adı vardı

Fayans üzerine ince bişey seriyorlar adını unuttum onun üzerine parke yerlestiriyorlar . Normal parke değişiminde de öyle en alt kısma ince bir örtü seriliyor örtü dedim ama onun bir adı vardı
Yok öyle değil parke yaptırmamış fayansı kaplatmış mutfak parkemi olmalı fayansmı yazdım öyle çıktı konular içinde 2011 de yazmıştı yorumu tekrar deneyim çıkarsa atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…